[İzmir - MT]

desene bi gün geç gelmişim oraya , belanın randevusu olmaz ama bi gün erken gelsek mevüde yetişirdik :pale: üzüldüm.
pazar öğlen saatlerinde başlayan yağmurda oraya doğru geliyodum ve sadece yol yapıyodum karaburuna vardığım gibi döndüm dönüşte molalar verdim orda takılmadım malesef , bilsem bulurdum seni.

aynen abi gecemiz süperdi içtik oynadık eğlendik ama çıkışta seninde dediğin gibi belanın randevusu olmuyor...nese bi gün beni er-5nin arkasına atar bol virajlı yolalar yapar acısını öle çıkarırız:queen:

ıyı aksamlar mıllet

ii akşamlar sami abim

arkadaşlar ....hani hareket nerde bereket .....yaz geliyo ::cheeeeer tokuşturalım...

evet tokuşturalım da havalar gene bozduu yaz gelmicek galiba bu sene:cherry:

Dostum sen kimsin, yazıp duruyon buraya...ismin geçiyo kendin yoksun.. inmisin cinmisin gelde bi tanışalım senle...kordonda bi votka redbull içelim belki hatırlarım :queen:

bi dahaki mesajını izmirden yazarsın artık umarım :bounce:

kanka gezi yazisinin basligini almanyadan acicam, oraya geldigim gibi de geziye cikariz;) nasil ama, durmak yok... bu arada evde bol miktarda jack ve absolute var... kordonda bir ay icsek bitmez:wiinkk:

@ugilicigili ; önümüzdeki aya kalmaz gelirsin sen özlemişsin belli , bi konaklamalı 2 gün gezi yetecekmi senin dünyadan getirdiğin haberleri havadisleri anlatmana, 23 nisanı birleştirip 4 gün yapalım yapmışken, söz istediğin tonda konuşacan müdahele etmeyecez :mrgreen:

benimkiler anlat anlat bitmez, hepsini dvd ye cektirip dagitacagim, video ve fotograflarla belgesel gibi 6 ay gecti:mrgreen: evet uzun ve guzel b gezi iyi gider... ben gelene kadar saglam kalin, yamuk yapmayin:wiinkk:

sen bi gel hele fırçanın böyüğünü benden yicen :pr::rendeer:
Ne desen haklisin... ama az kaldi, geliyorum... ozledim hepinizi...

kıyamam ben ona bir hafta sonu tozunu attırır gezer hemde yıkatırız aykutummmm...:cat:
valla 7 lira yıkama 3 lirada çocuğa bahşiş verdim bütün gün motoru yıkadı :queen: bir daha bu kadar temiz yıkatamayız :D
cumartesi yağmurlu diyor, bence sen cts dışarı cıkma evinde keyifli bir ilkbahar günü geçir :cat: :wiinkk:
cmtsi yağmurluysa, cmtsi ve pazar hatta yerler kurumazsa pazartesi bile çıkmam :queen:
aykut sen böyle pis pis binmezdin motora ne oldu sercandanmı bulaştı sana pislik :queen:
sercandan nasıl bulaşsın yüzünü bile görmiyoz pisliğin :queen: asıl başka bi pislik var motoru 364 gün pis, yakından tanırsın kendisini, bildinmi motordaşımı ? :queen:

nacı abı kutlarım dogum gununu nıce mutlu senelere ınsallah :)

nacı abı cumartesı bulusma saatı aynı dimi. 20:00 de

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar