1 Haftaya Neler Sığar? - 10 Numara Eğlendik (İşte Fotolar)

Artistik fotolara devam. Pıstafa, çocuğum dediğin fotoyu da eklicem. Sabret azıcık.

DSC04451Small.jpg

DSC04452Small.jpg

DSC04453Small.jpg

DSC04454Small.jpg

DSC04455Small.jpg

DSC04456Small.jpg

Bu ve altındaki pek artistik değil ama yazık garibe. Onun da fotolarını koyduk :p

DSC04457Small.jpg

:queen:

DSC04458Small.jpg

DSC04460Small.jpg

DSC04461Small.jpg

DSC04463Small.jpg

DSC04464Small.jpg

DSC04465Small.jpg

DSC04466Small.jpg

DSC04467Small.jpg

DSC04468Small.jpg

DSC04469Small.jpg

DSC04471Small.jpg

DSC04472Small.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muahahaa loft sekerım sende gelmelıydın senınde bıkınılı fotolarını koymalıydık sıteye ama kısmet deılmıs:D

harbi ya böyle güzel bir eğlence 10 numara resimler ellerinize sağlık seda ya gözlerin ne güsel parlıyo öyle ve ümit gerçekten 10 numara pozlar öyle hepsini toplayıp katolog yapmak lazım:) fazer her halin başka güsel komik süper bir eğlence olmuş insanın ah ben niye orda yokum diyesi geliyor paylaşım için teşekkürler

saolun ama dhaa eglence bıtmedııı fotolara devam seda anneee

harbi ya böyle güzel bir eğlence 10 numara resimler ellerinize sağlık seda ya gözlerin ne güsel parlıyo öyle ve ümit gerçekten 10 numara pozlar öyle hepsini toplayıp katolog yapmak lazım:) fazer her halin başka güsel komik süper bir eğlence olmuş insanın ah ben niye orda yokum diyesi geliyor paylaşım için teşekkürler

Çok daha komikleride vardı aslında :mrgreen:

Sağlam bi katalog çıktı 1 haftada.. En karizmasından en rezil olanına kadar bi dünya fotoğrafımız oldu..

Çok daha komikleride vardı aslında :mrgreen:

Sağlam bi katalog çıktı 1 haftada.. En karizmasından en rezil olanına kadar bi dünya fotoğrafımız oldu..

yok abi rezillik falan eğlence 10 numara :cat:

Abi sanırım daha bu fotolar bitmeden diğer haftanın fotoları, o da bitmeden bi sonraki haftanın fotoları gelicek.. Nonstop eğlence :p

durmadan demeye agzınmı yanasmıyor kaza sebebi herif seni ne o oyle non stop falan :)

ne o cerahhı az once sana gelen bı fırcadan sonra sende tequ arkadasımı yanlız buldn ona mı saldırıorsn kım cozdu senın tasmanı gıt baska yerde oyna canm halıs abı mangaldan kalan kemıklerı verdınızmı cerahı ye:D:D

ne o mck baskaları sutladı banamı cokuyorsun :)
Agır konusursam gorursun :)
Baslarım tequ yada sanada serseriler sizi :)

ay pokeımamım benım bozuldunmu yoksa sekermm

yoo bozulmadım niye bozulayım.
Da ;
İnsanları rahatsız etmene musaade edemen burası binlerce insanın girip okudugu bir yer :)
Once terbiyeni takın ;)
Sonra geyik yapma database de zaten varlıgın yeterince zarar birde topiclerin ve mesajlarınla yer kaplamasın.
Ne gerek var sonra çakma modlar falan turuyor :p
Yok banlarım yok bilmem ne hayır banla diyorum eger yanlıs birşey yaptıysam oda yok :)

arkadas ne o yedıın kemıklermı agır geldı bole agır konusma cabaların var pokeımam

Sanane olm eski osmanlıdan kelimeler kullansam hoşuna gider ama dimi :p

Sen bize kurban ol:p O diil bırak şu efendi ayaklarını bilio herkes senin ne olduğunu :p

Osmanlıca konus ki senin kokunun ne oldugu anlasılsın cakma ingiliz tayı seni :mrgreen:

Neyim varmıs benim filinta gibi delikanlıyım :p

arkadas ne o yedıın kemıklermı agır geldı bole agır konusma cabaların var pokeımam

Sorma yagı agır geldi biraz :)

Son düzenleme:
fılıntam benım fılınta cerahııı kardes hade ıyıleste motora bınelım bana tek bacagı kırık kurbaga stılını ogretecktn daha 40 la gıderken camın arkasına nasıl yatılr:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar