bugün yeni F650GS'le test sürüşü yaptım. On numara motor ama çok titriyorale:
Çok ilginç yaaa, son teknoloji bir BMW, üstelik çift silindir. Ama titriyor. Bu titreşim motor devrini alamadığı anki titreşim değildir değilmi? Yani mesela 5000-6000 gibi bir devirde belli bir hızda sabit seyir yaparkenki titreşimi kastettiniz :silent:
Dostum 100 km'deki ortalama yakıt tüketim değerlerini de yazarsan çok memnun olurum.Teşekkürler.Güle güle kullan.Herkese merhaba.Uzun bir zamandan sonra yaklaşık olarak birkaç ay önce aldığım F650 GS ile yaklaşık 4500 km yol yaptım şimdiye kadar.drizvan adlı arkadaşımız DL650 ile F650 GS arasındaki titreşimi sormuş.Biri tek silindir diğeri çift;haliyle biraz fark var ama açıkçası girdiğim o yollarda DL mi? F650 GS mi? diye 10 kere sorsanız,BMW derdim.Titreşim rahatsız edici değil.Heleki ülkemizde otoban hız sınırı olan 120 veya diğer hız sınırı 90 km'de bir sıkıntı yok.
Uzun bir touring cam yaptım ki bu modelde şart.Bir de Garmin marka GPS cihazı monte ettim.BMW Borusan'dan başka önerebileceğiniz servisler ve bunlar hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.Bunun dışında sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz.Hepimize iyi sürüşler.
Yakıt uyarı ışığı yanana kadar(12-13lt) yaklaşık olarak 320 den aşağı hiç düşmedim.Yalnız bu menzilin arttığını en son gezimde gördüm.İki kişi olmamıza rağmen ve hava muhalefeti de vardı 320km de yandı ışık.Nasıl kullanırsan kullan bu makine 4,2 yi hayatta geçmez,daha az da yakabilir.Dostum 100 km'deki ortalama yakıt tüketim değerlerini de yazarsan çok memnun olurum.Teşekkürler.Güle güle kullan.