[Bursa - MT]

yarın gelecek arkadaslar mudanya yunusların önunde ben , nevin hoca ve mudanyali sizi karsılayacaz ......
ordan ne yapacagımızı konusuruz .....
görüşmek dilegiyle ....

saat kacta gelırsınız arkadaslar ona gore orda sızı karsılayalım ben nevın hoca ve bule dolunay yarın gorusmek dılegıyle

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. arkadaşlar yarınki geziye gelmeyi bende isterim fakat söz veremiyorum evde misafirlerim var onların durumunu bilmiyorum. yani bi ihtimal süpriz yapabiliriz gelemezsek sizlere iyi yolculuklar geçrmenizi diliyorum

bu arada benim an125 i satmak istiyorum arkadaşlar 250 lik bir motor düşünüyorum uzun boylu olduğum için beni çok yoruyor 250 lik choop lada takas edebilirim bilginizde olsun

yol olarak bana hiç farketmez. dag tepe toprak giderim :) zaten bursa' daki son günlerimi yaşıyorum, gezelim ne farkeder:
maksat gezmek, maksat muhabbet olsun işte:)
zekeriya kardeşimle takılırız biz uslu uslu :)

dün mert ile de konustum, sanırım O da gelecek uyanabilirse :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 PM ----------

ya erdem abi ben gelemiyorum :pale: yani ilk geziden böyle yapmak istemezdim ama benim B ehliyetinin direksiyon sınavı var arkadaşın bugünmüş sınavı benimde bugündür diye sormadım ama benim yarınmış:S:pr::pr:çok moralim bozuldu:pale:

ozaman sağlık olsun diyelim. yapcak bişiy yok tabiki..

:)Eşimde geliyor hayret nasıl ikna ettiysem,tabii yinede kesin güvenemiyorum vazcayarmı caymazmı ama siz listeye ilave edin kendisini...:)

EŞKEL-AYAZMA SAHİLİ GEZİSİ
Gelenler:
sedat-ss
picasso
blue_dolunay
mudanyali_
n_tuncak
nevin hocanın eşi(isimini bilmiyorum kusura bakmayın)

feromen nickli üye yazman yeterli olur... İsme o kadar gerek yok tanışırsınız, bendende selam söylersiniz...

abi sen de geleydin? haluk levent dinler kafa sallardık :):queen:::xrock::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

arkadaşlar ben sabah 9.15' te özdilek girişinde olurum, şimdiden iyi geceler :)

abi sen de geleydin? haluk levent dinler kafa sallardık :):queen:::xrock::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 AM ----------

arkadaşlar ben sabah 9.15' te özdilek girişinde olurum, şimdiden iyi geceler :)

Hayko cepkin e bağladım şimdi,:p haluğa göre bişi yok bu saatte:p:S:queen:

çalışmasamda gelsem yahu şu gezilere. çok özeniyorum ama nafile :( yaz ortasında rahatlayağım inşallah. bu arada nevin hocanın eşinin ismi faruk abi diye hatırlıyorum. benden de selam :)

Belliki az kişi olacağız ama olsun biz 3 kişi bile çok eğleniyoruz alıp başımızı her çıktığımızda...Biz hazırlanıyoruz....

:rendeer::)Sanada Sedat ve Herkeseee Günaydınnnn,Harika Bir Gün,Ve herkesi seviyorummmmm...:):rendeer:(Yalakalığında bu kadarı haniii:wiinkk:)

Son düzenleme:
mami , az biraz daha gaz ver ordayım :queen:
kardeşim sıkma canını , bak bizim zamanımızda net de yoktu. maşallah sen 7/24 online sin , bir de hala canım sıkılıyor dersen ne diyeyim sana.
hem zaten ne kaldı şunun şurasında. biz zamanında 550 saydık , sen yarısından başladın sayılır. canın sıkılırsa arada bir mandalla yeşillik olur:queen:

mami , az biraz daha gaz ver ordayım :queen:
kardeşim sıkma canını , bak bizim zamanımızda net de yoktu. maşallah sen 7/24 online sin , bir de hala canım sıkılıyor dersen ne diyeyim sana.
hem zaten ne kaldı şunun şurasında. biz zamanında 550 saydık , sen yarısından başladın sayılır. canın sıkılırsa arada bir mandalla yeşillik olur:queen:

Yok abi Allaha şükür cok rahatim. Daha iyisi olamazdı yani. Netede cepten giriyorum. Biraz kota sorunu oluyo ama. Idare ediyorum. Kota dan dolayı 2 gündür giremiyodum. Bu arada mandallama falan çakıyoruz galiba biraz. Arada yapiyoz zaten. Şafak söylemeler falan. Bu arada bişey kalmadı yaa :p 284

of off neler kaçırmışım ben yahu 3 gündür bursadaydım arkadaşta kaldım netede giremedim ama girsemde yine gelemezdim zaten işten daha yeni çıktım ve eve geldim artık pazar günü çalışılırmı diyorsunuz ama bizim orada herşey degişken :) malesef . Bu geziyi kaçırdık artık ne yapalım ama birdakine inşallah katılırım.Umarım iyi eylenmişşinizdir ve kazasız belasız gelirsiniz inşallah .

of off neler kaçırmışım ben yahu 3 gündür bursadaydım arkadaşta kaldım netede giremedim ama girsemde yine gelemezdim zaten işten daha yeni çıktım ve eve geldim artık pazar günü çalışılırmı diyorsunuz ama bizim orada herşey degişken :) malesef . Bu geziyi kaçırdık artık ne yapalım ama birdakine inşallah katılırım.Umarım iyi eylenmişşinizdir ve kazasız belasız gelirsiniz inşallah .

bende bugün işteydim kaçırdık geziyi ama cumartesi eşkel ayazma yaptık salvanoyla
pazar gelemeyeceğim için.
hepinize iyi eğlenceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar