MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani ss ciler nerdesiniz :)

A

arzum_1907

Cbf 250 den zx6r a geçiş için araya biraz eğitim sıkıştırmanı tavsiye ederim..
Böyle bir motor hayal ettiğine göre azda olsa SS tecrüben vardır diye düşünüyorum..
Ne diyelim allah gönlüne göre versin.. :rendeer:

eğitim sıkıştırmam lazım çok haklısın.çünkü fazla tecrübem yok..ss hayalim var sadece..umarım iyi bir eğitimden sonra alıp bende hayallerimi gerçekleştirebilirim..ilgin alakan ve güzel dileklerin için çok sağol..:):rendeer:

eğitim sıkıştırmam lazım çok haklısın.çünkü fazla tecrübem yok..ss hayalim var sadece..umarım iyi bir eğitimden sonra alıp bende hayallerimi gerçekleştirebilirim..ilgin alakan ve güzel dileklerin için çok sağol..:):rendeer:

Pıste girecek degil ama trafikte sana yetecek tecrubeyi verecek egitim konusunda sana yardımcı olabilirim sanırım.

daha önceden hiç başlığa yorum yapmamıştım ...

MT ss'ciler buluşma konusu iyi de benim SS motosikleti bırak hiç motosikletim yok ... :cherry:

Arkadaslar büyük makinanın küçük makinalardan farkı yoktur pratik olarak aynı sistem ile çalışır...Sadece tabiri caizse hakkını veremezsiniz...

ss motorlarda bence güven, emniyet ve tedbirli kullanım şart.Ondan sonrası kendiliğinden gelir:cherry:

Direk Hayabusa değilde, örneğin 150'cc den 600 cc'ye geçiş olabilir diyorum.Tabi çok temkinli olmak şartıyla...

buda benim motorum
iki teker bi akü attımmı olay biter

motorhp8.jpg

ss ciler caddeden yada göztepeden olanınız varsa söyleyinde hani bilgimiz olsun :cat:

eyw by_moto :) 2525252525

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar