Honda Motosiklet Eğitim Merkezi

Eğitim Programları

Güvenli Sürüş 1

Bu program, motosiklet ile yeni tanışacak katılımcılara yönelik olarak hazırlanmıştır. Başlangıç aşamasında sizin için en doğru olan kararları alabilmeniz ve motosikletli yaşantınıza olumlu tecrübeler edinerek başlamanız konusunda size çok yardımcı olacağını düşündüğümüz bu program, aynı zamanda motosiklet kullanmanın zevkli taraflarını da vurgulayarak sizleri sonraki aşamalar için yüreklendirici bir unsur işlevi de görecektir.

Güvenli Sürüş 2
"Motosiklet ile tanışıklığım var, bir süredir de kullanıyorum. Ancak sahip olduğum bilgi ve teknikler tamamen kişisel çabalarım sonucu edindiğim tecrübelere dayanıyor" diyorsanız, daha önce motosiklet sürüş eğitimi almadıysanız ya da aldığınız eğitimi yetersiz buluyorsanız, bu programın becerilerinizi geliştirmek konusunda en iyi seçim olacağını düşünüyoruz.

Güvenli Sürüş 3
"Uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum, aldığım eğitimler ya da kendi olanaklarım doğrultusunda edindiğim tecrübeler bana yetiyor, ancak kendimi geliştirmeye de her zaman açığım" diye düşünüyorsanız ve daha önceden de Güvenli Sürüş 2 programına ya da başka bir profesyonel eğitim programına katıldıysanız, bu program sizin için en uygun seçim olacaktır.

Güvenli Sürüş 4
"Kendi tecrübelerimin üzerine aldığım eğitimler ile de kendimi oldukça geliştirdim, ancak pratik yapma imkanı buldukça ve limitlerimi daha da zorladıkça yeteneklerimi en üst seviyeye çıkarabileceğime inanıyorum" diye düşünenler için ise Güvenli Sürüş 4 programı tasarlanmıştır. Teorik bilginin yerini ağırlıklı olarak pratik yaparak gelişimi sağlamaya bıraktığı bir programdır. Katılım için Güvenli Sürüş 3’e katılmış olma şartı aranmaktadır.

Öncelikle HONDA MOTOSİKLET EĞİTİMİne katılan var mı aramızda?
Yoksa bunlardan hangisini seçeceğime tam karar verebilmiş değilim. İlk 2si 180YTL diğer 2si ise 250YTL. Fiyatlar biraz yüksek şimdilik.
1 ve 4 kesinlikle bana göre değil. Ama şimdi 2000 yılında ilk motoruna binmiş biri olarak ancak hiç (ehliyet eğitimi dışında) bir eğitime katılmamış biri olarak 2. eğitime mi yoksa 3. eğitime mi katılmalıyım karar veremedim.
Çok çok tecrübeli ve daha önceden eğitime katılmış birileri varsa aramızda yardımcı olursa sevinirim. :bounce:
Bu eğitimlerden seçtiğime katıldıktan sonra da sizleri bilgilendireceğim.
:cat:

Az önce konuştum. Çok yardımcı oldular. Ben 2 için kaydımı yaptırıp gideceğim. Gerekirse (artık yetenek mi bakacaklar bilemiyorum :cherry: ) 3. e alacaklar!
Bakalım bu haftasonu olan eğitime katılanlardan yakaladığımız olursa sorarız!

Araba ve bisiklet kullandım ancak hiç motor deneyimim olmad, bir ay içerisinde motorumun gelmesini umuyorum bu doğrultuda ben de 1. no'lu eğitime katılmayı düşünüyorum görüşleriniz nedir acaba çok mu temel ve hafif gelir 2.den başlamak daha mı uygundur ?! Yoksa hiç böyle bir eğitime girmeyip motor gelene kadar kiralama yöntemiyle kendim (ya da bir arkadaş yardımıyla) mı öğrenmeliyim ne dersiniz ?!

birinciden başlamalı ve adım adım ilerlemelisin. en dogrusu bu. gereksiz olsa birinci eğitim diye bişi yapmazlardı

1. eğitim konusunda S.E.E.'ye katılıyorum :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hondanın bu egitim işine girmei cok iyi oldu. Bence ne kadar tecrubeli olunursa olsun orada ogrenilecek en ufal birsey siziz surusunuze fayda faglaaycaksa gidilmeli.
Murat elimin iyileşmesini beklersen birlikte gideriz. biz ismail ile katılacagiz.

tabiki şu anda sadece istanbul:

Honda Motosiklet Eğitim Merkezi
Ulaşım

Eğitim tarihlerinde İstanbul’un her iki yakasından kalkacak olan servislerimiz sizleri Motosiklet Eğitim Merkezi’ne ulaştıracaktır. Avrupa :) Yakası’ndan kalkacak olan servisimiz saat 07:45’te Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin önünden, Anadolu Yakası’ndan kalkacak olan servisimiz ise saat 08:10’da Bostancı Deniz Otobüsleri İskelesi’nin önünden hareket etmektedir. Akşam dönüşte ise servisin rotası üzerindeki arzu ettiğiniz bir noktada inme olanağı bulunmaktadır.

daah fazla bilği için www.honda.com.tr e ziyaret etmeni tavsiye ederim.sevgiler

Topiği hortlatalım barı.:cherry:

Ben arkadaşlarında tavsiyesiyle vakıt de neymiş . Motorsiklet kullanıyorsam eğitime ayıracağım 2 gun hayatımdan önemli değil deyip eğitime katıldım.
5000 km scoter tecrübem oldugundan GS 2 ye katıldım. Vitesliyide orda bir iki kurcalayıp öğrendim.:cherry: Zaten 1 ve 2 ncı viteslerle eğitimi tamamladım.

Eğitimde motor kontrol, kaldırma olarak öğlene kadar pratık eğitim.

Sonra kukalar arasında 2-3 hoca nezaretinde dolaşıyorsunuz. Hekese bir Honda cbr 150 lık motor. Korumaları oldugundan düşme kalkmaları rahatlıkla yapabilirsiniz.:cherry: Güvenli sürüş, duruş, frenleme, dönüşler, rolantide gidiş
ilk aklıma gelenler. Kursun başından baş döndürücü parkurlardan ilk gün hoca giderken bizdemi böyle gececeğiz diye tereddüte düşüyorsunuz ancak kurs bittiginide aynen sizde yapabiliyorsunuz.

Yemekleri Fabrıkada Personelle yiyorsunuz. Moolalarda içecek kurabiye ikramı var.:cherry: Ben faydasını gördüm. Güvenli sürüş 3 e ede gideceğim. Gitmeden demişlerdi. Motosikletin arkasına bakarsan o yöne dönersin. Bu laf olarak insana biraz garıp geliyor. Söyenenleri yapıp doğru oturuş posizsyonunu alırsanız dönüyorsunuz. 2 GUN boyunca kullanım hayatınız boyunca kulagınızda kalacak ve her an sizlere yardımcı olacak bilgi ve tecrübeler kazanacaksınız. Birde 10 cıvarı yeni ve güzel kurs arkadaşınız olacak.

Son düzenleme:
şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz teknikler öğretiyorlar, ben gittim, belirli kilometrelerde bir düzenli gitmek gerekli. 4 kur var, inan yılların motorcuları 1. kurdaki harekelerde bile zorlanıyor. 9-17 arası iki gün 280ytl yeme içme benzin, servis, aralarda içecekler vs dahil. kotu giy git gerisi onlara ait. düşünce hemen revire götürüyorlar kontrole sokuyorlar, kesinlikle çok profesyonel. hocalar japonya hondada eğitim almışlar, hurafe yok tamamen doğruları öğretiyorlar, düzenli olarak gitmeye de devam edeceğim. tavsiye ederim.

ayrıca eğer honda motosiklet alırsanız ve size verilen sertifikayı gösterirseniz kursa verdiğiniz parayı da iade ediyorlar. Tayfun ve Ufuk hocalar öyle söylemişti.

şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz teknikler öğretiyorlar, ben gittim, belirli kilometrelerde bir düzenli gitmek gerekli. 4 kur var, inan yılların motorcuları 1. kurdaki harekelerde bile zorlanıyor. 9-17 arası iki gün 280ytl yeme içme benzin, servis, aralarda içecekler vs dahil. kotu giy git gerisi onlara ait. düşünce hemen revire götürüyorlar kontrole sokuyorlar, kesinlikle çok profesyonel. hocalar japonya hondada eğitim almışlar, hurafe yok tamamen doğruları öğretiyorlar, düzenli olarak gitmeye de devam edeceğim. tavsiye ederim.

ayrıca eğer honda motosiklet alırsanız ve size verilen sertifikayı gösterirseniz kursa verdiğiniz parayı da iade ediyorlar. Tayfun ve Ufuk hocalar öyle söylemişti.

Hepsine katılıyorum. Tabi son paragraf harıc.:)

200 dolarlık indirim kuponunu Motosıklet aldıgım Güngör motora verdim.
Zaten motor indirimli kupon işe yaramaz dediler.:wiinkk::pale:
Dolayısıyle aldıgım200 usd lık kupon
bir işe yaramadı.ihtiyacı olan birisine verirsiniz kuponu
Güngör motora bıraktım diye mail attım. Bugun indirim yapmayan bayımı var.
Liste fıyatından mal alan varmıkı indirimde o kupondan faydalanayım.

Bence iyi niyetli ama boş yere dağıtıp bu olaylara sebeb oluyorlar.

Ama Eğitim cok cok faydalı. Birkac 10000-20000 km motor kullanmış
motosıkletcı arkadaş kursa gidince iyiki gitmişiz bilmediğimiz öğreneceğimiz
cok şey var dediler. Düz yolda motosıklet kullanmakla biliyoruz zannediyoruz.

Bence bu kursu gecmeyene ehliyet verilmemelidir.

selam arkadaşlar,, ben bi türlü hondanın motor eğitim merkezine ulaşamdım, kayıt yaptırmak istiyorum. telefon numarası yada internet adresi konusunda yardımcı olabilir misiniz ???

çok tşk ederim,, aynı linke ulaştım ama sayfada sadece bikaç tane resim ve ok işaretleri var,, acaba sayfada mı sorun var yoksa benim bilgisayarda mı onu anlayamadım, herhangi bir iletişim bilgisi yok çünkü sayfada ??

sayfada sorun yok üst tarafta
egitim programları-fiyat listesi-ulaşım-sık sorulan sorular-genel şartlar-egitim tarihleri-kayıt ol linkleri var en alttada bize ulaşın yazıyo ordan ulaşamadın mı?

bende onların hiçbiri çıkmıyo yazı yok zaten sayfada,, sadece bir resim gözüküo çok ilginç demek benim bilgisayarda bi sorun var

verdiğim linkte bi srun yok ama ne öğrenmek istiyosan senin için kopyalıyabilirim buraya

:) çok teşekkür ederim, telefonları, eğitime nasıl kaydolabiliriz, ne zaman başlıo 1. kur zaten ulaşınca sorarım gerisini

iletişim:
0212 234 66 32
gebze/kocaeli

bu telefondan ulaşıp tüm bilgileri alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar