[İzmir - MT]

aslında üsküdarın karşısında, sahilde çimlerde yuvarlansakta olur...illa cafeyemi gidicez...çekirdek alır sahilde otururuz :mrgreen:

aslında o da mantıklı ama çimlerin kurumasını bekleyelim,bir ay sonra yapılmak üzere not alalım bu fikri :wiinkk:
ben cok yorgunum zaten şurda bizbize kalmışız baksana :mrgreen: ihale sana kaldı top sende :cat:

benimde topic açasım yok
açıver gökalp kafana göre biyer...
yada topicsiz burdan haberleşiriz...
çimler ıslak olabilir hava böyle dewam ederse, ayarla zuhali orda yapalım :mrgreen:

çok iyi olur şu toplantı işi ben sabırsızlanıyorum şahsen cuma olsada toplansak sahilde veya bi cafede :) topic açılırsa gelen olacağına inanıyorum :) yokmu topic açan :p

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
karmacoma, sezy(gklp), priapi

ahaa birini yakaladım :) atom karıncam yetişti, kardeşim açacak topiği?

çatçut, msj sayıları berabere olmuş, topik uzatmaya gidecek :queen:

Son düzenleme:
benimde topic açasım yok
açıver gökalp kafana göre biyer...
yada topicsiz burdan haberleşiriz...
çimler ıslak olabilir hava böyle dewam ederse, ayarla zuhali orda yapalım :mrgreen:

Allahın bucasında ne işimiz var yaa nefret ettim buca yollarından deniz sefası varken ne gerek var bucaya :wiinkk:
inanılmaz uykum var uyucam şimdi iyi geceler millet ::wacko::

Mustafa abim imdadımıza yetişti vallaaa
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
extreme1925, stunt_rider_35, karmacoma, priapi

resimleri koymak için kaç dakika uğraştın cok merak ettim :queen::queen:

Son düzenleme:

yok Mustafa Abicim ben katılmayacağım için hiç açmıyım topiği hem topik açıp hem gelmemek olmaz :cat: :rendeer:

bu topic sandığa gider topiği kim açsın muhabbetine :queen: pusulalar hazır seçim size kalmış :queen: sayım perşembe akşamı 19:30 da yapılacaktır :p karar verin kim açıyor topiği :mrgreen:

not: sonuçlar akşama forumdan naklen yayınlanıcak :mrgreen:

Son düzenleme:
lem extren ihalemi satıyoz , yakalananın üstünde kalıyo görev sanki,
zaten pazar uzun uzun görüşecez, son ihtimal doğaçlama burdan toplansakta olur bu hafta galiba, fikirlerede açığız bu arada.
mausumun ucuyla bile yaparım ne uğraşacam, sende bu arada uçmuşsun maşallah
:cherry:

sezicim sen nerdeysen apartmanının kapıda toplanalım o zaman :), söz gelmeyenin motoruna kedi çıksın,
gözlerim seni arar oldu kardeşim, açma arayı tamammı? pazar geziye gel ama? :wiinkk:

Son düzenleme:
lem extren ihalemi satıyoz , yakalananın üstünde kalıyo görev sanki,
zaten pazar uzun uzun görüşecez, son ihtimal doğaçlama burdan toplansakta olur bu hafta galiba, fikirlerede açığız bu arada.

sezicim sen nerdeysen apartmanının kapıda toplanalım o zaman :), söz gelmeyenin motoruna kedi çıksın,
gözlerim seni arar oldu kardeşim, açma arayı tamammı? pazar geziye gel ama? :wiinkk:

Toplanalım bende size çay servisi yaparım 8. kattan:D Sınavlarım var neyazıkki ... Başka bi geziye katılırım inşallah...Arabaya binen motorseverleri kabul ediyosanız yanınızda tabiii :cherry: :p

vasıtadan kolay ne var , onlar hepsi araç adı üstünde, hiç farketmez, kabul ne demek kaskımızın üstünde yerin var :)
bundan sooraki geziye gemeyen atom karıncayı tapirler yesin o zaman ? :mrgreen:

Öğrencilik zor iş Mustafa Abicim yaa nerde nezaman olunacağı belli olmuyo...Uygun olursam neden olmasın ki zaten bizim görüşmemiz için geziye gerek yokk:)

2007 ve üstü cbf 150 arıyorum
temiz kazasız ve yüksek km lerde olmamalı
satmayı düşünen arkadaşlar varsa ya da tanıdığında olan varsa bi zahmet benle görüştürsün ya da bana ulaşsın saygılar sevgiler

Öğrencilik zor iş Mustafa Abicim yaa nerde nezaman olunacağı belli olmuyo...Uygun olursam neden olmasın ki zaten bizim görüşmemiz için geziye gerek yokk:)

abisinin çiçeyi naber be özledik seni :rendeer: buhafta şöyle incir altı çayır çimen toplantısı olsun bi hasret giderelim :cat:

2007 ve üstü cbf 150 arıyorum
temiz kazasız ve yüksek km lerde olmamalı
satmayı düşünen arkadaşlar varsa ya da tanıdığında olan varsa bi zahmet benle görüştürsün ya da bana ulaşsın saygılar sevgiler
8 ay önce gelseydin yapardık bi güzellik:mrgreen: cbf150 güzel motordur inş bulursun:cat:

üyelikte 2 ay farkım var bu durumda sen daha gevezesin :queen: ama en geveze gökalpin topiği açması konusunda ısrarlıyım ben:p

Ulen topiğinizi ben açacam göreceksiniz haaaa:DDDD

Senin üyeliğin düştü kardeşim, gelip tekrardan kayıt yaptırman lazım:bounce:
Gelirken kurupasta falan bişeyler al, bi tanıyalım seni...kimsin nesin delimisin akıllımısın:queen:

Layn ankaradayken dır dır edip duruyodun, özledim diyodun ah bi gelsem diyodun atıp tutuyodun nerelerdesin sen :pr:

Özel mevzular anlatırım :D tamam len kızmayın. İster motorun kirini pasını ayıklayayım. Senin kampana gri ama siyah taklidi yapıyo heheheeee mustafadan bilirim :D

arkadaşlar yarın çorbacı sebonun karşısındaki çimlerde yayılmayı öneriyorum...o taraf biraz daha sakin olur...hem rezervasyonada gerek yok :mrgreen:
kabul edenler el kaldırsın:cat: kabul etmeyen öneri sunsun :silent: okuyupta yorum yapmayanın benzini bitsin yolda kalsın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar