[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toparlanıyo muyuz? yoksa tutan tuttuğunu mu toparlıyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
melaba ankalılar ankarada gezi yapıyomusunuz hiç ben iki ayda bir ankaraya uğrarım hep

Azizzzzzzzzzz ve muhterem motorcu dostlarım hepinize selamlar.....

Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu....

:D

ne diyon gencay biz toplarsak en güzelini mi toplarız ki ne?

kardeş ne diyosun yahu.. bizim önce kendimizi toparlamamız lazım.. iki yarım kafa.. dert tasa sorun bir dolu.. iş güç ayrı dert.. sen ayrı bi yerde ben ayrı şehirde..

yok biz toplasak toplasak önce kendimizi toplamalıyız ilkönce :)

sonra diğerlerine bakarız..

Azizzzzzzzzzz ve muhterem motorcu dostlarım hepinize selamlar.....

Nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu....

:D

gürsel özledim seni yahu. gelemiyorum da hiç yanına kusura bakma kardeş. nasılsın ne var ne yok? işler nasıl, daha önemlisi keyifler nasıl?

Son düzenleme:
gürsel özledim seni yahu. gelemiyorum da hiç yanına kusura bakma kardeş. nasılsın ne var ne yok? işler nasıl, daha önemlisi keyifler nasıl?

Çok şükür iyi diyelim iyi olalım kanka. Bıraktığın gibi devam hiçbir değişiklik yoktur hayatta.. Umarım sen de iyisindir. Müsait olduğun bir zaman mutlaka bekliyorum.

elbette.. aslında bugün gelsem iyi olurdu. şu önümüzdeki 10 gün benim için biraz problemli iş konusunda. yurtdışından bikaç yetkili felan geliyor. iki ayrı ciddi toplantı var istanbulda. ankaraya ülke müdürü gelecek hafta içinde.. işler durgun vs vs vs vs.. yani allah izin verirse 2 hafta sonra yanındayım..

kardeş ne diyosun yahu.. bizim önce kendimizi toparlamamız lazım.. iki yarım kafa.. dert tasa sorun bir dolu.. iş güç ayrı dert.. sen ayrı bi yerde ben ayrı şehirde..

yok biz toplasak toplasak önce kendimizi toplamalıyız ilkönce :)

sonra diğerlerine bakarız..

gencaycım,merak etme sen,benim motosiklet ve alakalı işlerde sıkıntım yok biliyon..
zaten sırf bu yüzden kafa dağıtmak için kendimi motosiklet camiasına feda etmedim mi...
gerisi ayrı mevzular buraya karıştırma....

Havalar ısınmaya başladı benim gibi tırt motorcular bile piyasaya çıkıyor yafuuu.... :D

Gürsel lütfen kendini o tırt motorcularla aynı kefeye oyma, sen bilmem kaç km.den uzun yola gitmeyen,
hava bilmem kaç derecenin altına düşmeden kontak çevirmeyen ender bir arkadaşımızsın :cherry: :rendeer:

Motor Beypazarı, Kızılcahamam, Bolu yollarını ezberledi, kendi gidiyor vallahi artık ::arrow::

Ankara'da gezilecek yer mi var ki...

Hep birlikte İzmir'e taşınalım derim ben :flower:

Sinekler derken başkanım :mrgreen:

Bildiğin sinek len:cherry:
Yani bir benzetme ve başka anlamda kullanmadım:p

Sizin oralarda mevsim ılık olduğundan sizde daha önce çıkar sinek,böcekve bilimum hayvanatlar:bounce:

Bir Çanakkale Turu çıksada gelsem seni ve Seyitonbaşıyı ziyarete:rendeer:

Gürsel lütfen kendini o tırt motorcularla aynı kefeye oyma, sen bilmem kaç km.den uzun yola gitmeyen,
hava bilmem kaç derecenin altına düşmeden kontak çevirmeyen ender bir arkadaşımızsın :cherry: :rendeer:

Hava 25 derecenin altında olursa hala binmemeye çalışıyorum lakin mesafe konusunda artık 500km den aşşağı geziler beni kesmez bi uzunyol yaptık uzunyol manyağı oldum...

Haaaaaa bu arada senin kolyelerden 1 tane sattım. :queen::queen: Haberin olsun...

sen antalyaya göçmedin mi arkadaşım...

Yok bea doktor ne göçmesi antalyadan sonra çeşmeye geçip yerleşmeye karar verdim lakin hayat işte tekrardan ankaraya kesin dönüş yaptık.
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Sen nasılsın doktor? Nerelerdesin?

Sülümeeeen abey sanada selamlar abiciğim.. :queen:
Nasılsın? umarım iyisindir.

Konya'dan selamlar Ankara MT sakinlerine :rendeer: Herkese iyi akşamlar dilerim Abilerim Ablalarım ve Arkadaşlarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar