nacı abı kutlarım dogum gununu nıce mutlu senelere ınsallah![]()
nacı abı cumartesı bulusma saatı aynı dimi. 20:00 de
naci abi doğum günün kutlu olsun...
nice nice yıllar sevdiklerinle bol bol yollar naci abi:rendeer:
yaş kaç oldu abi 29? 29.5? 30? :queen:
selam millet ben yaşamıyorum ki:salut:
slm abilerim bende yeni üye oldum bundan sonra burdayım inşallah
naci nerde toplaşıoz pastandan yiyelim:queen:
arkadaşlar yaşımı yanlış yazmışım....oğuz 36 olduğuna göreben 35 olmuşum :cyclopsan bu böle biline :cherry:
::yanliss:
arkadaşlar bilmiyenlere duyurulur..... yaş 40 oldu valla..hiç göstermiyom dimi :queen:
arkadaşlar bilmiyenlere duyurulur..... yaş 40 oldu valla..hiç göstermiyom dimi :queen:
aykut sen böyle pis pis binmezdin motora ne oldu sercandanmı bulaştısana pislik :queen:
sercandan nasıl bulaşsın yüzünü bile görmiyoz pisliğin :queen: asıl başka bi pislik var motoru 364 gün pis, yakından tanırsın kendisini, bildinmi motordaşımı ? :queen:
ne pisligimi gordun benim? senin yastiginda pistir simdi:mrgreen: hatirladin sen onu:wiinkk:
yuzumu gormek istiyorsan arayayim seni, ama bilmiyom senin telefonda goruntulu konusma yapilabiliyor mu? ama ordan bulasabilir iste bak
Neyse izmir biraz kendine gelsin, ben de geleyim artik... bi kac temel tasi goremedim burda...
benimkiler anlat anlat bitmez, hepsini dvd ye cektirip dagitacagim, video ve fotograflarla belgesel gibi 6 ay gecti:mrgreen: evet uzun ve guzel b gezi iyi gider... ben gelene kadar saglam kalin, yamuk yapmayin:wiinkk:
sercandan nasıl bulaşsın yüzünü bile görmiyoz pisliğin :queen: asıl başka bi pislik var motoru 364 gün pis, yakından tanırsın kendisini, bildinmi motordaşımı ? :queen:
merhaba izmir mt aranızda olmaktan mutluyum. görüşmek dileğimle![]()
arkadaşlar bu gün pınar başındayım antıramanlar var ve birkaç yarış olcak gelmek isteyen gelsin beni piste gürmek istemez misiniz:cat:
abi görmek isteriz tabi kaç gibi yarışlar acaba saat verebilirmisin ona göre ugrayabilirsem gelirim :wiinkk: