[İzmir - MT]

ewt arkadaşlar iyi haftalar diliyorum...:rendeer: hafta sonu fotolarını atında görelim....:cherry:

selamlar herkese...ya bi şey sorucam,motoru trabzona getirmeyi düşünüyorum.yaza kadar buradayım,en azından bikaç ay da burada bineyim istedim.kaplumbağa kabuğu olmadan yaşayabilir mi hiç:)sizce ambarla falan getirmek nasıl olur?hem fiyat açısından hem de güvenlik vesaire?

iyi akşamlar herkeze :) İzmir MT çok durgun bugün :cyclopsan kimseden ses soluk yok:silent:

sanada iyi akşamlar kardeşim bügün çok yorucu geçti benim için bide yağmur varya durgunluk ondandır diye tahmin ediyorum

motoru tamirden çıkardım bügün bide yıkadım tak arkasından yağmur yagdı üstüne bide sucuk gibi oldum buda cabası:queen:

sanada iyi akşamlar kardeşim bügün çok yorucu geçti benim için bide yağmur varya durgunluk ondandır diye tahmin ediyorum

motoru tamirden çıkardım bügün bide yıkadım tak arkasından yağmur yagdı üstüne bide sucuk gibi oldum buda cabası:queen:

sağolasın Metinim :) Motoruda tamir ettirmişsin en kısa sürede :) keyfine diyecek yoktur şimdi :) bidaha seni zora sokacak arıza çıkarmaz inşallah :cat:

bu sene yağmur çamurdan doğru dürüst toplanamadık...hayırlısıyla yakında canlanırız...

varmı cuma gününe toplantı topiği açmak isteyen, bu akşam halledelim şu işi....mekan önerisi olan varmı ?

bu sene yağmur çamurdan doğru dürüst toplanamadık...hayırlısıyla yakında canlanırız...

varmı cuma gününe toplantı topiği açmak isteyen, bu akşam halledelim şu işi....mekan önerisi olan varmı ?

hani deniz havası alıp uzun süredir gitmedigimiz üsküdar çaycısı geldi aklıma,kapalı mekanlardan da kurtulmuş oluruz :wiinkk:

aslında üsküdarın karşısında, sahilde çimlerde yuvarlansakta olur...illa cafeyemi gidicez...çekirdek alır sahilde otururuz :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar