[Ankara - MT]

Olmadıki şimdi yaaa haftaya bidaha isterim, ben karışmam :pale:

bide dün çok üstüme geldiniz haftaya tatlılar benden bi aksaklık olmazsa :)

üstüne altına falan bilmem... sen dua et süleyman yoktu.... yoksa sen o dakka alır gelirdin.... kötü polis o biz iyi polisiz bide....:bounce:

üstüne altına falan bilmem... sen dua et süleyman yoktu.... yoksa sen o dakka alır gelirdin.... kötü polis o biz iyi polisiz bide....:bounce:

Selam millet,
Levent abi Ramazan münasebetiyle toplantılarda tatlı işine son verelim.:wiinkk: Bayramdan sonra getirren arkadaşların tatlılarını beraberce yeriz.:bounce:Kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir.Ben yokken bir tatlı yiyin yeniden aldırırım valla:pr:

:) aramışda oruç tutmayan arkadaşlar var şimdi onlarında hakkını yemiyelim canım

alsın yerler senin yerinede sülayman abi

Selam millet,
Levent abi Ramazan münasebetiyle toplantılarda tatlı işine son verelim.:wiinkk: Bayramdan sonra getirren arkadaşların tatlılarını beraberce yeriz.:bounce:Kabul edenler kabul etmeyenler kabul edilmiştir.Ben yokken bir tatlı yiyin yeniden aldırırım valla:pr:

doğru valla haklısın... ramazandan sonra alsınlar.. çünkü bende yemiyorum ramazanda tatlı.....

evet evet .... yeni gelecek arkadaşlara duyurulurr....

:) aramışda oruç tutmayan arkadaşlar var şimdi onlarında hakkını yemiyelim canım

alsın yerler senin yerinede sülayman abi

olmazzzzzzzz... anca beraber kanca beraber

Son düzenleme:
ya arkadaşlar malum ramazan nedeni ile hafta sonu gezileri olamıyacak gbi duruyo, e havalarda ufaktan bozmaya niyetli, diyorumki şöyle müsait akşamlarda toplanıp (sadece çarşambaya sıkışmadan) bi ankara gezilerine başalsakmıki:silent: hayır motor yeni doyamadan paketlemek işime gelmiyo:salut:

ya arkadaşlar malum ramazan nedeni ile hafta sonu gezileri olamıyacak gbi duruyo, e havalarda ufaktan bozmaya niyetli, diyorumki şöyle müsait akşamlarda toplanıp (sadece çarşambaya sıkışmadan) bi ankara gezilerine başalsakmıki:silent: hayır motor yeni doyamadan paketlemek işime gelmiyo:salut:

nereye gotureceksın bızı

Selam millet,
tatlı ıstıyorum hemıde çarşambaya

Son düzenleme:

0 - 100 doğru söylüyor :) bence de güzel fikir yarın 18:30 civarı buluşalım bi yerlerde akalım gecelere :)
gelen olur mu acep ??

0 - 100 doğru söylüyor :) bence de güzel fikir yarın 18:30 civarı buluşalım bi yerlerde akalım gecelere :)
gelen olur mu acep ??

Şahsen ben motorun tadını çıkartmak istiyorum kış gelmeden, ama 18:30 olursa kimse gelmez şimdiden söylüyeyim :cherry: İftardan sonraya denk getirmek lazım. Benim arççıyada bi kask lazım :pr::queen:

nereye gotureceksın bızı

adda götürücem kuzen adda:p sen takıl gerisini boşver...

Şahsen ben motorun tadını çıkartmak istiyorum kış gelmeden, ama 18:30 olursa kimse gelmez şimdiden söylüyeyim :cherry: İftardan sonraya denk getirmek lazım. Benim arççıyada bi kask lazım :pr::queen:

ozaman sen şimdilik artcın olmadan gel... malum önce güvenlik... iftardan önce olur sonra olur orası konuşulup hallolur kenan dert ettiğin şeye bak:p işki katılım ossun, bi atraksiyon ossun, motor altımızda ossun :p bu ramazan fena vurdu bizi:salut: hiç olmadı toplanıp Emrah'ın yeni klibini izleriz mtv de dönmeye başlamış:queen:

Son düzenleme:
selamlar üstadlar. ben çağrı aranıza yeni katılacak bir kardeş (yaşım itibariyle muhtemelen sizlerden küçüğüm). birkaç öğüt almak, sohbet etmek için sizleri nerelerde bulabilirim? Şaşmaz'da Birol Usta'dan bahsetti bir abi. Üslupta bir hatam varsa affola, acemiyim daha. Saygılar.

selamlar üstadlar. ben çağrı aranıza yeni katılacak bir kardeş (yaşım itibariyle muhtemelen sizlerden küçüğüm). birkaç öğüt almak, sohbet etmek için sizleri nerelerde bulabilirim? Şaşmaz'da Birol Usta'dan bahsetti bir abi. Üslupta bir hatam varsa affola, acemiyim daha. Saygılar.

Hoşgeldiniz... Çarşamba buluşmalarında inşallah karşılaşırız İzmir hakkında bilgi almak isterim sizden. Oraya yerleşme gibi bir düşüncem varda... :)

hoşbulduk efendim. seve seve anlatırım faydam olurse ne ala:) okul sebebiyle Ankara'dayım. artık, buluşmaların akşam olduğu her çarşamba katılırım orada muhakkak karşılaşırız.

az önce ehliyet kursundan geldim.Motosiklet dersi alıyodum.Bayağı bi alıştırmadan sonra,hocayı arkaya atıp yola bile çıktım.Ama geri pazarın içine girdik son bir alıştırma derken dönüyodum ön frene azıcık fazla basınca motor yavaş yavaş yeri buldu:pr:Ben de salak salak depodan benzin dökülüyo onu izliyom.Neyse tuttum kaldırdım.Abi geldi bişey var mı falan yok dedim ama içime çok fena oturdu daha ilk günden düşmek.Nedir bu bi işaret filan mı:silent:

Düşmek iyidir neden bu kadar takıldın.Sen bakma millet tecrubesizliklerini anlatmaz :p Henuz bi artçı 'yım ama bu iş böyle öğrenilmez mi! Düşe kalka düşücen yollara...:)

ne yapalım o zaman gene anatoliada buluşalım mı gelecekler varsa iftardan önce sonra karar verelim akşama kadar

levent abi davut abi gelcek var mı ??

bakalım iftardan sonra tel ederim , fırsat bulursam gelirim yanınıza...

Düşmek iyidir neden bu kadar takıldın.Sen bakma millet tecrubesizliklerini anlatmaz :p Henuz bi artçı 'yım ama bu iş böyle öğrenilmez mi! Düşe kalka düşücen yollara...:)

sen bir an önce artçılıktan kurtul... o hergele sana bi twister alsın..:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar