Hafta sonu Şile'de denize girmek sorun olsada maksat birliktelik olacağı için gelmeye çalışcam.
abi yapmayın böle yorumlar koskoca denizim i paylaşamicaz, seninde dediğin gibi maksat beraber olalım dimi
sen gel artık bakalımi bi tanıyalım seni:wiinkk:Şu levent Bp yi tarif edebilicek biri varmı levent tarafını tam olarak bilmmyorum bayrampaşadan çevreyolundan gelicem şişli mecdiyeköy tarafına kadar biliyorum ordan Bana kçük bi tarifte bulunabilecek ?? ve Şileden çıkış saatimiz ne olucak... ???
slm arklar,
ben 10 seneden beri şileye gidip geliyorum şuanda da burdayım fakat haftasonu burda ayazma plajında çok amele kaynıyor benden söylemesi giricekseniz ağlayan kayalar tarafında girin derim fakat orda da çekme var dikkatli olunhadi hayırlı eğlenceler size birde dönüştede ya erken dönün yada geç yoksa trafikten gınaa gelirsiniz benden demesi
bırak olm seremoni yapmayı sen gelmiyomsunu? vallaha motorunu bozdururum isoya , izin durumlaru varsa biliyosun hallediyoruz çocuklarla:bounce:
gelde makina tokatliyim biraz yolda
belkı dıyorum cunkı motorumu satmıs labılırımama gelebılırım cunkıııııııı herkesı sasırtıcak yenı cenavarı almıs olabılırım
![]()
gel kaan gel, senide özledik
GKN siz ikeada olacaksınız değil mi.
evet, her zmaanki gibi braz gecikebilirim yalnız::utangac:
GKN çeteyi toplayıp benim iş yerime geldi, GKN,jess,mhrrmkpnr,marv,erdinçpolat,rola,emin_arikoğlu hepsi takım elbiseleri giyip gelmişler,ellerinde bir resim arkadaşın yanına sokularak bu resimdeki sen misin dedi GKN,arkadaş evet benim ama olmak istemezdim diyerekten altını ıslatıyordu.GKN pazar izinlimisin dedi arkadaş evet derdemez GKN hayır pazar HASAN izinli dedi arkadaş tabi abi tamam abi nasıl istersen abi diyerekten koşmaya başladı koşarken ayakları dötüne dötüne vuruyordu.
bu fotoda GKN ekibi toplarken.
![]()
:queen::queen::queen::queen:
Son düzenleme: