aslında üsküdarın karşısında, sahilde çimlerde yuvarlansakta olur...illa cafeyemi gidicez...çekirdek alır sahilde otururuz :mrgreen:
çok iyi olur şu toplantı işi ben sabırsızlanıyorum şahsen cuma olsada toplansak sahilde veya bi cafedetopic açılırsa gelen olacağına inanıyorum
yokmu topic açan
![]()
benimde topic açasım yok
açıver gökalp kafana göre biyer...
yada topicsiz burdan haberleşiriz...
çimler ıslak olabilir hava böyle dewam ederse, ayarla zuhali orda yapalım :mrgreen:
:cherry:lem extren ihalemi satıyoz , yakalananın üstünde kalıyo görev sanki,
zaten pazar uzun uzun görüşecez, son ihtimal doğaçlama burdan toplansakta olur bu hafta galiba, fikirlerede açığız bu arada.
sezicim sen nerdeysen apartmanının kapıda toplanalım o zaman, söz gelmeyenin motoruna kedi çıksın,
gözlerim seni arar oldu kardeşim, açma arayı tamammı? pazar geziye gel ama? :wiinkk:
Öğrencilik zor iş Mustafa Abicim yaa nerde nezaman olunacağı belli olmuyo...Uygun olursam neden olmasın ki zaten bizim görüşmemiz için geziye gerek yokk![]()
8 ay önce gelseydin yapardık bi güzellik:mrgreen: cbf150 güzel motordur inş bulursun:cat:2007 ve üstü cbf 150 arıyorum
temiz kazasız ve yüksek km lerde olmamalı
satmayı düşünen arkadaşlar varsa ya da tanıdığında olan varsa bi zahmet benle görüştürsün ya da bana ulaşsın saygılar sevgiler
Ulen topiğinizi ben açacam göreceksiniz haaaaDDD