sağlık raporu hasanamı yoksa çocuğamı ayarlandı :queen:
hahahhahha galiba kabul etmeyince çocuğu dövmüşler :mrgreen:
ERDİNÇ abi hayırlı olsun motor almışın...
Ya şile ye denize değil de başka bişi için gitsek piknik vs falan,illa da denize girceksek başka bi yer olsa çünkü orda kulaç bile atılmaz kalabalık biraz.
Alper abi mekanı değiştir lütfeen...
buluruz sote bi yer ::winkwink
Piknik ve deniz için dimi?:silent:
herıld yani, gezimizin amacı bu delimi:cherry: başka beklentin varsa alper e yaz belki gezi dahiline sokabilir![]()
arkadaslar ben basaksehirde oturuyorum buralara yakin biyerden gecicekseniz haber verin bende geliim:salut:
Yazık ya herkes alper abiye çöküyo tophane de çok içli anlattı çadır faciasını acıdım valla:mrgreen:
iyiki iki gün giremedik siteye millet bi şiledir kaynatmış gidiyo
çimmeyemi gidiyoz bende geliyom
bende gelirim aslinda ama levent cok uzak kaliyo:salut:
arkadaslar ben basaksehirde oturuyorum buralara yakin biyerden gecicekseniz haber verin bende geliim:salut:
parpiline sen gelicem de ben gelip seni başakşehirden alıcam yeterki bi he dede yanlız bırakma beni bu cc cilerin içinde![]()
tebrikler için hepinize teşekkürler allah utandırmasın diyorum ve teşekkür ediyorum hepinize
atlantic arkadaşım artık fikir alışverişinde bulunucaz seninle haberin ola gelmemezlik yapma ok.
selim anahtarına açarım gazı yoksa ugraştırma beni![]()
walla gazı cevirince 151 dedi ben bıraktım daha istiyo yani motorun ufak tefek nazar boncukları haricinde herhangi bir sıkıntısı yok inşallah da olmaz
haydin görüşürüzzz
nerdesin sen yaaa cevap yazdim yoksun mesaj attim yoksun yoksa vazmi gectinparpiline sen gelicem de ben gelip seni başakşehirden alıcam yeterki bi he dede yanlız bırakma beni bu cc cilerin içinde![]()
nerdesin sen yaaa cevap yazdim yoksun mesaj attim yoksun yoksa vazmi gectin:rendeer: