[İzmir - MT]

::comico:: yenimi geldin sen :p

bu arada resim atacaklar bekliyoruz gezi topigine atabilin de bakalım::sefereee

davut resmler nerde ya

nereye atıyorlar

slm mt. ben salam geldim motoru garaja sokup hemen yıkadım ne çamurmuş be üç pınar köyünün çamuru hepinize çok teşekkürler resim atıcak mısınız

naci abi sen lafonteni bildin demi:mrgreen::mrgreen::queen:

sen niye resim atmıyonn

ÜÇ PINAR VE SPİL FOTOLARINI GEZİLER BÖLÜMÜNE ATTIM ARKADAŞLAR:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
içinize sinsin güzel gezi olmuş,
ordaki köftecinin ikramları güzeldir köfte yanında, piyaz, ve tahinli tatlılardan götürmüşsünüzdür :wiinkk:

herkes için baya nemli bi hafyasonu olmuş, bende şimdi eve girdim, sağanak yağmurda karaburun yaptım geldim, 2 santim çekti bütün uzuvlarım :cherry:

ordaki köftecinin ikramları güzeldir köfte yanında, piyaz, ve tahinli tatlılardan götürmüşsünüzdür :wiinkk:

herkes için baya nemli bi hafyasonu olmuş, bende şimdi eve girdim, sağanak yağmurda karaburun yaptım geldim, 2 santim çekti bütün uzuvlarım :cherry:

mustafa nasılsın? neresine gittin karaburunun bende bu aralar bi karaburun yapmak istiyom çok severim karaburunu:cat: foto varmı hasret gidereyim biraz:cherry:

Selam dostlar...

Ne var ne yok bakalim Izmir de...? sanirim bol yagisli bir kis gecirdiniz ama arada goruyorum ufak tefek gezi aktivitelerini...

Benim gelmeme az kaldi, ufak ufak toparlanalim da, soyle konaklamali bi gezi yapalim onumuzdeki ay... bi AYVALIK ya da Bodrum...

Burda havalar sahane, motorcular yollari doldurmaya basladi, biz de Gulsenle kesiflere cikiyoruz hafta sonlari... hafta ici zaten 200 km yol yapmadan eve gelmiyorum:wiinkk:

bugun de bi 250 km yapip geldim, biraz gec gelince fircayi yedik tabi (01:00):mrgreen:

Umarim yakinda yine beraberiz...Hepinize kazasiz belasiz bol gunesli gunler dilerim...

mustafa abim bende karaburundaydım c.tesi akşamdan eglendik düğünde bi akrkadaşımızın sonra ordaki serserilerle kavga oldu sabahın 6tısına kadar karakolda geçirdik pazar günüde turladım oralarda ama göremedim seni

Selam dostlar...

Ne var ne yok bakalim Izmir de...? sanirim bol yagisli bir kis gecirdiniz ama arada goruyorum ufak tefek gezi aktivitelerini...

Benim gelmeme az kaldi, ufak ufak toparlanalim da, soyle konaklamali bi gezi yapalim onumuzdeki ay... bi AYVALIK ya da Bodrum...

Burda havalar sahane, motorcular yollari doldurmaya basladi, biz de Gulsenle kesiflere cikiyoruz hafta sonlari... hafta ici zaten 200 km yol yapmadan eve gelmiyorum:wiinkk:

bugun de bi 250 km yapip geldim, biraz gec gelince fircayi yedik tabi (01:00):mrgreen:

Umarim yakinda yine beraberiz...Hepinize kazasiz belasiz bol gunesli gunler dilerim...

Dostum sen kimsin, yazıp duruyon buraya...ismin geçiyo kendin yoksun.. inmisin cinmisin gelde bi tanışalım senle...kordonda bi votka redbull içelim belki hatırlarım :queen:

bi dahaki mesajını izmirden yazarsın artık umarım :bounce:

cigerlerine dolan kekik kokusu hala burnundadır :wiinkk:

arkadaşlar ....hani hareket nerde bereket .....yaz geliyo ::cheeeeer tokuşturalım...

mustafa nasılsın? neresine gittin karaburunun bende bu aralar bi karaburun yapmak istiyom çok severim karaburunu:cat: foto varmı hasret gidereyim biraz:cherry:

saolasın erman, ah ah nerde o eski makinalar , pozlu bi makina olsaydı yanımda çektiğim gibi o anda pozların banyosunuda yaptırmış olurdum :cherry:
bu digital makinalar kedi gibi sudan tırsıyo.

mustafa abim bende karaburundaydım c.tesi akşamdan eglendik düğünde bi akrkadaşımızın sonra ordaki serserilerle kavga oldu sabahın 6tısına kadar karakolda geçirdik pazar günüde turladım oralarda ama göremedim seni

desene bi gün geç gelmişim oraya , belanın randevusu olmaz ama bi gün erken gelsek mevüde yetişirdik :pale: üzüldüm.
pazar öğlen saatlerinde başlayan yağmurda oraya doğru geliyodum ve sadece yol yapıyodum karaburuna vardığım gibi döndüm dönüşte molalar verdim orda takılmadım malesef , bilsem bulurdum seni.

cigerlerine dolan kekik kokusu hala burnundadır :wiinkk:

ne kekiği be zenon gözlüm, bi çok yerime dolan yağmur suyu kokusu halen çamaşırlarımda :cherry:

@ugilicigili ; önümüzdeki aya kalmaz gelirsin sen özlemişsin belli , bi konaklamalı 2 gün gezi yetecekmi senin dünyadan getirdiğin haberleri havadisleri anlatmana, 23 nisanı birleştirip 4 gün yapalım yapmışken, söz istediğin tonda konuşacan müdahele etmeyecez :mrgreen:

Selam dostlar...

sen bi gel hele fırçanın böyüğünü benden yicen :pr::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar