Üyelerimizden Murat Oygur'u kaybettik. Başımız Sağolsun...

allah rahmet eylesin. motorcu arkadaşlarımızdan birine bişey olunca sanki kardeşime bişey olmuş gibi üzülüyorum.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin:rendeer:

Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm motor camiasınında başı sağolsun. Kardeşimizinde mekanı cennet olsun.:pale:

başımız sağolsun allah yerini cennet etsin onsuzluk çok zor olcak
muratın cenazesini nereye kaldırdılar biliyormusunuz bilen varsa yazsın lütfen

tuzlanın ust tarafında sabiha gokcene giderkn aydınlı koyu var oraya defnettik..

muharrem bu murat hani festivalde bizim gruba takılan gs500'ü olan muratmı:silent::silent::salut::salut::salut::salut:

abi ne diyorsunuz ya allah aşkına biri bana yalan desin değerli kardeşim benim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

muharrem bu murat hani festivalde bizim gruba takılan gs500'ü olan muratmı:silent::silent::salut::salut::salut::salut:

abi ne diyorsunuz ya allah aşkına biri bana yalan desin değerli kardeşim benim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

evet abi malesef senn cadırında misafir eden murat abi bizde cok dua ettik yalan olsun olmems olsun die ama olan olmus artık..

çok teşekkürler
çok afedersin nasıl gidebilirim oraya mezarlığın adını biliyormusunuz
ne diye geçiyo yer tuzla kaynarca

e5den guzelyalıya dgru gidin ztn havaalanı tabeları sizi guzelyalı koprusune kdr gotrucek snr tekrar tkip edin onları kopruye cıkarken aydınlı tabelasıda var ztn 3-4 km snr aydınlıdan içeri girip koy mezarlıgına gidin bulursunz ztn gerisi..

ilk tanıştığımızda yalova festivaliydi güler yüzle geldi ve arkadaşlar kalacak yeriniz yoksa benim çadır boş kimse yok demiş beni ve bi arkadaşımı ağırlamıştı görkemlerle beraber şelale gezisine gitmiştik ya olcak iş mi? inanın içim acayip acıyo anlatamam içim kan ağlıyo topiği yeni gödüm baştan sona okudum ilk başta inanmak istememdim taki fotoları görünceye kadar

ya lütfen biri yalan deyip çıksın şaka yaptık desin ne olur

herşey için çok geç demek için bile çok geç...
nasıl geçicek zaman nasıl söylesene nasıl baş edicem ben
niye niye niye aklım almıyor
o kadar varlığını kabullenmişim ki şimdi bunun tersi yok kabul etmek istemiyorum
herşey yoluna gircekti herşey niye gittin niye bırakıp gittin yalnız bıraktın beni
ne olcak şimdi

Son düzenleme:
herşey için çok geç demek için bile çok geç...
nasıl geçicek zaman nasıl söylesene nasıl baş edicem ben
niye niye niye aklım almıyor
o kadar varlığını kabullenmişim ki şimdi bunun tersi yok kabul etmek istemiyorum
herşey yoluna gircekti herşey niye gittin niye bırakıp gittin yalnız bıraktın beni
ne olcak şimdi

Neyi olduğunuzu ve yakınlık derecenizi bilmiyorum ama acınızı paylaşıyoruz..
Mekanı cennet olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar