Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toparlanıyo muyuz? yoksa tutan tuttuğunu mu toparlıyor?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:94 kilo oldum, yeterince toparlandık![]()
Düğünde görüşürüz:wiinkk:
ne diyon gencay biz toplarsak en güzelini mi toplarız ki ne?toparlanıyo muyuz? yoksa tutan tuttuğunu mu toparlıyor?
ne diyon gencay biz toplarsak en güzelini mi toplarız ki ne?
Azizzzzzzzzzz ve muhterem motorcu dostlarım hepinize selamlar.....
Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu....
![]()
gürsel özledim seni yahu. gelemiyorum da hiç yanına kusura bakma kardeş. nasılsın ne var ne yok? işler nasıl, daha önemlisi keyifler nasıl?
kardeş ne diyosun yahu.. bizim önce kendimizi toparlamamız lazım.. iki yarım kafa.. dert tasa sorun bir dolu.. iş güç ayrı dert.. sen ayrı bi yerde ben ayrı şehirde..
yok biz toplasak toplasak önce kendimizi toplamalıyız ilkönce
sonra diğerlerine bakarız..
gürsel özledim seni yahu. gelemiyorum da hiç yanına kusura bakma kardeş. nasılsın ne var ne yok? işler nasıl, daha önemlisi keyifler nasıl?
Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu....![]()
sen antalyaya göçmedin mi arkadaşım...Çok şükür iyi diyelim iyi olalım kanka. Bıraktığın gibi devam hiçbir değişiklik yoktur hayatta.. Umarım sen de iyisindir. Müsait olduğun bir zaman mutlaka bekliyorum.
Sinekler derken başkanım :mrgreen:
Gürsel lütfen kendini o tırt motorcularla aynı kefeye oyma, sen bilmem kaç km.den uzun yola gitmeyen,
hava bilmem kaç derecenin altına düşmeden kontak çevirmeyen ender bir arkadaşımızsın :cherry: :rendeer:
sen antalyaya göçmedin mi arkadaşım...
:rendeer: