1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

sımdı tequ arkadasm banlanmıyack sekılde anlatmaya calısacm bazı ınsnlar vardır hane ekmek parası ıcın baska ınsanları pazarlar genelde yabancı uyruklu ınsanları bunlara ne denır bılırsın burada kı pz onların kısaltması s ıse sanırım sedat :D:D

----------

he eben eben :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl anlatmısım ama:D

----------

onemli deil tequ arkadasm yane sedat arkadasıma dıkkat et artık:D:D

----------

Huleynn! Fotolar bitti mi sonunda:mrgreen:. Yorum yazacağım kaç gündür , fotoların bitmesini bekliyorum.:p
Harbidne 10 numaralık 10 gün geçirmişsiniz, gelemeyenlerin yerine de eğlenmişsiniz teşkür ederiz. :p
Seda sen Ankara'ya dönme bence, bunların üzerine ölü toprağı serilmiş bir tek sen atıverdin vallahi o toprağı ihihihi :queen:

öz has adana ttmm mt dıorm bende :D tequ arkadasm;)

Huleynn! Fotolar bitti mi sonunda:mrgreen:. Yorum yazacağım kaç gündür , fotoların bitmesini bekliyorum.:p
Harbidne 10 numaralık 10 gün geçirmişsiniz, gelemeyenlerin yerine de eğlenmişsiniz teşkür ederiz. :p
Seda sen Ankara'ya dönme bence, bunların üzerine ölü toprağı serilmiş bir tek sen atıverdin vallahi o toprağı ihihihi :queen:

Canım ben çoktan döndüm bile Ankara'ya. Gönül isterdi ki daha çok fotoğrafta yanımızda olun, ama demekki bu seferlik böyle olacakmış. Yine de doğumgünüme geldiğiniz için teşekkür ederim.

Şimdi farkettim. Senin transalp fotoğraflarını eklememişim sanırım :) Dur onları bulayım..

Canım ben çoktan döndüm bile Ankara'ya. Gönül isterdi ki daha çok fotoğrafta yanımızda olun, ama demekki bu seferlik böyle olacakmış. Yine de doğumgünüme geldiğiniz için teşekkür ederim.

Şimdi farkettim. Senin transalp fotoğraflarını eklememişim sanırım :) Dur onları bulayım..

dahala bulamadınmı:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar