md de rastladım Berktoprak arkadaşımızdan alıntıdır acaba bu arkadaşmı şöyle diyor
Arkadaşlar Bu gün İzmit yuvacık dönüşünde istanbul gişelerinde yanımdan son sürat geçen üstünde 2 kişi olan 1 motor gördüm sesi baya etkilediki dikkatimi çekti ilk önce bizim bigruptan birileri diye sandım neyse yola devam ettim 2 ci köprü de trafiğin son derece yogun oldugunu gördüm. ve ilerlemeye devam ettim bi ambulans yogunlugun çok oldugu yerde trafikten kurtulmaya calismaktaydı muhtemelen motor sürücüsünün arkasında olan kişi hayati tehlikesi vardı öncelikle birini aldı neyse araba kazası sandım ilerledim yerde 2 kask gördüm yerde yatan 1 kişinin grubumuzdan sanarak tedirginlik oluştu kişiye baktım 24 , 25 yaşlarında bir genç acılar içinde kırvanıyor o acıyı orda o yaşarken bende yaşıyordum sanki son derece üzücü bir hadise neyseki içim biraz daha rahat oldu MD ekibinden birileri değillerdi son derece üzgünüm yinede orda olan o acıyı yaşayan motorcu kardeşlerimize acil şifalar dilliyorum. bir kaç tane resim cektim biraz ayıkladım 2 tane seçtim ve paylaşmak istedim.
Bazı arkadaşlar kaza haberleri yayınlamayın diyorlar fakat bu haberleri yayınlamamız bizlere yararı olacagını unutmamak lazım ve bu aletleri daha ciddi kullanmamızı sağlamaya yardımcı olduğunu düşünüyorum.
Ve dikkatimi çeken resimlerde yerde yatan kardeşimizin parmağında yüzük var belkide arkasında olan nişanlısı veya eşi idi üzücü son derece