[Bursa - MT]

::)Planı cumartesi değilde pazar yapsanız herkese uyar.Fakat ben hepsine bi aksilik çıkmazsa dahil olabilirim...:cat:

:)Mami Bende tatil çok ah bi erkek olaydım.1 hafta gelir 1 hafta gider o siirt yolları bana vız gelir trans giderdi.Fakat bir günü geçen gezilerde eş durumundan özüre giriyorum.(Yinede bizden belli olmaz):bounce:

:)Drumtoens hoşgeldin ufaklık aramızda sıkılmazsın umarım.kaçıncı sınıfa gidiyorsun bakıyım sen..::
:bounce:

cumartesi ya da pazar ben uyarım plana. balık tutmam, ama gelir muhabbet ederim. mangal yaparsak gelirim ama bu kez yarım ekmekle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------

drumtoens hojgeldin

cumartesi ya da pazar ben uyarım plana. balık tutmam, ama gelir muhabbet ederim. mangal yaparsak gelirim ama bu kez yarım ekmekle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 PM ----------

drumtoens hojgeldin

hoşbulduk abi ve bende katılıyorum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:44 PM ----------

::)Planı cumartesi değilde pazar yapsanız herkese uyar.Fakat ben hepsine bi aksilik çıkmazsa dahil olabilirim...:cat:

:)Mami Bende tatil çok ah bi erkek olaydım.1 hafta gelir 1 hafta gider o siirt yolları bana vız gelir trans giderdi.Fakat bir günü geçen gezilerde eş durumundan özüre giriyorum.(Yinede bizden belli olmaz):bounce:

:)Drumtoens hoşgeldin ufaklık aramızda sıkılmazsın umarım.kaçıncı sınıfa gidiyorsun bakıyım sen..::
:bounce:

hoşbulduk:)yaşım 18 lise sonuncu sınıftayım bu yaşta bu zevki tadıyor olmaktanda mutluyum:queen:
ve abla dediğin gibi pazar yapsakta çok kişi gelse bu geziye olmaz mı :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 AM ----------

ah salvano sorma. burnumu zor çıkartıyorum abi dükkandan bu sıralar. ck125 nasıl? gelsene bi ara karşılaştırma yapalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------

bursa küçük tabi :) selam verdim kornayla hatta. ama sizde kask yoktu sanki :silent:

abi kask vardı bende ama artçıda yoktu yeni almıştım daha motoru ondan oldu merak etme şimdi artçıya da kaskım var kasksız binmem

Son düzenleme:
Bende ninja250R düşünüyorum mami, çok araştırdım 250cc katagorisinin en iyisi kawa :cat:

arkadaşın ön amortisörü öne doğru eğri duruyor biraz, fotodan mı acaba yoksa bi sorun mu var:silent:

Abi ben geçiş motoru istiyorum. Ss e geçmeden önce böyle bi motorun hem iradenin hemde tecrübenin oturması açısından uygun olacagi kanaatindeyim. Ikisi arasinda kalıyorum hala kararsızım. 125 cok hoş görünümlü digital göstergeler falan cabasi. 250 ise 600 deki gibi sınıfının en iyisi artı çift silindirin performansı var. Ama gösterişten biraz yoksun. 125 daha hoş duruyo. E almışkende biraz gitsin istiyor insan. Fiyatlarıda yakın sayılır. 125 8 lira 250 10 lira. Hala kararsızım. Canlı olarak ikisinide güzelce incelemek lazım. Ama sanki ilk aşkım kawaya biraz daha yakınım gibi...

nurhan niyeti bozdun galiba, ben söyleyim; maminin bulunduğu yer 1400km, siirt merkez ise 1430 km :p oraya gidip gelmek için bir hafta lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

rifat nerelerdesin sen ya, bana bu siteyi tanıştıran sen oldun ama daha bir kez bile beraber gezemedik.

1 gün gidiş , 1 gün ziyaret , 1 gün dönüş , yani toplam 3 gün yeter bana be dostum.:cat:

Abi söyle oluyor... ziyaret/Baykan/SİİRT Uzaklık olarak 1465 km yani o kadarda çok degil aslında :p
çok değil de bir sponsor şart oldu. bu ay nasıl hesap kapatacağım diye ince hesaplardayım. tek sorun benzin.

Son düzenleme:
günaydınlar olsun,herkeze motorunla sefalar olsun:mrgreen:
benim için problem yok yazlık herzaman açık:)mangalımızı rahat rahat istediğimiz gün yapabiliriz:)bana cumarteside uyar pazarda uyar:cat:

1 gün gidiş , 1 gün ziyaret , 1 gün dönüş , yani toplam 3 gün yeter bana be dostum.:cat:

çok değil de bir sponsor şart oldu. bu ay nasıl hesap kapatacağım diye ince hesaplardayım. tek sorun benzin.

Sağol abi düşünmeniz yeter desemde gelseniz iyi olurdu aslinda :p şaka bi yana eminim yakında bi yerde olsaydım. Kesin beni yanliz bırakmazdiniz ki bunu askere gelmeden önce beni yanliz bırakmayarak gösterdiniz. Benim en güzel anlarımdan biriydi. Aslinda güzelde olurdu. Mt nin beni ziyarete geldiğini düşünemiyorum. Ayni kortejdeki gibi herkezin ağzı acik kalırdı valla...

Son düzenleme:
Sağol abi düşünmeniz yeter desemde gelseniz iyi olurdu aslinda :p şaka bi yana eminim yakında bi yerde olsaydım. Kesin beni yanliz bırakmazdiniz ki bunu askere gelmeden önce beni yanliz bırakmayarak gösterdiniz. Benim en güzel anlarımdan biriydi. Aslinda güzelde olurdu. Mt nin beni ziyarete geldiğini düşünemiyorum. Ayni kortejdeki gibi herkezin ağzı acik kalırdı valla...
mami , az biraz daha gaz ver ordayım :queen:
kardeşim sıkma canını , bak bizim zamanımızda net de yoktu. maşallah sen 7/24 online sin , bir de hala canım sıkılıyor dersen ne diyeyim sana.
hem zaten ne kaldı şunun şurasında. biz zamanında 550 saydık , sen yarısından başladın sayılır. canın sıkılırsa arada bir mandalla yeşillik olur:queen:

sanırım pazar daha uygun olacak. hem çalışan arkadaşlarımız için hem de hava durumundan dolayı. pazar günü daha sıcak bir gün bizi bekliyor olacak internetten baktığım kadarıyla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar