istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İçim fena oldu sabah sabah ama iyi olmana çok sevindim :) İlk fotoları görünce içim ezildi böyle güzel bi günün sonunda bu talihsiz kaza hiç hoş olmadı ama Allah beterinden korusun son kazan olsun :rendeer: Rüzgarda motosiklet kullanmak gerçekten zorlaşıyor arkadaşlar biz de 1 -2 kez dönüşte sarsıldık oldukça da hızlı gidiyoduk hepimiz dikkatli olalım birimize bişey olsa hepimizin canı yanıyor :pale: Bu arada tekrar tekrar söylüyorum yine bıkmadan söylicem korumasız motora binmeyelim lütfeeennn !!! Bırakın insanlar bize robocop desin bırakın bize uzaylı gibi baksınlar birazcık terleyin ama korumasız asla motora binmeyin :rendeer: Mont giyseydi bu kadar canı yanmazdı Burağın sanırım :pale:

Geçmiş olsun arkadaşım.
Korumaların önemini hep kaza yapınca anlıyoruz malasef.
Bende kaza geçirdikten sonra yazın 40 derece sıcaklarda bile
Mont Giyip eldiven takıyordum. Hemde hiç şikayet edip üfleyip püflemeden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmiş olsun allah beterinden korusun

Burak Kardeş büyük geçmiş olsun.

Seni bize bağışladı, tekrarında da korusun. :cat:

Bir an evvel iyileş sağlığına kavuş da gezilerde beraber olalım:rendeer:

burak çok geçmiş olsun
bir an önce sapa sağlam ayağa kalkarsın işallah:rendeer:

canım kankam ya çok geçmıs olsun.yapabılecegım bısey olursa haber ver yeter kanka kendını topla en kısa zamanda zıyaretıne gelecegım.çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Çok büyük geçmiş olsun.Biz buluşmaya gelirken o rüzgar bizi de az korkutmamıştı.Hatta dönene kadar bile muhabbeti olmuştu:pale:
Umarım Burak kardeşim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun:cat:

Bugün öğlen Burak'ı eve götürmüşler, arkadaşlar şu an yanındalarmış, inşAllah bir an evvel sağlığına kavuşur..

Burak çok geçmiş olsun, fotoğrafları görünce içim yandı.... Çabucak iyileşirsin inşallah.

Şu an anasayfada 5 tane kaza haberi var. İnsanın tüm hevesi kaçıyor.

lütfen konu dışı trafik kazalarında hastane acil servis hizmetleri başlığını inceleyin

çok geçmiş olsun.. Allah beterinden saklasın. dün bende 1. köprüden geçtim dehşet bi rüzgar vardı. en sağ şeritte olduğum halde rüzgarın bi vurmasıyla orta şeride doğru motor kayıyordu. dengeyi zor sağladım. vede hızımı düşürdüm en sağ şeridin çizgisine gelerek orda devam ettim. köprüden geçmeye korkuyorum. ama rüzgarlığım olsaydı bu kadar etki etmezdi heralde. çünkü mont balon gibi şişip şişip benimde dengemi bozdu neyseki Allahtan sağ salim döndüm eve. kardeşim sanada büyük geçmiş olsun bundan sonra daha dikkat et kendine. Allah acil şifalar versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar