[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

GKN

Hafta sonu Şile'de denize girmek sorun olsada maksat birliktelik olacağı için gelmeye çalışcam.

abi yapmayın böle yorumlar koskoca denizim i paylaşamicaz, seninde dediğin gibi maksat beraber olalım dimi:)
Şu levent Bp yi tarif edebilicek biri varmı levent tarafını tam olarak bilmmyorum bayrampaşadan çevreyolundan gelicem şişli mecdiyeköy tarafına kadar biliyorum ordan Bana kçük bi tarifte bulunabilecek ?? ve Şileden çıkış saatimiz ne olucak... ???
sen gel artık bakalımi bi tanıyalım seni:wiinkk:
slm arklar,
ben 10 seneden beri şileye gidip geliyorum şuanda da burdayım fakat haftasonu burda ayazma plajında çok amele kaynıyor benden söylemesi giricekseniz ağlayan kayalar tarafında girin derim fakat orda da çekme var dikkatli olun :) hadi hayırlı eğlenceler size birde dönüştede ya erken dönün yada geç yoksa trafikten gınaa gelirsiniz benden demesi

bırak olm seremoni yapmayı sen gelmiyomsunu? vallaha motorunu bozdururum isoya , izin durumlaru varsa biliyosun hallediyoruz çocuklarla:bounce:
gelde makina tokatliyim biraz yolda:p

belkı dıyorum cunkı motorumu satmıs labılırım:( ama gelebılırım cunkıııııııı herkesı sasırtıcak yenı cenavarı almıs olabılırım:)

gel kaan gel, senide özledik :)
GKN siz ikeada olacaksınız değil mi.

evet, her zmaanki gibi braz gecikebilirim yalnız::utangac:

GKN çeteyi toplayıp benim iş yerime geldi, GKN,jess,mhrrmkpnr,marv,erdinçpolat,rola,emin_arikoğlu hepsi takım elbiseleri giyip gelmişler,ellerinde bir resim arkadaşın yanına sokularak bu resimdeki sen misin dedi GKN,arkadaş evet benim ama olmak istemezdim diyerekten altını ıslatıyordu.GKN pazar izinlimisin dedi arkadaş evet derdemez GKN hayır pazar HASAN izinli dedi arkadaş tabi abi tamam abi nasıl istersen abi diyerekten koşmaya başladı koşarken ayakları dötüne dötüne vuruyordu.

bu fotoda GKN ekibi toplarken.

:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
artçı alırım artçı alırım .. şileye bir ikii kalkıyooooooooo.......... ama ne ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar giderken ne olur benide alin 5.sayfada mrsago nun dedigi gibi bugun ruhsata bakarken sigortanin cuma gunu bitecegini ogrendim:salut:eek:nun icin gelemiyorum ama eger artcisi olmayan bir arkadasimiz beni almayi kabul ederse cok sevinirim bu geziye katilmayi cok istiyorumyardim edin arkadaslar:salut:

aracımız bagımsız süspansiyonlu .. rahat ayrıca dengeli .. düzgün... bittimi ? bitmedi.. yolculuk boyunca su .. mont battaniye . klima herdaim .. sıcak ve her iki koltuga bir hostes düşüyor.. bizi tercih etiginiz için teşekür ereriz ....

sevgiler ... uzun .. ve kısa arap

GKN

=))))))))))
iso damı geliyooooooooooo:queen:

konu dışı: geçen tophanede otururkene biri geldi mrb ben bilmem ne, dedim bende GKN, iso elini uzattı bende ARAp dedi=))

=))))))))))
iso damı geliyooooooooooo:queen:

konu dışı: geçen tophanede otururkene biri geldi mrb ben bilmem ne, dedim bende GKN, iso elini uzattı bende ARAp dedi=))

isoyu moderatör sandı :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

amaç hız yapmak diil hep beraber bir yerlere gitmek bu nedenle her türlü hacimdeki ve stildeki motorsiklet katılabilir bence bu arada şile pazar gerçekten çok mu kalabalık oluyor olmassa rotayı daha tenha bölgelere çevirsek mi ?

GKN çeteyi toplayıp benim iş yerime geldi, GKN,jess,mhrrmkpnr,marv,erdinçpolat,rola,emin_arikoğlu hepsi takım elbiseleri giyip gelmişler,ellerinde bir resim arkadaşın yanına sokularak bu resimdeki sen misin dedi GKN,arkadaş evet benim ama olmak istemezdim diyerekten altını ıslatıyordu.GKN pazar izinlimisin dedi arkadaş evet derdemez GKN hayır pazar HASAN izinli dedi arkadaş tabi abi tamam abi nasıl istersen abi diyerekten koşmaya başladı koşarken ayakları dötüne dötüne vuruyordu.

bu fotoda GKN ekibi toplarken.

kanka gkn bu her işi halleder dikkat et bişleri halledicem diye senide halletmesin aradan
ne de olsa adamın memleketi belli

belkı dıyorum cunkı motorumu satmıs labılırım:( ama gelebılırım cunkıııııııı herkesı sasırtıcak yenı cenavarı almıs olabılırım:)

kuzen inşallah sende olursun aramızda yeni canavarla yada eski canavarla hiç farketmez. işim dolayısyla gelemiyorum yanına kusura bakma ama pazar günü orda olucam sende gell

amaç hız yapmak diil hep beraber bir yerlere gitmek bu nedenle her türlü hacimdeki ve stildeki motorsiklet katılabilir bence bu arada şile pazar gerçekten çok mu kalabalık oluyor olmassa rotayı daha tenha bölgelere çevirsek mi ?

walla bu şile konusunda herkes yorum yapıyo bende söleyeyim maksat beraber olmak şile bahane ama gitmişken denize girerim diye düşünenler dikkat şile nin suyu bu sene acayip soguk haberiniz ola ama ben genede ıslanmak taraftarıyım :)

yaaa beni alicak kimse yokmu??? arkadaslar gitmeden neolur benide alin:salut::salut:

senin mt-03 kendi kendinemi gazlıyo :queen:

evet gazı ceviriyorum kendi çekip basıyo enjektörden benzini ben basmıyorum silindirlere benzini :queen:
aslında kabiliyet isteyen yavaş gitmek düşünsene 5km ile gidebilirmisin dengeni sağlamak için sallana sallana yada cross engellerden atlamak bence

zati benim düldül 160 km max :)

Son düzenleme:
alper bende gelsem olurmu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar