ii ii..
kaza anından şimdiye kadar yanındaydım, yalvar yakar izin aldım da evime geldim duş alıp dinleneyim die ama saat sabah 10 a kadar izin verdi

oğlumuz çok nazlı, burunu dahi bana kaşıtıyor

e bide tezcanlıyız, herşey hemen olsun istiyoruz ama malesef tabi..
ciidi bi sorun yok.. sadece kolundan geçirdiği operasyon yüzünden 6 ay kadar yüzük ve serçe parmağını hissetmicek, sonrası fizik tedaviyle hallolucak..
belinde arabanın çarpmasından dolayı tramva oluştu tabi, ağrı sancı vs..
envai çeşit yaradan bahsetmiyorum..
ben bi paket pamuğu her ihtimale karşı hazırda bulunduruyorum

kendisini ameliyat ederken erdinç bikaç resim çekti, arat topice

uzun bi süre kendi adımı dumak istemiyorum, gökhannnnnn gökhannnnn :queen:
kazanın nası olduğunu mert, edinç yazmış.. ama montu eldiveni olsaydı şu an cadde de teker çalışıyodu haala..
koruma, koruma, koruma..
telefonlara cvp vermedim kusura bakmayın, milletle uğraşmak yerine hastamla uğraşmayı seçtim, biraz anlayış..
saçma sapan duyumlarla yorumlar yazanlarada ve hatta ben 2 gündür hastanede herşeyi birebir yaşarken beni bile bu saçma yorumlara inandırmaya çalışanlara helal olsun diyorum sadece..
Allahım kardeşimi bana bağışladı.. şükürler olsun..
çocuk gibi bakıyoruz işte

hastaneye ilk girişimde meydana getirdiğim taşkınlık ve agresif tavırlardan dolayı çok çok özür.. hak vermişsinizdir umarım.. tartakladığım güvenlikçiye bi paket sigarayla sıcak çikolata ısmarladım barıştık merak etmeyin:rendeer:
eve ziyarete gelmek isteyenler önceden haber vererek gelirlerse daha hoş olur, çünkü anadan üryan bi vaziyette yatması gerekiyor ve ortamın sterilize kalması çok önemli..