Honda motosiklet eğitim merkezi deneyimi olan var mı?

alperle aslında planımız 125 zenlerden soora qt 250R almaktı ama o biraz aceleci dawrandı...alpercim bnmde önümde 2 yıllık planım şu...

Mart 2009 - HYO qt250R
Mart 2010 - CBR 600

çalışamalar dewam ediyor... :)

bende zaten kaana ben yeni başlayan için iyi bir örnek değilim die cevap verdim. ben 600f i eğitim önce almıştım. ama kendimi yeterli görmeyip GS2 yi aldım, bundan sonra kullanmaya başladım. önceki tecrübelerimden dolayı da pek bi sıkıntı çekmedim çok şükür. yine bahsettiğim gibi bi önce kullandığm motor da 125zn.

bu sebeplerden dolayı ilk cevabımda ben iyi bir örnek değilm ve kimsenn sizlernde dedği gibi eğitm aldıysan 600-1000cc kullan die kesinlike bi öneri yapmıorm, trafikteki tecrübe esastır orda sadece teorik bilgiliern anlatımından sonra pratiği yaptırılıyor.. asıl pratik trafiğin kendisi.. birazda kendine güven :cat:

Nihayetinde gittim.. sorusu ya da merak ettiği konu olan varsa elimden geldiğince yardımcı olabilrim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İmkanı olan herkes gitmeli bence gerçekten çok faydalı, ben geçen sene gittim şiddetle tavsiye ederim :cat: A dan Z ye herşeyi gösteriyorlar hem teorik hem pratik süper :cat:

Ben de bu yaz G1'e gitmiştim sanırım sen G2'ye gitmiştin, neler yaptınız ? G2'ye gitmeğe değer mi yoksa direkt G3'mü yapsam :silent:

Öncelikle biraz kişiye bağlı bir tercih bu tabii ki... bana kalırsa gs-2'ye gitmeni söylerim öncelikle. Hem bildiğim kadarı ile gs-3 için daha önce 2'yi almış olmak gerekiyor. hatta 3'ü almak için, 2'yi bitirip üstüne en az 3.000-4.000 km trafik tecrübesi yapıp o halde gelmemizi söylemişti Hocalar..

Şayet 1'e gittiysen ambiyansı bilirsin, 3'te daha dar virajlar, daha dar slalomlar var. kabaca saat bazında 2'de eğitimin %20'si teorikken bu gs 3 'te %5 kadar. (mış) eğitimin yoruculuğunu ve 2 gün süreceğini dikkate alırsan kendin için uygun kararı verirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar