[İzmir - MT]

bahar mı geldi izmir'ime ne?hava durumunu takip ettikçe içim cız ediyor.mayısın son haftası oradayım nasipse...

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftasonları..

Afyon gibi bir yerde bile hava bu kadar güzelken,gün insana bu kadar enerji verebilirken kim bilir İzmir imde nasıldır her yer.

Hava Otururken Yürürken şahane Motora Binip Hareket Ettiğin Anda Serin
Ama Izmirin Akşamı Sahilinde Batan Güneş Benzersiz
Gezmeyi Seven Dostlarla Bir Kuşadası Yapsak Yada çeşme Hiç Fena Olmazdı Aslında
Zamanı Arkadaşlar Ayarlasın Işlerine Göre Ben Gelirim Beraber Yolculuk Keyifli Olur
Fikir Benden Olsun Organizasyon Arkadaşlardan
Saygılar

Herkese iyi haftasonları..

Afyon gibi bir yerde bile hava bu kadar güzelken,gün insana bu kadar enerji verebilirken kim bilir İzmir imde nasıldır her yer.

tuncer merak etme nasıl bırakmışsan aynen öyle sadece tırafik magandaları deyişti biraz :queen::rendeer:

gelmiyomusunuz hadi atlayın gelin kusadasındayız bekliyoruz...!!

hava buzuktur diye buhafta bir pılan yapmadık nasıpse başka zaman geliriz sellam söyle ordaki dostlarımıza :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar biz ferda ile eve geldik çokkk güzellllll çok eglenceli bol kilometreli süper virajlı yardıran geyikli ve keyifli bir hafta sonu geçirdik emegi olan herkese çok teşekkür ederim. sevgiylen kalın :rendeer:

arkadaşlar biz ferda ile eve geldik çokkk güzellllll çok eglenceli bol kilometreli süper virajlı yardıran geyikli ve keyifli bir hafta sonu geçirdik emegi olan herkese çok teşekkür ederim. sevgiylen kalın :rendeer:

abi hayrola korsan gezimi yaptınız hbr vermeden .alcağınız olsun valla :salut: :cherry::cherry::cherry:

hava buzuktur diye buhafta bir pılan yapmadık nasıpse başka zaman geliriz sellam söyle ordaki dostlarımıza :rendeer:[/QUOTE]

aslında ewt hava kotuydu bugun cesur sorma ya benim motor calındı cuma gunu oglen saatlerinde c.ertesi bulundu saka gibi motor 1 gun gitti geri geldi.!!!é

melcor09 geçmiş olsun valla, iyi 1 günde geri gelmiş:cyclopsan
nasıl bulundu anlatsana, çocuklarmı çalmış nasıl bulunuyor 1 günde :silent:

hava buzuktur diye buhafta bir pılan yapmadık nasıpse başka zaman geliriz sellam söyle ordaki dostlarımıza :rendeer:

aslında ewt hava kotuydu bugun cesur sorma ya benim motor calındı cuma gunu oglen saatlerinde c.ertesi bulundu saka gibi motor 1 gun gitti geri geldi.!!!é[/QUOTE]

kardeşim senin olaylarını ..F.T den takip ettim ..büyük geçmiş olsun..

aslında ewt hava kotuydu bugun cesur sorma ya benim motor calındı cuma gunu oglen saatlerinde c.ertesi bulundu saka gibi motor 1 gun gitti geri geldi.!!!é[/QUOTE]

çok geçmiş olsun dostum bulunduğuna sevindim motorunu yeni almış gibi oldun şimdi kıymetini anlarsın baş ucundan ayırma artık :):rendeer:

ewt arkadaşlar .. dün akşam F.T..izmirin toplantısı vardı .. kordon sunset te oraya oğuz ,davut,sami.volkan ve çarşı gurubundan arkadaşlar dahil oldu . güzel bir akşam geçirdik,bana verdikleri gazla yağmurlu olmasına rağmen gece geç saatlerde aldığımız kararla bugün manisa ve üçpınar köyüne gezi düzenledik çoğu kişiye haber veremedik .. kusura bakmayın .topak açacak vakit olmadı. saygılar

hey mıllet nasılsınız hasta olan varmı manısa turundan donunce

bu arada herkeze ıyı aksamlar

Son düzenleme:
grubu toplayınca canlı canlı anlatıyım mevzuu biraz karısık cıktı motor geri gelmedi biz gittik aldık gibi bisey oldu...

selam arkadaşlar,ben Orbay Cahit KIŞLALI aranıza yeni katıldım.vespa lx150 kullanıyorum.Bu hafta sonu gerçekleşen buluşmaya katılamadım ama,bi sonrakine kesin katılacağım...

hey mıllet nasılsınız hasta olan varmı manısa turundan donunce

bu arada herkeze ıyı aksamlar

adamım senle burada karşılaşmak güzellllllllllllllllllllll:queen: bu arada biz iyiyizzzzz:queen:

selam arkadaşlar,ben Orbay Cahit KIŞLALI aranıza yeni katıldım.vespa lx150 kullanıyorum.Bu hafta sonu gerçekleşen buluşmaya katılamadım ama,bi sonrakine kesin katılacağım...

hoş geldin kardeşim.....:cat:

Son düzenleme:
slm mt. ben salam geldim motoru garaja sokup hemen yıkadım ne çamurmuş be üç pınar köyünün çamuru hepinize çok teşekkürler resim atıcak mısınız

naci abi sen lafonteni bildin demi:mrgreen::mrgreen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar