Haydi bakalım ....:silent:
Aşkı olurmu öyle şey ....ale:
Keşke her çift sizin gibi olsa nerdeeeeee:cat:
Haydi bakalım ....:silent:
Aşkı olurmu öyle şey ....ale:
Keşke her çift sizin gibi olsa nerdeeeeee:cat:
oluyormus demekkı......
işte özlediğim başlık :cat:
inşllh hep beraber gideriz
cadı bşi soracam senin süpürgenin yakıtı nasıl az yakıyosa bende alayım be
benzinmi mazotmu yoksa başka bişemiii depo kaç litre bide
hee bide şey yüksek hızda seyrederken nasıl duruyorsun??
bu üçünün cvbını istiorum tessekurlerımı sunuyorum :cherry:
kendimden şüpelenirim ilker abden şüpelenmem kesinlikle burçin abla senin olduğun yerde ilker abinin yüzündeki mutluluk ifadesini farkedebiliyorum:rendeer:
stereo bu sene durmak yok :cherry:
inşallah :rendeer:
bu konu ile ilgili tüm sorularına yanıt bulabilecegin bi makale hazırlıyım en iyisi ben![]()
eger konuyu dehiştirmesseniz ::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::hakem1::::kalbim::::kalbim::::kalbim::
Burçin Ablacığım sana bir şey söyliyeyimmi :cyclopsan
tabıkı senı dınlıyorum![]()
O gün polenezköyde biribirinizin gözlerinizin içine bakıyordunuz her çift bakmaz öyle siz bir birinize aşıksınıııııııııııııııııııııııız.... Böyle yaparak sadece harbiden bizleri üzüyorsunuz yapmayın böyle:cat:
O gün polenezköyde biribirinizin gözlerinizin içine bakıyordunuz her çift bakmaz öyle siz bir birinize aşıksınıııııııııııııııııııııııız.... Böyle yaparak sadece harbiden bizleri üzüyorsunuz yapmayın böyle:cat:[/QUOT
tabıkıde ama bazaen oluyor boyle seyler işte uzulmeyın alıskınız bız :rendeer::rendeer:
selamlar::asker::
Haydi arkadaşlar hep beraber Burçin&İlker, İlker&Burçin gezisi düzenleyelim başka türlü olacağı yok:cat:
aleykum selam
hehe:queen::queen::queen:
iyiyiz biz arkadasım :cherry::cherry:
aleykum selam
hehe:queen::queen::queen:
iyiyiz biz arkadasım :cherry::cherry:
aşkım oralardamı benım
Ablacığım siz yazıştınız stresini biz yaşadık derin bir oh çekmenin zamanı geldi artık :queen::queen::queen: