hayırlı olsun crazyboyone :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lem bu bacaksız tosun buna binmezki ona hussar vermek lazım..:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun Selcuk. Birsey sormak istiyorum Nenden Biancihi Falcon sectin?

NOT: Art niyetli sormuyorum japon alsaydın falan gibi secimindeki + olarak gördüğün seyleri merak ettim.

Hayırlı uğurlu olsun Selcuk. Birsey sormak istiyorum Nenden Biancihi Falcon sectin?

NOT: Art niyetli sormuyorum japon alsaydın falan gibi secimindeki + olarak gördüğün seyleri merak ettim.

Oncelıkle tesekkur ederm :rendeer:

sımdılık ıse :mrgreen: Bianci falcon Bütün cinlilerden 1000 kat daha ıyı neden oyle dedın dıceksın bianchi İtalya ürünüdür . Tasarım olarak perfonmas olarak hepsınden daha ıyıdır. Ben arastırdım yaptım ve bianchiye kafam yattı onun ıcın bunu aldım dostum.. :rendeer:

NOT: Yazdıgım yazıya kımse alınmasın ve sert tepkı vermesın . Benım kendı dusuncem budur , saygılarımı ıletırım. . İnanmassanız arastırın :queen:

Hayırlı olsun selçuk :rendeer:

Teşekkürler:rendeer:

hayırlı olsun:rendeer:

Saol tesekkurler :rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı olsun
kazasız belesız sürüşler insallah..
allah banada kısmet etsin.:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
selçuk yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız iyi günlerde

Forumdan Uzaklaştırıldı
:salut::salut: Eet boy 1.78 bana 50 cc almak lazım

lem traktöre binmek nasılmış bakalım motora bakk takozzzz muhahaha sen hussarla az mı dalga geçtin zırtoooo sana mondial 50tt almak lazım aslında sen goca poponla günlük lastik patlatırsın seleyi tek başına kaplarsın zuhahaha yaaa nasılmış dombili baykuş hasan efendi nasılmış dalga geçmek ben sana bunu hesabını sorarım dememişmiydim puhahaha şuan gülmeten kriz geçiriyom sende celil gibi besili bacaksızsın olm ehu ehu ehu muahahaha zuahahaha puhahaha..:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

lem traktöre binmek nasılmış bakalım motora bakk takozzzz muhahaha sen hussarla az mı dalga geçtin zırtoooo sana mondial 50tt almak lazım aslında sen goca poponla günlük lastik patlatırsın seleyi tek başına kaplarsın zuhahaha yaaa nasılmış dombili baykuş hasan efendi nasılmış dalga geçmek ben sana bunu hesabını sorarım dememişmiydim puhahaha şuan gülmeten kriz geçiriyom sende celil gibi besili bacaksızsın olm ehu ehu ehu muahahaha zuahahaha puhahaha..:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Poyu 1.60 olan adam Sen Elbet istanbula geleceksin ::winkwink::winkwink Senın scotoru tokatlar bu tokatlar :mrgreen:

Hayırlı olsun.

Güle güle kullanasın.

Tesekkur ederım darısı olmuyanların basına :rendeer:

hayırlı ugurlu olsun ... kazasız beklasız kullan kardeşim .. sana yakışır ..

yakışıklı bir makine.Güzel tercih yapmışsın.Tekerin düz bassın :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Poyu 1.60 olan adam Sen Elbet istanbula geleceksin ::winkwink::winkwink Senın scotoru tokatlar bu tokatlar :mrgreen:
Tesekkur ederım darısı olmuyanların basına :rendeer:

hade len ne gelicem istanbullara evlendik olm artık mt antalya buluşmalarına bile gidemiyoz iş ten eve hiçbiryere uğramadan gidiyoz birde istanbula senle kapışmayamı gelecem..

senin traktörü ben 50 kere ezerim 125lik çinli bacaksız tosun seni..:queen:

motorda tıpkı sen şişmanlık boy filen tıpkısının aynısı vın vın demiş egsozundan düşmüş..:queen:

eee sen beni çıldırtırken ben o kadar ses çıkartmıyordum seni besili bacaksız seni sen 1 celil 2 deve cüsseli bacaksızlar..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar