[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

GKN

ERDİNÇ abi hayırlı olsun motor almışın...

Ya şile ye denize değil de başka bişi için gitsek piknik vs falan,illa da denize girceksek başka bi yer olsa çünkü orda kulaç bile atılmaz kalabalık biraz.

Alper abi mekanı değiştir lütfeen...

buluruz sote bi yer ::winkwink
sağlık raporu hasanamı yoksa çocuğamı ayarlandı :queen:

mhrrmkpnr çocuğu ufaktan çizince çocuk zaten hasanın yerine çalışamaz oldu, mecburen ikisindede aldık:p

varmı başka izin alamayan, evden çıkamayan, çekini senedini tahsil edemeyen:p işerinizi itina ile bitirelim, drift religion factoring :p:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gelirim aslinda ama levent cok uzak kaliyo:salut:

iyiki iki gün giremedik siteye millet bi şiledir kaynatmış gidiyo :)
çimmeyemi gidiyoz bende geliyom

arkadaslar ben basaksehirde oturuyorum buralara yakin biyerden gecicekseniz haber verin bende geliim:salut:

arkadaslar ben basaksehirde oturuyorum buralara yakin biyerden gecicekseniz haber verin bende geliim:salut:

arkadaşım ben taaaa kumburgazdan geliyorum bak benden nacizane bi tavsiye atla gel yol uzakmış motorum gidermiymiş yolda kalırmıyım gibi şeylere takarsan gelemezsin motorun benimkiyle aynı sayılır şuan gelenler arasında en düşük cc benim bari sen gelde bana eşlik edersin kim önce bozulursa öteki onu çeker :queen:

GKN

Yazık ya herkes alper abiye çöküyo tophane de çok içli anlattı çadır faciasını acıdım valla:mrgreen:

sen orasını mert e sor, asıl o çocuğa yazık, alper tüm intikamını mertten alıyo:mrgreen:
iyiki iki gün giremedik siteye millet bi şiledir kaynatmış gidiyo :)
çimmeyemi gidiyoz bende geliyom

çimcez, yüzces, gezces, bide bizim jess, hepsi bu gezide, gellll vatabdaşş gelll :p
bende gelirim aslinda ama levent cok uzak kaliyo:salut:

başakşehirden levent e gelmek mi zor oluyo, anlamadım? yoksa yalnız sürüşümü sevmiyorsun?

parpiline sen gelicem de ben gelip seni başakşehirden alıcam yeterki bi he dede yanlız bırakma beni bu cc cilerin içinde :p

parpiline sen gelicem de ben gelip seni başakşehirden alıcam yeterki bi he dede yanlız bırakma beni bu cc cilerin içinde :p

tmm anlastik:wiinkk: benim korkum sadece yolda falan kalirsam yanimda birisi olsun diye yalniz kalmamak icin

tebrikler için hepinize teşekkürler allah utandırmasın diyorum ve teşekkür ediyorum hepinize

atlantic arkadaşım artık fikir alışverişinde bulunucaz seninle haberin ola gelmemezlik yapma ok.

selim anahtarına açarım gazı yoksa ugraştırma beni :D
walla gazı cevirince 151 dedi ben bıraktım daha istiyo yani motorun ufak tefek nazar boncukları haricinde herhangi bir sıkıntısı yok inşallah da olmaz
haydin görüşürüzzz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
tebrikler için hepinize teşekkürler allah utandırmasın diyorum ve teşekkür ediyorum hepinize

atlantic arkadaşım artık fikir alışverişinde bulunucaz seninle haberin ola gelmemezlik yapma ok.

selim anahtarına açarım gazı yoksa ugraştırma beni :D
walla gazı cevirince 151 dedi ben bıraktım daha istiyo yani motorun ufak tefek nazar boncukları haricinde herhangi bir sıkıntısı yok inşallah da olmaz
haydin görüşürüzzz

Gelicem gelicem. :cat: Saat 8:30 da Levent BP'deyim.

Bende ANADOLU yakasındayım .. :) ZONGULDAK'tan gelebilirmiyim acaba :)

Son düzenleme:
Ben de eşimle geliyorum bir aksilik olmazsa ikea'da görüşmek üzere. Allah kazasız belasız bir sürüş ve bol eğlence nasip etsin mt'ye:)

nerdesin sen yaaa cevap yazdim yoksun mesaj attim yoksun yoksa vazmi gectin:p:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar