Derbi Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

coq kRaL MotoR ama fazLa biLqim yok suan sanıRsam saTıLmıyor veya satıLıyoras 0 ının maLiyetı ne kaDaRdır ??

coq kRaL MotoR ama fazLa biLqim yok suan sanıRsam saTıLmıyor veya satıLıyoras 0 ının maLiyetı ne kaDaRdır ??
--------

Gereksiz mesaj atma arkadasim bilmek istedigin tum sorularin cevaplari var zaten konu basliginin icerisinde sormadan once biraz arastirma yapin yahu !

-------------

ex sahsen ben alisveris yapmiyorum e-bay'dan orhanko arkadasimiz yapiyor diye biliyorum ama su ara askerlik gorevini yapiyor sanirim hic sesi cikmadigina gore :)

Bikaç resim atalım artık ama dimi :)
Gerçi ben çekmedim daha daha önceki sahibi çekmiş ama şuandada hiçbir değişiklik yok motorda :)

foto0022pa4.jpg

foto0010hw1ta9.jpg

Bikaç resim atalım artık ama dimi :)
Gerçi ben çekmedim daha daha önceki sahibi çekmiş ama şuandada hiçbir değişiklik yok motorda :)

foto0022pa4.jpg

foto0010hw1ta9.jpg
Eridim bittim, bu motoru sahibinden de görüyordum sanırım, gerçekten süper birşey ama iyi olmuş dilinden anlayan,meraklısı birisine denk geldi, tekrar güle güle kullan...Video da bekleriz

cok guzel bi aletmis bu..
gule gule kullan gec te olsa:)
klasik sorularima geciim
kac beygir
kac basiiii
kac model
:D
bi de sanki lastik istiyo?

Ebay.de de çok uygun sıfır ve çıkma parçalar var ama çoğu türkiye ye teslimat yapmıyor, ben bunu almanya da ki dayıma gönderterek çözdüm, Oda ya bana kargoluyor ya da Türkiye ye geldiğinde bavuluna atıyor :)

72.5 hp : 250 cc..
ahh ahh iye kaldirdilar bu 2 zamanlilari..:D
acaba 100 km de kac litre yakiodur..

Son düzenleme:
Abi almasına belki alırım ama ileride süs için.Ona benzin alacak para yok bende:p
Bir de 72,5 beygir demişsin.Ben onun yarısı kadar motor sürdüm mü bakalım:queen:

Safkan racing bunlar; pist motoru işte, ben anca yarışlarını izlerim caddelere çıkamam bile bununla :)

merhaba arkadslar bugun alıcam motoru gordum ve bındım cok harıka bır motor yanımda jonturg arkadsım vardı ve oda ban yardımcı oldu motor cok dıır ve cok ıyı yarın alalh ıınz verırse alıcam ve sıze resmını koyucam sıze ıyı surusler bu arada ugur kardesıme cok tesekkur ederım ıyı gunler

motor cok guzel gorunuyor max kac goruyor 220 sanırm nerde otryrsn extrema sen makineyi bi görsek

abi çok değişik bir makine ya egzozları çok güzelmiş ve 98 model 5000 km de nası buldun ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar