kreator ben tanımıyorum. Ama zaten bu 2. mesajınmış. Tanıyabilecek babayiğit çıkar mı bilmem
CBF150, yağmurdan şikayet ettiğimde gıcık endurocuların hepsi, "oh mis, yağmır çamır" tadında yaklaştıkları için sinir olmuştum. Yağmura ve kapalı havaya sevinmeyen endurocular görmek ne güzelmiş beele :cherry:
yaw seda o laf edenlerin, hepsi yağmırda çamurda evlerinde oturuyo motorunu çıkarmıyoartiz onlar artiz...
...
arkadaşlar ankara MT nin toplantıları nerede yapılıyor adres verebilirmisiniz bende toplantılarınıza katılmak istiyorum.kiminle irtibata geçeyim veya bi adres verebilirmisiniz
...
...
Ankara MT toplanıyor mu? Valla ben bilmiyorum toplanıp toplanmadığını. Yanlış bilgi vermiyim şindi.
ben ankarayı toparlayalım mı dedim...ama yok toplanmaz gibi geliyor...
kutlay006 bu üstte yazılanlar sana cevap olarak yazılmış. Hem dikkatli okumuyorsun hemde çemkiriyorsun..!
abi adanadayım şu an, ankarada doğru dürüst olmadığım olduğum zamanlarda da çalıştığım için akşamları gelemiyorum, ama genelde dükkana gelip malzeme satışına yardımcı oluyorumErgin hocam nerelerdesin Adanadamı? Ankaradamı?
Toplantılarda da yoksun göresim geldi:cherry:
Ne yaptın sattınmı motoru:silent:
güzel bir soru gelmiş:
ne zaman toplanıyoz ne zaman eğitim veriyoruz..
valla toplandıydık eğitelim dedik.geyik ağır bastı.dağıldık...ne diyeyim....
nerdeydiniz bakalım bugün
rast geldi gördük sizi en önde seda abla gidiyodu şu odtü kavşağının orda![]()