bahar mı geldi izmir'ime ne?hava durumunu takip ettikçe içim cız ediyor.mayısın son haftası oradayım nasipse...
Herkese iyi haftasonları..
Afyon gibi bir yerde bile hava bu kadar güzelken,gün insana bu kadar enerji verebilirken kim bilir İzmir imde nasıldır her yer.
gelmiyomusunuz hadi atlayın gelin kusadasındayız bekliyoruz...!!
arkadaşlar biz ferda ile eve geldik çokkk güzellllll çok eglenceli bol kilometreli süper virajlı yardıran geyikli ve keyifli bir hafta sonu geçirdik emegi olan herkese çok teşekkür ederim. sevgiylen kalın :rendeer:
abi hayrola korsan gezimi yaptınız hbr vermeden .alcağınız olsun valla :salut: :cherry::cherry::cherry:
tel inizi bulamadım bizimde dün geçe haberimiz oldu![]()
hava buzuktur diye buhafta bir pılan yapmadık nasıpse başka zaman geliriz sellam söyle ordaki dostlarımıza :rendeer:
hava buzuktur diye buhafta bir pılan yapmadık nasıpse başka zaman geliriz sellam söyle ordaki dostlarımıza :rendeer:
hey mıllet nasılsınız hasta olan varmı manısa turundan donunce
bu arada herkeze ıyı aksamlar
selam arkadaşlar,ben Orbay Cahit KIŞLALI aranıza yeni katıldım.vespa lx150 kullanıyorum.Bu hafta sonu gerçekleşen buluşmaya katılamadım ama,bi sonrakine kesin katılacağım...
slm mt. ben salam geldim motoru garaja sokup hemen yıkadım ne çamurmuş be üç pınar köyünün çamuru hepinize çok teşekkürler resim atıcak mısınız