istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"içim rahatladı" cümlesi bana bi garip geldi mustafa abi..

Kendini eğer o kazayı gören kişinin yerine koyarsan, çok sevdiğin bir arkadaşının kazada olmamasına nasıl sevinirsen için rahatlarsa ve genede bir motorcu arkadaşın kaza yaptığına üzülürsen ki normali de budur olay bundan ibaret.

Bende biraz önce öğrendim artçısı neyseki yokmuş ve tekrar geçmiş olsun burakcım, umarım bir an önce iyileşirsin..:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
burak kardeşime çok büyük geçmiş olsun,biranevvel ayağa kalkması allahtan enbüyük dileğimdir içinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde,azönce(aparat)cemle konştuk durumu kolunda yanıklr varmış ve bugece müşadiye altında kalcakmış.

geçmiş olsun
Gkn yanında bende aradım gökhanı iyimiş çok şükür..
üzmesin burak biziii:(

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimlerde kötü görünüyor ama iyi olduğuna çok sevindim.... :cat: Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun....:rendeer: Geçmiş olsun...:rendeer:

şimdi konuştum arkadaşlar durumu iyiymiş ALLAH inşallah hemen sağlığına kavuşmayı nasip eyler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ay çok kötü oldum ya burak abicim çok geçmiş olsun Allahım Acil Şifalar versin İnşallah umarım bir an önce düzelir kalkarsın

off geçmiş olsun ya.. arkadaşlar lütfen dikkatli olalım hiç birinisin kaza yapmasını istemiyorum.... !

arkadaslar simdi hastaneden geldim...burak gayet iyi,espri yapiyo fln ama biraz kotu espri yapiyo artik :mrgreen: onemli birseyi yok...

ewet arkadaşlar biraz bandaj içinde ama durumu gayet iyi.hız konusunda laf söleyen arkadaşlara söliyim ters rüzgarda düşerseniz hiç hata unsuru olmadan bende arkanızdan hız yaparsan kaza kaçınılmaz derim.oyüzden bilip bilmeden insanlar hakkında konuşmayın...

ewet arkadaşlar biraz bandaj içinde ama durumu gayet iyi.hız konusunda laf söleyen arkadaşlara söliyim ters rüzgarda düşerseniz hiç hata unsuru olmadan bende arkanızdan hız yaparsan kaza kaçınılmaz derim.oyüzden bilip bilmeden insanlar hakkında konuşmayın...

Hala hastanede mi ? Ben Kaan'ı aradım sordum çalışıyodu o haberi fln yok.

geçmiş olsun. bugun ben de cbr ile çok mucadele ettim ruzgarla. umarım en kısa zamanda yaraların iyileşir kardeşim..

ewet hastanede kaanla döndük biz kaan işe geri gitti.burak gayet ii ama sanırım bgn hastanede kalıcak herhangi bişey çıkmasın die.

Ben o herife bana haber ver dedim. Beraber gideriz diye bekliyodum. Burak'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsin görüsen. Kaana da bol bol küfret :farao:

Ben o herife bana haber ver dedim. Beraber gideriz diye bekliyodum. Burak'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsin görüsen. Kaana da bol bol küfret :farao:
bırak o herifi ya o kimseyi beklemez bign başına bişey gelicek yanında kimse olmıcak bu huyu yüzünden.sölerim yrn uğrayabilirsem yanına... ;)

şimdi geldim bende hastaneden durumu ii serumun bitmesini bekliolar daha sonra ewe gidicek !!!

acil şifalar diliorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar