[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ani toplaşmalar için bile olsa yeni bir topik açmak ve net şeyler ( saat - mekan ) belirtmek çok önemli :bounce:

her buluşmaya başlık açılacaksa ohooo günde 10 15 başlık açmak gerekir :cherry: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabi işin için de siz olunca öyle oluyor ama arkadaşlar ilk defa bu şekilde buluşmak istemişlerdi :cherry: :p

günaydın beyler bayanlar

hergelenin dediği gibi gezildi tozuldu yenildi her zaman ki buluşmalarımız gibi bu da harikaydı...

Son düzenleme:
walla güzeldi biraz apar topar oldu ama yinede güzeldi... katılan herkezin motoruna sağlık:mrgreen: böyle anidende güzel oluyomuş bu işi gelenekselleştirsekmi ne:cat:

Son düzenleme:
arkadaslar merhabalar askerliğim polatlıya düştü 25 günür cıkamamıstım ama şimdi cıktım ve ankaradayım sizlerle tanısmak isterdim sevgiler saygılar.

dostum inan gelmek isterim ama dediğim gibi askerim:( polatlıda
ama şimdi müsaitsenizz görüşebiliriz. kızılayda bir net cafedeyim

yok kardes evci cıktım da ondan geldim. neyse eger cumartesi pazar günleri toplanacak olursanız yada ben gelince size buradan yazarım siz kontrol edin haftasonları:)

Bugün 5 tane motorcu dolaştım hiçbiri de benim ön frene çare olamadı. Hepsinin elinde iş var pazartesi ye attılar. Motoru yola çıkılır hale getirince sizlerle tanışmak isterim. Ha birde bu çinli motorlarınızı kime yaptırıyorsunuz, şöyle eli çabuk bi usta lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar