2 günde 2 kaza :)

29 aralık akşamı istanbulda oturanlar bilir fena kar yagdı bense karda neymiş diyip atladım motora eşimi almaya gittim normal yolda yavaş seyrettiysemde ara sokagın birine girince kontrolu kaybettim be motorla birlikte kartopu oynadık :) neyseki birşeyim yoktu.sonra ertesi gün yani dün iş icabı m.köye giderken yolda seyir halindeki bir jipin yavaslamasıyla sagından sollamak istedim.ama duyarsız ve bir o kadarda dengesiz arkadaşımız kapısını aniden acıverdi ve ben jipin kapıya motorun solunu kaptırdım arkamdada artıcı var 2miz birden motorun direksiyonundan uctuk:) ya ne hikmetse düşmedim neyseki elcik korumalarım vardı onlar patlamış yoksa parmaklarım giderdi.
Yani neymiş kar yagarken ara sokakları kullanmamak lazım ve araçları sagından sollarken cok dikkatli olmak lazım.dua ediyorumki altımda scuter falan yoktu yoksa bi ton masrafa gömülürdüm canım apachim taklada atsa beni yolda bırakmıyo

çok geçmiş olsun sana ve motoruna bişey olmaması sevindirici allah korusun bidaha böyle şeyler yaşamaman dileğiyle

Geçmiş olsun öncelikle biraz daha dikkat gerekmiş. :) . Bu arada yeni yılınızın kazasız ve mutlu geçmesini temenni ederim .

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende hem karda motor kullanıyorum hemde sürekli köpryü kullandığım için araçların sağından yada solundan hep geçiyorum. Arabalar aynaya pek bakmıyor...

saolun arkadaşlar valla öle büyük kazalar gördüm ve yaşadımki bunlar cerez geliyo ama kazanın ufagı büyügü olmaz sizlerle paylaşıyorumki bi nevze aklınıza yatarda ona göre tedbir alırsınız.motor bu her yigidin harcı degil biz farklıyız cesuruz motorculuk ap ayrı birşey Allah kimseye kaza bela vermesin ama bilinki herşeyde hayır vardır.

geçmiş olsun bende kullanıyorum bu havada ama bakalım nereye kadar... bugün esas macera olacak.. :)

çok geçmiş olsun sana ve motoruna bişey olmaması sevindirici allah korusun bidaha böyle şeyler yaşamaman dileğiyle

:rendeer:

Geçmiş olsun öncelikle biraz daha dikkat gerekmiş. :) . Bu arada yeni yılınızın kazasız ve mutlu geçmesini temenni ederim .

ucuz atlatmışsın... Allah tekrar yaşatmasın..

çok çookk geçmiş olsun dostum allh beterinden korusun

cok gecmıs olsun allah beterınden saklasın...

Geçmiş olsun arkadaşım. Bende hem karda motor kullanıyorum hemde sürekli köpryü kullandığım için araçların sağından yada solundan hep geçiyorum. Arabalar aynaya pek bakmıyor...

aman arkadaşım dikkat et emniyet şeridinden gazlıyan arkadaşlar var onlara kızıyorum birisi aniden önüne dalsa napıcaklar.köprüyü devamlı kullanıyosan çok dikkat etmen lazım

geçmiş olsun bende kullanıyorum bu havada ama bakalım nereye kadar... bugün esas macera olacak.. :)

saolasın macera derken :) sanki hazırlıklı gibisin hayırdır bi yeremi gidiyorsun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım bu havalarda daha da dikkatli olmak lazım sadece önü değil aynalarla arkadan gelen araçlarıda kontrol etmeliyiz..

aman geçmiş olsun abi..

saolasın apacheci:)

Çok geçmiş olsun ALLAH başka kaza bela vemesin. En kötü kazanda bu olsun :)

amin saolasın

Geçmiş olsun arkadaşım bu havalarda daha da dikkatli olmak lazım sadece önü değil aynalarla arkadan gelen araçlarıda kontrol etmeliyiz..

saolasın evet haklısın farlarınızıda hep acık tuttun ben bi kere kapıyim dedim ona denk geldi kaza:S kendimize güvenipte aman bişi olmaz dememek lazım gökten taş düşse bize denk gelir...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam çok geçmiş olsun. Karda yağmurda mümkün olduğu kadar kullanmamak lazım diyicem ama aldığım zaman acaba ben bunu kendime söyleyebilecekmiyim bilmiyorum.Olacağı varmış, neyseki ucuz atlatmışsın.

çok geçmiş olsun .... karlı havada pek kullanma taraftarı değilim açıkçası..

Çok geçmiş olsun motordaşım :p Her ne kadar seni topiğimizde şu sıralar göremesek te kalbimiz seninle. Dikkat et kendine. Ben de bugün Maslak taki yoğun kar yağışına yakalandım. Bahçeköy den M.köy e nasıl geldim Allah biliyor. Ve inanılmaz bir sorunla karşılaştım. Maslak ta yakalandığım yoğun kar yağışı ve trafikte sürekli durmak zorunda kaldım ve motor belki 30 sefer stop etti. Bahçeköy den ayrılırken motoru pek ısıtmadan çıktım acaba sebebi ondan mıdır :silent: M.köy e geldiğim de ise stop etme olayı sona erdi ve ben acayip affalladım. Neyse bilgisi olan arkadaşlar değerlendirirse çok sevinirim. Yeni yıl ve sonra ki yıllarda kaza ve belaların hepimizden uzak durması temennilerimle. Saygılar...:rendeer:

çok geşmiş olsun..tabi böle havalarda daha dikkatli olmak lazım özellikle sürücülerin bu tip havalarda nedense motor sürenlere karşı az olan tahammulleri iyice azalıyor buna da dikkat..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar