hani gezilerde,buluşmalarda artçı almak istersen ben burdayımm.. biraz uzak gerçi ama olsn .. 
ss ciler caddeden yada göztepeden olanınız varsa söyleyinde hani bilgimiz olsun :cat:
bu haftasonu veya haftaya hafta sonu bursaya felan gitsek mi? veya tekirdag veya kerpe...
tekirdağın yolu bursa nınkinden çok daha güzel. plaka işimi halledebilirsem gelirim.
arkadaşım suadiye s'te buluşalım alıyım ifadeni![]()
haha o bıraz zor cnm makınanı büyütte gel :queen::queen:
bu haftasonu veya haftaya hafta sonu bursaya felan gitsek mi? veya tekirdag veya kerpe...
makinasını mı büyütsün? valla en son suadiyede kalktığımızda yanımda bi tek marv vardı, ben ne 600f gördüm ne r6 gördüm nede bandit:cherry: x11 i hiç saymıyorum![]()
Yeni motosiklet mi aldın?
Merak ettim... :rendeer:
arkadaşım .. 486 f kullanıyosun diye ss cii oldun başımıza çıkalım onden yürü yol al sen biz sana yetişiriz ((((((((
er-6 f sana s virajında bi diz versin .. srad tekerde yanından geçsin . bandit ve x-11 stopie kalksın . idare et işte