istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istburak kaza yapmış...

arkadaşlar bugünki gezi dönüşü burak köprü üstünde kaza yapmış ve Etfal de diye haber aldık.. Durumu iyi deniyor... Bazı arkadaşlar şu an hastaneye doğru yola çıktı.. durumundan haberdar olanlar lütfen bizimle paylaşabilir mi?

Burak durumun iyi olduğunu duymak içimiz rahatlattı ama meraktayız ... GEÇMİŞ OLSUN....

az önce kuyucadısı aradı bu şekil bir haber verdi.şişli etfalde olduğunu söyledi.aparat ile yanına gidiyorlar varınca gelişmeleri bildirecekler aktarırım

umarım ciddi bir şeyi yoktur:pale:

aynı anda iki başlık açıldı kusura bakmayın

geçmiş olsun acil şifalar dilerim umarım bişeyi yoktur arkadaşımızın :pale:

çok geçmiş olsun... umarım ciddi birşeyi yoktur...acil şifalar dilerim

haydaaa şok oldm resmen birden ter bastı başlığı görünce inşallah ciddi bişey yoktur burak abimin :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

ßüyük gecmiş olsun allah acil şifalar versin :( ßizim motorda ßaya sorunluydu ama allahtan kazasız ßelasız ulaşaßildik

az önce kuyucadısı aradı aparat ile hastaneye gidiyorlar şimdi.banada durumu iyi dendi ama :silent:

inşallah bir şeyi yoktur

Bununla geçmiş olsun.Bugün çok rüzgarlı,özellikle köprüde dikkat etmek gerekiyor.Hoş biraz sonra bence Anadolu'ya geçicem ya hayırlısı.

umarım herşey yolundadır yaa... :pale::salut:

bugün o gülen yüzü var gözümün önünde zorla pasta soktum ağzına.. hemen toparlan ve buraya gel burak...

GELEN İLK HABER

asfalt yanığı varmışş kolunda , dikiş atılıyomuş... DURUMU İYİYMİŞ :)

şimdi telefonda konuştum .. bu akşam orda kalacak.. herhangibir sorun yok . sadece yara bere sıyrık .. ucuz atlatmış allah korudu kardeşimi.. merek edilecek bi durum yok .. geçmiş olsun kardeşime .. :( :(:( duyunca beynimden vurulmuşa döndüm

ÇOK ŞÜKÜR... rahat nefes aldım yaa...

Son düzenleme:
şimdi telefonda konuştum .. bu akşam orda kalacak.. herhangibir sorun yok . sadece yara bere sıyrık .. ucuz atlatmış allah korudu kardeşimi.. merek edilecek bi durum yok .. geçmiş olsun kardeşime .. :( :(:( duyunca beynimden vurulmuşa döndüm

Cem abi telefonum yanımda deil arıyamıyorum şuan burak abiyi olay nası olmuş bilgin varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar