[Adana - MT]

merhaba arkadaşlarım. 23 nisanda mardine yapacağımız gezinin detaylarını az çok belirledim. ayrıntıları size bugün, olmadı yarın burada bildireceğim. süreyi belirteyim 23 nisan saat 2 de yola çıkıyoruz pazartesi günü gece dönüyoruz. yai toplam 4,5 gün sürüyor. katılmak isteyenler şmdiden durumlarını ayarlasınlar.

Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....

Bora abi kusura bakma ben bilgisayarı yeni açtım ve yeni gördüm...Başın sağ olsun abi...Allah sevenlerine sabır versin....Allah rahmet eylesin....

aramıza hoş geldiniz nice güzel gezilerde beraber olmak dilegiyle:rendeer:

bora abim başınsagolsun allah rahmet eylesin:pale:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarım. 23 nisanda mardine yapacağımız gezinin detaylarını az çok belirledim. ayrıntıları size bugün, olmadı yarın burada bildireceğim. süreyi belirteyim 23 nisan saat 2 de yola çıkıyoruz pazartesi günü gece dönüyoruz. yai toplam 4,5 gün sürüyor. katılmak isteyenler şmdiden durumlarını ayarlasınlar.

Ben katılamıyorum :p

gez hocam gez, çocukları unuttun herhalde:mrgreen:

oraları karıştırma :mrgreen:

Son düzenleme:
yan çantaların birine defneyi öbürüne larayı aldınmı büyük keyif yaparsınız vallaa:mrgreen:

Herkese Selamlar;

Abilerim Allahın yardımı ile motorumu satmadan, satın almayı planladıgım ev için peşinatı denkleştirdim, ama borc gırtlaga dayandı napıcam bilmiyorum :) TOKİ hazretleri 2-3 ay içinde evi teslim ederse insallah bende Adana'ya yerleşeceğim bundan sonra.

gez hocam gez, çocukları unuttun herhalde:mrgreen:

yok yaw unuturmuyum sepet yapacaz ya onlara.

Herkese Selamlar;

Abilerim Allahın yardımı ile motorumu satmadan, satın almayı planladıgım ev için peşinatı denkleştirdim, ama borc gırtlaga dayandı napıcam bilmiyorum :) TOKİ hazretleri 2-3 ay içinde evi teslim ederse insallah bende Adana'ya yerleşeceğim bundan sonra.

yaw insan bu genç yaşta kendini niye bu kadar sıkıntının içine sokarki hiç anlamam. bugün, ileride rahat olayım diye biriktirip yiyemiyeceksin. ileridede bi tarafların tutmadığı için yiyemiyeceksin. ne anladık bu işten. koy gitsin beee::cheeeeer::sefereee:: bora abi diyo ya safaaam olsun comico:: ::145::

Herkese Selamlar;

desene sende TOKİ mağduru olacan :mrgreen:

yok yaw unuturmuyum sepet yapacaz ya onlara.

yaw insan bu genç yaşta kendini niye bu kadar sıkıntının içine sokarki hiç anlamam. bugün, ileride rahat olayım diye biriktirip yiyemiyeceksin. ileridede bi tarafların tutmadığı için yiyemiyeceksin. ne anladık bu işten. koy gitsin beee::cheeeeer::sefereee:: bora abi diyo ya safaaam olsun comico:: ::145::

sanane kardeşim adam şimdiden yatırım yapıyor :p

Size yeni haberlerim var :cat:

Bizim ahmetnr nin motorunu görüntüledim, bizden gizlice motor satınalmış, neymiş kuyruk için parası kalmamış. Biraz paralanim ondan sonra kuyruğu düzeltirim diyor.Yorumlarınızı bekliyorum :mrgreen:

34o3khf.jpg

5of2wi.jpg

Son düzenleme:
Bizim ahmetnr nin motorunu görüntüledim, bizden gizlice motor satınalmış, neymiş kuyruk için parası kalmamış. Biraz paralanim ondan sonra kuyruğu düzeltirim diyor.Yorumlarınızı bekliyorum :mrgreen:

34o3khf.jpg

5of2wi.jpg
[/QUOTE]

üzerinde emanet gibi duruyor bence onun degil tarzı da degil :mrgreen::mrgreen:

abi süpriz olacaktı paparazzilere yakandım selamlar

daha pazarlık devam ediyor bakacağız artık niyetimiz bu ne yapalım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gökancım hayırlı olsun,allah utandırmasın borç yapmazsan mal sahibi olamazsın,

Hamdi beyin pardon,haluk hocamın teklifine yokum malum kriz mıriz,peder falan filan,

Ahmedim hayırlı olsun,güle güle kullan eğer balon değilse,kuyruk sorun değil arkanda koskoca mercedesin müdürü varrr:mrgreen:
Müdürler için sorun yok tabi,personeli zor bela motor almış,buda benden olsun demen lazım muzaffer :p

Hamdi beyin pardon,haluk hocamın teklifine yokum malum kriz mıriz,peder falan filan,

Ahmedim hayırlı olsun,güle güle kullan eğer balon değilse,kuyruk sorun değil arkanda koskoca mercedesin müdürü varrr:mrgreen:
Müdürler için sorun yok tabi,personeli zor bela motor almış,buda benden olsun demen lazım muzaffer :p

Elimden gelen gayreti gösteriyorum...:bounce:

Biliyorum ciğerim ya hemen de alınma:mrgreen:ne var madodan baklava alsan 5 tepsi:p

Benim mesaiii bittiiiiiiiiii eve gidiyem akşam malesef giremiyorum zabahın erken saatlerinde görüşmek üzere şimdiden herkese iyi eğlenceler,bol muhabbetler

abi süpriz olacaktı paparazzilere yakandım selamlar

daha pazarlık devam ediyor bakacağız artık niyetimiz bu ne yapalım

japon dan sonra çin, pirzoladan sonra haşlanmış patatese benzer kanımca.

Merhaba arkadaşlar, kendimce hazırladığım Mardin – Hasankeyf gezisini büyük ölçüde olgunlaştırmış bulunmaktayım. Plan yaklaşık olarak aşağıdaki gibidir. Tabiî ki bu planda o zamana kadar katılımcıların isteği doğrultusunda kadar değişiklik yapılabilir.

Önce mesafeleri vereyim.

Adana…… 211 km…… Antep
Antep ……130 km. …… Urfa
Urfa …… 185 km. …… Mardin
Mardin …… 63 km. …… Midyat
Midyat …… 42 km. …… Hasankeyf

23 Nisan Perşembe : En geç saat 14:30 ‘da yola çıkış. Gece Urfa’da
konaklama.
24 Nisan Cuma : Sabah 8:30 ‘da Mardin’e hareket. 11:30 da Mardin’e
varış. Öğle yemeği ve öğretmenevine yerleşme
günün geri kalan kısmında Mardin’de gezi.
25 Nisan Cumartesi : Midyat ve Hasankeyf turu.
26 Nisan Pazar : Mardin’de eksik kalan yer varsa gezilecek ve Urfa’ya
hareket gece Urfa öğretmenevinde konaklama.
27 Nisan Pazartesi : Sabah 8:30 öğretmenevinden çıkış. Balıklıgöl ve
Kapalıçarşı gezintisi. Öğleden sonra Adana’ya
hareket

Son düzenleme:
Abi çekeceğim sıkıntı şurda 8-9 ay ondan sonraa rahatlarım inşallah, napalımm

desene sende TOKİ mağduru olacan :mrgreen:
sanane kardeşim adam şimdiden yatırım yapıyor :p

İnsallah olmayız TOKİ magduru:p

Teşekkür ederim Cengiz abicim, parayı bi yere bağlamazzsan çarçur oluyor. elde bişey kalmıyor.

japon dan sonra çin, pirzoladan sonra haşlanmış patatese benzer kanımca.

Merhaba arkadaşlar, kendimce hazırladığım Mardin – Hasankeyf gezisini büyük ölçüde olgunlaştırmış bulunmaktayım. Plan yaklaşık olarak aşağıdaki gibidir. Tabiî ki bu planda o zamana kadar katılımcıların isteği doğrultusunda kadar değişiklik yapılabilir.

Önce mesafeleri vereyim.

Adana…… 211 km…… Antep
Antep ……130 km. …… Urfa
Urfa …… 185 km. …… Mardin
Mardin …… 63 km. …… Midyat
Midyat …… 42 km. …… Hasankeyf

23 Nisan Perşembe : En geç saat 14:30 ‘da yola çıkış. Gece Urfa’da
konaklama.
24 Nisan Cuma : Sabah 8:30 ‘da Mardin’e hareket. 11:30 da Mardin’e
varış. Öğle yemeği ve öğretmenevine yerleşme
günün geri kalan kısmında Mardin’de gezi.
25 Nisan Cumartesi : Midyat ve Hasankeyf turu.
26 Nisan Pazar : Mardin’de eksik kalan yer varsa gezilecek ve Urfa’ya
hareket gece Urfa öğretmenevinde konaklama.
27 Nisan Pazartesi : Sabah 8:30 öğretmenevinden çıkış. Balıklıgöl ve
Kapalıçarşı gezintisi. Öğleden sonra Adana’ya
hareket

Güzel planlanmış bir geziye benziyor :cat: Keşke bende gelebilsem :salut:
Kardeş senin koyacağın kurallar yokmu :silent:

Gökhan kardeş, sen daha iyi bilirsin ama en doğrusunu yapıyorsun :cat: ilerde bu birikimleri yapamazsın, ya hanımın isteği bitmez yada çocukların :pale: onun için ne yaparsan şimdi yaparsın. Sana allah yardımcın olsun :cat:

Son düzenleme:
buyur muzaffer abim başım üstüne..ama bu dörtyolda pek bişey yok en yakın size gidecek en güzel yer iskenderun derim ben...iskenderun u da pek sık gitmediğim için pek bi yer bilmiyorum...iskenderun da sahil boyunca eğer bakılırsa bi büyük kebapçı veya balık lokantası tahminim bulabilirsiniz.yinede benim önerim gitmeden önce plan yapın gideceğiniz yeri önceden belirleyin..ben yinede zaman içinde araştırırım güzel biyer bulursam sana mesaj olarak yollarım belki forumda sölerim gözünden kaçabilir.hepinize slm lar.I LOVE YOU ADANA MT.iiakşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar