[Adana - MT]

Anammm:cyclopsan nekadar bulunduğu halden pişman adamlarmışsınız siz bee :queen: Yaff abilerim ben evleniyorum derken ''özgürlügünden vazgeçtigine dair yapılan yazılı anlaşma''yı kasdetmemiştim tabiki :) hani geçen kiralık ev sormuştum yaa; kiralamaktan vazgeçtip satınalma yoluna giriştim bakalım, İnsallah Allah muvaffak eder ümidimizi. Ama sizin bu tavsiyelerinizden sonra 40 kere düşünür ondan sonra takarım zaten parmağıma o yüzüğü :queen:

yaw öyle desene korktuk endişelendik senin adına, bir yiğidi daha verdik bu yolda diye.

orjinal tshirt tasarımlarıma 2 tane daha eklemiş bulunmaktayım.

adana.png

adanason.png

.Bu günki geziye katılan arkadaşlara'da böyle güzel bir havada bizi eve kapatmadıkları için teşekkür ederiz hayırlı Akşamlar.:bounce:
BORACIM BAŞIN SAĞOLSUN....EVETTTTmustafa abim sana böyle bir gezi yaşatma şansım olduysa ne mutlu bana.takıl bana abiiii:bounce::bounce:

Günaydın arkadaşlar :cat:

Bora kardeş başın sağolsun :pale:

Dünkü geziye katılan tüm arkadaşlara ve katılamayıpta, nöbetci MT yi üstlenip MT yi boşbırakmayan arkadaşlarada çok teşekkür ederim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....

Bora abi kusura bakma ben bilgisayarı yeni açtım ve yeni gördüm...Başın sağ olsun abi...Allah sevenlerine sabır versin....Allah rahmet eylesin....

Arkadaşlar merhaba ben Hüseyin ( 600 F )...Pazar gezisinde sizinle tanışma fırsatımız oldu...Öncelikle beni ve Haluk komutanı aranıza kabul edip böyle güzel bir günü yaşamamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim...Gerçekten motorumu aldığımdan beri en keyifli gezimdi diyebilirim....Sizlerle tanışmış olmaktan son derece mutluyum....İnşallah bundan sonraki gezilerde de birlikte oluruz....

Bora abi kusura bakma ben bilgisayarı yeni açtım ve yeni gördüm...Başın sağ olsun abi...Allah sevenlerine sabır versin....Allah rahmet eylesin....

Tekrar aramıza hoşgeldin :cat: :rendeer:

hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle. ben haluk aslında herhafta ben gezi katılımcı lisesinde sabitimdir ama 2 haftadır katılamıyorum. pazara tam gaz yollardayım. zaten arada bir durup motoru soğutmak gerekiyor. pazara tanışmak üzere iyi günler dilerim.

hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle. ben haluk aslında herhafta ben gezi katılımcı lisesinde sabitimdir ama 2 haftadır katılamıyorum. pazara tam gaz yollardayım. zaten arada bir durup motoru soğutmak gerekiyor. pazara tanışmak üzere iyi günler dilerim.

zaten o nedenle cezalısın :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar