Arkadaşlar, ben buraya kasım ayı içerisinde gitmeyi düşünüyorum. Daha önce katılan arkadaşlar şayet varsa, görüşlerini belirtebilir mi?
şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz teknikler öğretiyorlar, ben gittim, belirli kilometrelerde bir düzenli gitmek gerekli. 4 kur var, inan yılların motorcuları 1. kurdaki harekelerde bile zorlanıyor. 9-17 arası iki gün 280ytl yeme içme benzin, servis, aralarda içecekler vs dahil. kotu giy git gerisi onlara ait. düşünce hemen revire götürüyorlar kontrole sokuyorlar, kesinlikle çok profesyonel. hocalar japonya hondada eğitim almışlar, hurafe yok tamamen doğruları öğretiyorlar, düzenli olarak gitmeye de devam edeceğim. tavsiye ederim.
ayrıca eğer honda motosiklet alırsanız verdiğiniz parayı da iade ediyorlar.
Ben de 2000 km'lik scooter tecrübesinden sonra gitmiştim ama vites olayını öğrendikten sonra hakikaten sıkıcı gelmişti.Fakat yine de bir çok hatamı gösterdiler ve de düzeltme şansı buldum.Orada öğrenilen en ufak bir şeyi trafikte hiç beklenmeyen bir yerde kullandığını görüyorsun ve de iyi ki gitmişim diyorsun.
Ama senin yerinde olsam ben yine 1. kurdan başlardım.Sen orada yazılanlara bakma.Parkurları cidden zorluyor.Eğerki öğrettikleri teknik ile yapmazsan parkuru zor tamamlarsın:cat:
"alperiz" nickli arkadaşım Alper qeçen haftalarda kur 2' ye katıldı we 125zn' den cbr 600' e qeçiş yaptı...bilqine...
Açıkçası bende 2 ay öncesine kadar vitesli felan bilmezdim. Enginer6 kardeşim sağolsun, hem motorunu bana sattı hem de öğretti. Açıkçası bende biraz mütereddit kaldım, bu eğitime karar verirken, 1 mi 2 mi diye...sonra 2 de karar kıldım çünkü az buçuk trafiğe çıkabilecek kadar kullanabiliyorum. Açıkçası honda dan bu eğitimi alıpta "ah param gitti!" diyeni, sanal alemde görmedim duymadım. bekleyip görelim. Ne imiş ne değilmiş tafsilatlı belirtirim.
Demekki eğitiminden fazla birşey kazanamamışöğrendiklerini iyi uygulaması için bir süre daha önceki motosikletine devam etmeliydi bence
"alperiz" nickli arkadaşım Alper qeçen haftalarda kur 2' ye katıldı we 125zn' den cbr 600' e qeçiş yaptı...bilqine...
Demekki eğitiminden fazla birşey kazanamamışöğrendiklerini iyi uygulaması için bir süre daha önceki motosikletine devam etmeliydi bence
gençlere kötü örnek olmayalım kaan.. ben iyi bi örnek değilim::smartass::
bence tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma.. 250cc ile motor hayatına başlamış ama ailevi sebeplerden dolayı 125zn aldırmış biri olarak, ayrıca aldığım honda eğitimden oldukça faydalanmış biri olarak, hatta 1 ayda 600f ile 500 km'den fazla yol yapmış biri olarak gayet mutluyum.. allah herkese nasip etsin :cat: