eveeet ben yokum o seçkin ve saygın gurupta![]()
nedemek istedin.mali yazdığın yazıya dikkat ETTTTT
eveeet ben yokum o seçkin ve saygın gurupta![]()
az önce fazerr ile yaptığımız telefon görüşmesi benim için inanılmaz kırıcıydı. ben çocuk değilim, 25 yaşında bir insanım ve öğretmenim. bu şekilde konuşmaları ve ithamları kesinlikle kabul etmiyorum. daha önce olan büyük olaylardan bahsetti arkadaş. ben geleli 1 hafta oldu ve benden önce burada meydana gelen olaylar, bana mâledilemez.
herneyse arkdaşlar herşeye rağmen sizleri tanımak güzeldi, hepinize kırgınlığım yok. buarada hala feyk olduğumu düşünen varsa, facebooktan (Güven Akdağ) ya da msnden ([email protected]) bana ulaşabilirsiniz. enazından feyk mi orjinal mi anlarsınız. ayrıyeten özel mesajda atabilirsiniz.
ancak ADANA MT de artık bulunmicam, bu şekilde bir gerginlik olmasını istemezdim ama konu istenilmeyen yerlere geldi. motosiklet.net sadece teknik bilgilerinden yaralanacağım bir site olacaktır benim için.
tekrar sizlerle tanışmak güzeldi, buradan bu kadar büyük bir kırgınlıkla ayrılacağım aklıma gelmezdi.
hepinize iyi günler ve kazasız belasız sürüşler dilerim...
Hadi size motosikletle ilgili birşey sorayım da cevaplayın;
Zincir numarası (mesela 415, 420, 520) neyi ifade ediyor?
Doğru cevap verenler arasından belirleyeceğimiz bir şanslı ciğerimi öpeceğim :cyclopsan
evet benim kişisel fikirlerim, aynen sizin olduğu gibi. ayrıca cevap yazma hakkım neden olamıyormuş pardon?
bu nasıl bi agresifliktir, siz de beni tanımıyorsunuz ve benimle ilgili bu şekilde yorum yapamazsınız beyefendi.
böyle sıcak bir aile ortamına girdiğim için çok mutlu olmuştum ama görüyorum ki bikaç arkadaşın bu şekilde agresif tavırları, geldğime geleceğime pişman etti.
-hayat şartlarının,böyle acımasız ve ağır olduğu,insanların işleri olduğu halde mutsuz ve gelecek kuşkusu yaşadığı şu günlerde,sahip olmamız gereken belki de en önemli değerlerden biriside,arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızdır diyorum.insanların birçok sebepten gergin olduğu şu günlerde lütfen birbirimize sahip çıkalım.
Bir sorum var? Ön fren için balata alıcam. Adana'da bulamadım. Nette 2 tane var. Biri lucas biri ebc. Ebc daha ucuz. Lucas ı duymuştum EBC yi ilk defa duydum. Bir bilen bilmeyene(bana) anlatsın lütfen. Lucas daha pahalı bu arada.
ciğerim işleri hafiflettin herhalde.
Ucuzluğun orantısı önemli; bilindik marka fren gibi önemli bir parçada tercih edilmeli bence.Yalnızca önü değişmen yerine arka pabuçlarıda değişmeni tavsiye ederim.
Eğitim işlerine adadım kendimi
günaydın arkadaşlar.

-hayat şartlarının,böyle acımasız ve ağır olduğu,insanların işleri olduğu halde mutsuz ve gelecek kuşkusu yaşadığı şu günlerde,sahip olmamız gereken belki de en önemli değerlerden biriside,arkadaşlıklarımız ve dostluklarımızdır diyorum.insanların birçok sebepten gergin olduğu şu günlerde lütfen birbirimize sahip çıkalım.
Günaydın Millet
Sevgili Alp, scribd.com dan Suzuki GS500 için servis kitabını inidir. 275 sayfa ama işin kötüsü taranarak yapılmış pdf (73MB). Orda bazı sorularının cevabı olacaktır.
sonuclarını hep beraber gördüğümüz olaylara istinaden sabah yazdığım bu yazıyı/çağrıyı tekrarlıyorum arkadaşlar.
sevgili ofelya kardeşim,müsait olursanız,haftaya çarşamba toplantımıza,sizi bekliyoruz.:rendeer: insanların olduğu her yerde,yanlış anlaşılmaların olduğu kadar,hoşgörünün de olduğuna inananlardanım.
herkese günaydın..Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
Bora abi,ben senin motorsiklet kullandığını bilmezdim abi..Oysa araba konusunda tam bir ustasın abi..
Dün Akşam bazı arkadaşlarla bir araya gelerek buna Güven hanımda dahil, zannedersem yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırdık [/B] :cat::cat::cat: