[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

Super Moderator
evet arkadaşlar düşündük taşındık ve denize gidemedik bari bu pazar gidelim dedik:queen:
şileye gitmeye karar verdik gelmek isteyen arkadaşlar listeye eklesinler kendilerini lütfen:queen:
buluşma noktalarından hareket saatlerimiz belirtilmiştir geç kalınmaması önemle rica olunur:cat:
İkea dan hareket ettikten sonra yolda üvezli gözlemecilerde çay ve gözleme molası vereceğiz sonrasında şileye geçeceğiz:wiinkk:
bir beach clup da deniz, kum, güneş, voleybol, muz, parasailig,tavla party
akşam üstü mangal keyfi (talep doğrultusunda) planlarımız arasında:queen:
yalnız not olarak belirtmeliyim hiç bir yerle anlaşılmamıştır oraya gidince bakacağız gireceğimiz yere haberiniz olsun:wiinkk:

Avrupa yakası buluşma noktası:Levent BP benzin istasyonu
Buluşma Saati:08:30
Hareket saati :09:00
Yol güzergahı :Fatih Sultan Mehmet köprüsünden ümraniye sapağına giriş ve İkea ya varış

Anadolu yakası buluşma noktası:İkea otoparkı
Buluşma Saati:09:30
Hareket Saati :10:00
Yol güzergahı : GKN götürcek işte :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiii aman yarabbi mamalara bakın üüff pis insan canım çekdi:pale:

Alper abi biliyosun ben gelirim demiştim, gelmeyide çok istiyodum :pale:
Ancak yarın ailecek tatile çıkıyomuşuz, haberim yoktu yeni belli oldu :pale: dolayısıyla pazar günü ben gelemicem şile'ye.. :salut:
Mazur görün abi, inşallah diğer buluşmalarda her zaman beraberiz... :rendeer:

bu mtden şüphe duymaya basladım nerde bnm nöbetim var bi gezi oluo o güne, bir haftalıgına tatile köyüme geldim bak şimdide denize gidiolar bana mı garez acep :D neyse sakası bi yana tüm arkadaslara ii eglenceler...

Valla arkadaşlar motor BMW falan değil :)

Uzun bir aradan sonra yeniden başlama adına KINROAD ile takıldığım için artçı olmak isteyen arkadaşlar içinde mahsuru olmadığı sürece artçı koltuğum her zaman müsaittir...

Sile, denize gidecegim en son yer. Hem de pazar gunu:farao:

abi inanmazsın bizim biraderde geçen hafta ordaydı aynısını dedi :mrgreen: bizimki birarada olmak zaten yoksa ben 10 senedir denize gitmiyorum, hani denize girmicem diyosan bende girmem haberin olsun :) istanbul da deniz ve ahlak kirliliği hat safhada ne yazıkki..

ama emin olmadı ki o benim sorum bikerem :queen:

tmm o zaman ortak olalım piyasayı paylaşalım :p artık 2 adet profesyonel artçı var :mrgreen:

Valla arkadaşlar motor BMW falan değil :)

Uzun bir aradan sonra yeniden başlama adına KINROAD ile takıldığım için artçı olmak isteyen arkadaşlar içinde mahsuru olmadığı sürece artçı koltuğum her zaman müsaittir...

faketmez, bizde bmw niyetine bineriz :p şaka bir yana teklifiniz için teşekkür ederim :)

Abi iyi güzelde Pazar günü Şile'ye deniz için plan yapmak pek mantıklı değil..

Pikniğe çevrilse bi nebze..

1 Milyon insan oluyo pazar günü Şile'de...

arkadaşlar ... X-11 ile gelmeyi planlıyorum acaba gruptan koparmıyımm?? ayrıca artçı alırım .. tabi benzin parasına ortak olursa ((((((((:)

Abi iyi güzelde Pazar günü Şile'ye deniz için plan yapmak pek mantıklı değil..

Pikniğe çevrilse bi nebze..

1 Milyon insan oluyo pazar günü Şile'de...

muhahhaaha ha tamam taam bikinini giyerken sana bakmayız :queen::queen:

Son düzenleme:
Tamam tamam ben seni beklerim.bu sefer neyin var?ön takım mı?:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
122 kg. heykel artçı isteyen var mı :)

%99 geliyorum ama benim bi sorunum var oda altımdaki makine :) konvoy halinde gidiceğimiz için ortalama kaç kmh la gidiceğimizi belirtirseniz sevinirim sürüye yetişebilirmiyim acaba :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar