istburak köprüde kaza yapmış(durumu iyi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecmis olsun. Bu fotograftaki kaza istburak arkadasin kazasi degil herhalde, zira fotograftaki arkadasin durumu cok kotu gozukuyor :(

Bende bugun kopruyu gececektim ama hava durumundan gordugum itibari ile ki zaten evde bile anlasiliyor ruzgarli oldugu, gecmedim. Bence hepimizin hava durumunu cok yakindan takip etmesi gerekiyor, ve kotu hava sartlari altinda riske girmemiz lazim diye dusunuyorum.

Gecmis olsun. Bu fotograftaki kaza istburak arkadasin kazasi degil herhalde, zira fotograftaki arkadasin durumu cok kotu gozukuyor :(

Bende bugun kopruyu gececektim ama hava durumundan gordugum itibari ile ki zaten evde bile anlasiliyor ruzgarli oldugu, gecmedim. Bence hepimizin hava durumunu cok yakindan takip etmesi gerekiyor, ve kotu hava sartlari altinda riske girmemiz lazim diye dusunuyorum.

evet malesef o burak :(

Son düzenleme:
Abmi simdi aradım ama tlf yengem cıktı yengem cok uzgundu ve konusamıyordu. Bende kısa kesmek zorunda kaldım Ama bugun galıba HASTANEDE KALICAKMIŞ...

Allah abime Acıl sıfalar versin.

geçmiş olsun...resimlere bakılırsa karnında asfalt yanığı görünüyor..tez zamanada sağlığına kavuşur inşaallah...

Kaza yerinden tesadüfen geçtim bu resimleri çektim arkadaşlar. MT grubuna geçmiş olsun. bizde MD grup olarak yuvacıktan geliyorduk tek idim kaza olusundan kısa sure sonra olay yerindeydim.. allah yardımcısı olsun.

erdınc abiyle konustum serum baglamıslar dikişlik yaralar varmıs endişelenicek bişi yok daha bilgi olursa sölerim

resimler çok kötü... ::uzgunum: gün güzeldi ama bu kazada olmayaydı gelen haberlerden durumunun daha iyi olduğunu düşünüyordum ama resimleri görünce gene içim karardı... :pr::pr::pr:

Kaza yerinden tesadüfen geçtim bu resimleri çektim arkadaşlar. MT grubuna geçmiş olsun. bizde MD grup olarak yuvacıktan geliyorduk tek idim kaza olusundan kısa sure sonra olay yerindeydim.. allah yardımcısı olsun.

eyvallah...

bizlerde bugün kaza öncesi burak la beraberdik, hepimizin tadı kaçtı tabii doğal olarak. Ama resimleri yayınlarken "içim rahatladı MD den değilmiş" kelimesini gayri ihtiyari sarfettiğini düşünüp böyle üzgün bi anımızda daha da üzülmek istemiyoruz...

Son düzenleme:
FotografLari görünceye kadar cokta kötü değiLdir yahu dedim,
Buna binLerce kez şükür eLbetteki haLA hayatta burak.
Çok çok büyük geçmiş oLsun
ve bir kez daha şükürLer oLsun..

artçısı varmış onun durumu nasıl acaba ??? hay allah birileri dönsede hastaneden bilgi verse yaaa :pale:

Ateş sadece düştüğü yeri yakar derler ancak, hiç tanımamasına rağmen diğer bir forumdan olan motorcu arkadaşımızda üzüldüğünü ifade etmiş, bir metni yazıyı herzaman bir bütün olarak görmeliyiz diye düşünüyorum.

haklısın mustafa abi..

Son düzenleme:
artçısı bendim ama beykozda indim, sonra başka birini alacağını sanmıyorum çünkü grupta herkes gideceği yere göre ayarlanmıştı zaten ..

sordum ardçı yok arkadaşlar.

sinirlerde herhangi bir zedelenme yok,ve ameliyat gerektirecek bir durumda söz konusu değilmiş.

sadece serçe parmağında bir uyuşma hissedecekmiş bir kaç ay o kadar

resimde baya kötü gözüküyor. Ama önemli bir darbe olmaması sevindirici. Allah acil şifalar versin.

sordum ardçı yok arkadaşlar.

sinirlerde herhangi bir zedelenme yok,ve ameliyat gerektirecek bir durumda söz konusu değilmiş.

sadece serçe parmağında bir uyuşma hissedecekmiş bir kaç ay o kadar

resimleri görünce kötü oldum yaaa.... dua etmeye başlamıştım bile, gerçekten iyi olsun diye...
paylaşım için saoll

bugün bende otobanda giderken rüzgarın yüzünden motorun önü 3 4 kere yerden kesilip sağa sola savruldu düşündüm otoyoldayım hız kessem arkadan araç çarpacak hızlansam tehlikeye gireceğim bir saat duva ederek yolu geçtim allahtan kaza yapmadım ama bugün çok kötü rüzgar vardı rüzgarlı günlerde motor sürmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar