1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Üçü bir arada :mrgreen:

Bu topiği bana yıktınız ya helal olsun.. :p

Elbet hesabını sorarım başka yerde..

Birinizin bir topikte ayağı kaysın , bakın bakalım nasıl çökülüyor adama :cherry:

Konuyu Toplam 12 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)

Kayıtlı üyeler tamamda , misafirlerde görüyor rezilliği :p

Bu görüntülerden sonra hiçbiri yatıya kalmaz söylemedi demeyin :p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olum adilik yapmayın.. Ne kadar kepaze görüntüm varsa koymuşsunuz.. :)

İnsan bi izin alır..

Ayrıca neden hepiniz bana oynuyorsunuz.. :silent: Bende Nişantaşı çocuğuyum bende zenginim :p

@ELINT

Seda'la su sıçratarak misket oynuyorduk.. Adi Mod makaslamış Seda'nın oynadığı anları :mrgreen: Kendi kendime oynuyorum gibi olmuş :mrgreen:
ya yalan söyleyince bierşey deyişcekmi merak ettim sanki orda biz yoktuk hayatın palavra sadece güvenlik kameraları vardı sanıyordun he vah garibim daha nelerde var ama acıdık sana:queen::queen:

ya yalan söyleyince bierşey deyişcekmi merak ettim sanki orda biz yoktuk hayatın palavra sadece güvenlik kameraları vardı sanıyordun he vah garibim daha nelerde var ama acıdık sana:queen::queen:

Ya Seda elemanın arkasında kalımışş.. Dikkatli bak oda göbek atıyor orda :mrgreen:

Gerçeklerin aydınlığa kavuşması için eldeki bütün videoların topige eklenmesini talep ediyorum:p

DSC04484Small.jpg

DSC04487Small.jpg

DSC04490Small.jpg

DSC04491Small.jpg

DSC04492Small.jpg

DSC04493Small.jpg

Al Pıstafa işte sana suda yürüme fotosu, hayrını gör annecim.

DSC04494Small.jpg

DSC04495Small.jpg

DSC04496Small.jpg

DSC04497Small.jpg

Fault-depar yaptı ihraç edildi :)

DSC04500Small.jpg

DSC04502Small.jpg

Bütün fotoğraflar arasında en beğendiğim bu :cat:

DSC04503Small.jpg

DSC04505Small.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süpersiniz ya çok güsel ya ellerine sağlık seda resimlere baktıkça gülüyor v ne güsel ağlance demekten başka birşey yapamıyorum:(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha bitmemiş olması lazım daha cok var dimi seda daha havuz bitde poligon resimleri var :mrgreen:

Evet ya , Bu hafta içinde Poligon ve Pier Lotti de var.. O resimler neden gelmiyor Seda.. ?

Hit yaptırmaya çalışıyorlar kanımca. Hergün 2 parça halinde 15-20 foto atıyorlar. Böylelikle önümüzdeki yıl yalova festivaline kadar topiği sürekli anasayfada kaldırmayı amaçlıyorlar sanırım:p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet ya , Bu hafta içinde Poligon ve Pier Lotti de var.. O resimler neden gelmiyor Seda.. ?

orda seni yerin dibine sokacak poz yok biliyormusun bir turlu bulamadık biraz foto montaj yapıyorlar ondan sonra onlar :queen::queen:

ümit msn den cevap ver yoksa gecmişe dönüp elimde bulunan tüm rezil ve kepaze resimlerini pazartesi buraya koyarım bak haberin olsun yalova dan başlarım :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nerde fault yaptım sevgılın benı kandırdı o dedıkı 3 e kadar sayacm 2 dıyınce atlayın dedı bende atlama yerıne ucmaya kalkmısım

Hit yaptırmaya çalışıyorlar kanımca. Hergün 2 parça halinde 15-20 foto atıyorlar. Böylelikle önümüzdeki yıl yalova festivaline kadar topic sürekli anasayfada kaldırmayı amaçlıyorlar sanırım:p

Yakalandık millet , dağalın :p

orda seni yerin dibine sokacak poz yok biliyormusun bir turlu bulamadık biraz foto montaj yapıyorlar ondan sonra onlar :queen::queen:

ümit msn den cevap ver yoksa gecmişe dönüp elimde bulunan tüm rezil ve kepaze resimlerini pazartesi buraya koyarım bak haberin olsun yalova dan başlarım :mrgreen:

Kesin o yüzden gelmiyor o fotolar :)

Hep rezil ettiniz , bide 9 mm ile hedefin ortasından vurduğum fotolarımı ekleyin :bounce:

MT Su Balesi Takımı ilk gösterilerini gururla sunar :cherry:

DSC04509Small.jpg

Sol arkada suya iniş yapmakta olan ördeğe dikkat!!!! ::koop::

DSC04511Small.jpg

DSC04512Small.jpg

DSC04513Small.jpg

DSC04514Small.jpg

DSC04517Small.jpg

DSC04521Small.jpg

DSC04522Small.jpg

DSC04524Small.jpg

DSC04525Small.jpg

DSC04526Small.jpg

DSC04527Small.jpg

Pıstafa'nın en normal göründüğü fotosu, en masum hali..

DSC04529Small.jpg

Bu da Pıstafa'nın doğal hali ::exclaim:

DSC04533Small.jpg

Kurumayacaklar ama olsun..

DSC04474Small.jpg

DSC04476Small.jpg

::dpac::

DSC04477Small.jpg

DSC04478Small.jpg

Çok yüzdük, çok boğuştuk, çok atladık, çok eğlendik. Eh etler de pişti. Yemek vakti artık :)

DSC04479Small.jpg

Habersiz çekilmiş, ve bu adamın en doğal halini yansıtan bi foto :cherry:

DSC04483Small.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar