teşekkürler güsel.nerdesin dersen valla şöyle diyeyim nerdeyse ankara bölge civarındaki her yerdeyim.Yok bea doktor ne göçmesi antalyadan sonra çeşmeye geçip yerleşmeye karar verdim lakin hayat işte tekrardan ankaraya kesin dönüş yaptık.
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Sen nasılsın doktor? Nerelerdesin?
Ne haber Gürsel ne var ne yok?
Nasılsın?:rendeer:
Geçenlerde Metro ya gittim
sen aklıma geldin hani karşılaşmıştıkya
sonra dükkan açtığın aklıma geldi
ama yerini bilmediğim için gelemedim kusura bakma
şöyle şekilli bir kroki koyarsan bir çayını içmeye gelirim.
Bu arada sen niye başlık açmadın yaptığın geziye dair:silent:
teşekkürler güsel.nerdesin dersen valla şöyle diyeyim nerdeyse ankara bölge civarındaki her yerdeyim.
biz bu yola çıkarken ne demiştik:
-sevgi ve dostluğu arama yolculuğundayız,çağırıldığında 5 dakka ya ordayız...
şaka bir yana yurt içini bilmem de şöyle iran yada avrupa uyar mı??(ciddiciddi düşünüyorum da gidecek cesaret toplayamadım)yada ne bilem sadece türkiye de olsa yeter...
ybr de olur fazer de...sponsor şart değil irana gitmek için.ama motor bozulursa o kısmı sakat olur işte..Doktor YBR ile dünya turuna çıkan birileri vardı ama sağlam sponsor bulmak lazım:wiinkk:
Haaaaaa bu arada senin kolyelerden 1 tane sattım. :queen::queen:
Motor Beypazarı, Kızılcahamam, Bolu yollarını ezberledi, kendi gidiyor vallahi artık ::arrow::
Ankara'da gezilecek yer mi var ki...
Hep birlikte İzmir'e taşınalım derim ben :flower:
izmire tümden taşınmak var değil mi..İzmir'e taşındık, İzmir başlığına yazıyoruz artık![]()
İzmir'e taşınsam bi ATV, bi enduro, bi cross, bi cruiser, bi touring, 4 tane de SS alırım valla. Hatta bi de zodiac, bi Azimut bide Princess :queen: Sıkıl sıkılabiliyorsan. Değil 12 ay yılın 15 ayı motora binerim hahahaha :queen: Hadi sıkıldım diyelim, teknelerime binerim :cherry:
Hareminde iyi eğlenceler Seda![]()