- Konu Yazar
29 aralık akşamı istanbulda oturanlar bilir fena kar yagdı bense karda neymiş diyip atladım motora eşimi almaya gittim normal yolda yavaş seyrettiysemde ara sokagın birine girince kontrolu kaybettim be motorla birlikte kartopu oynadık
neyseki birşeyim yoktu.sonra ertesi gün yani dün iş icabı m.köye giderken yolda seyir halindeki bir jipin yavaslamasıyla sagından sollamak istedim.ama duyarsız ve bir o kadarda dengesiz arkadaşımız kapısını aniden acıverdi ve ben jipin kapıya motorun solunu kaptırdım arkamdada artıcı var 2miz birden motorun direksiyonundan uctuk
ya ne hikmetse düşmedim neyseki elcik korumalarım vardı onlar patlamış yoksa parmaklarım giderdi.
Yani neymiş kar yagarken ara sokakları kullanmamak lazım ve araçları sagından sollarken cok dikkatli olmak lazım.dua ediyorumki altımda scuter falan yoktu yoksa bi ton masrafa gömülürdüm canım apachim taklada atsa beni yolda bırakmıyo
Yani neymiş kar yagarken ara sokakları kullanmamak lazım ve araçları sagından sollarken cok dikkatli olmak lazım.dua ediyorumki altımda scuter falan yoktu yoksa bi ton masrafa gömülürdüm canım apachim taklada atsa beni yolda bırakmıyo