Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu tur seylerde kimseyi tatmin ve mutlu edecek ortak bir formul yoktur, mutlaka "birileri" itiraz eder, hayıflanır, soylenir vs vs. Ogrenci olan o "birini" ne'ye gore, kime gore sececektim? NEticede en etik sekilde kura cektim ve cikan arkadasa hayırlı, ugurlu olsun. Daha fazla irdelemenin hicbir mantigi yok bu konuyu.

Dedigin gibi bir ogrenci arkadasımızada cıkabilirdi veya bir baskasınada. Kismet ve sans isi bu onemli olan herkesi aynı sans kefesinde tutabilmek. Diger turlu kimi hangi nedenle, secersem seceyim bu tarz yorumlarin sonu uzun sure gelmeyecekti. Ki, suan bile herkese tanınan esit sartlar dahilinde cekimiş bir kuraya dahi turlu yorumlar gelmeye devam ediyorken ...

Smir sakinim zaten :) Benim tepkim burjuva düzene :p

"Burjuva duzen" PArdon açarmısın bu konuyu mumkunse biraz ne demek istedigini anlayamadım?

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
abı benım ıhtıyacım vaqr ıste sen gel onu bana ver param yok ogrencı adamım yada kaskın ıcın soz versen he abım

Sen bi kere hiç konuşma!! :p Benzin zamlarını protesto ettiğimiz başlıklarda "çok şükür benim öyle bi sorunum yok, babam benzin istasyonu sahibi" diyen sen değil miydin??? :jocolor: Bikaç litre fazladan benzin satılırsa alıverirsin dizliğini noolcakk??

Arkadaslar kura çoktan çekildi çıkan arkadas belli. Ancak kimsenin aklinda soru işareti kalmasın diye cekimi video'ya cektim ve şuan video'yu upload edecek SAGLAM bir site bulmakla mesgulum zira cogu error veriyor! Videoyu yukleyebilirsem birazdan hep birlikte goreceksiniz kime çıktıgını.

NOT; youtube kapanmış sanırım giremiyorum free ve "çalışan" bir video upload sitesi bilen varsa yazarsa sevinirim? :bounce:

ya video mideo hikaye böle iş olmaz ki :mad: buldugun siyeyede giremedim izleyemedim olmaz sayılmaz :silent:

pininfarina dostum tebrik ediyorum,örnek bir davranış umarım gerçekten ihtiyacı olan birine gider hayır duasını alırsın

abi neyini tebrik etcen reklam etti kendini propaganda bunlar yahuu

Youtube'a uye degilim maalesef dostum :pr:

Arkadaslar aslinda direk çıkan arkadasın ismini buraya yazarım sorun degil hatta verdigim sey atla-deve hiç degil ancak konunun bu kadar onemsenecegini açıkcası hiç tahmin etmedim ve bu yuzden kimsenin kura cekimi hakkında aklında bir "?" kalmaması için elimdeki video'yu upload edip forumda sorunsuzca oynatabilecegim bir adres verirseniz cok memnun olacagım bi-çare.

1neye çare hiç bir derdime çare olamadın ki :salut:

abı sen ısmı bı sole sonra vıdeoyu ekle belkı benımdır

ya sen bi sus yarın gel :pr:

evet 9 kısı bakıyo ve PİNİNFARİNA abımde okuyo
bak gene yarından sonra gellllll :pr:

Arkadaslar dizlik @cemalkurc arkadasa çıkmıştır. Gule gule kullansın, hayırlı olsun :cat:

Ben videoyu upload eedecek adam gibi bir yer bulamadim bu yuzden dosyayı rapid'e upload ettim. İsteyen asagidaki linkten indirip seyredebilir cekimi zira 2mb sadece buyuk bir dosya degil. Bu arada youtube'da hesabi olan bir arkadas videoyu topige koyarsa (hayrına-sadakasına) cok makbule gececek. Herkese ilgisi icin tesekkur ederim, gereksiz yere gundemi boş yere mesgul ettim, herhangi bir sürçü lisan ettiksek affola...

Kura çekim video download; http://rapidshare.com/files/118895600/DSCN0208.avi.html

cemalkurch mu :pr::pr: abi 178565 tane dizlik alır o motosikletle :queen::queen:

en cok benım ıhtıyacım var abı:salut:

oooohhhh olamaz gıttı dızlık nese gıdene hayırlı ugurlu olsun.

bak genemi sen delirtme leyn beni çık dışarı :pr:

Forum rahmetlisi @Mete_Han dostum soz konusu oldugunda akan sular durur! Ama sanirim birileri bu dostane zaafimi kotu amaclari icin alet olarak kullanmaya kalkiyor gibi :p

İşkillenmedim degil hani :jocolor:

Metehan' ının adını azına alırken besmele cek.. Tequ' nun o işlerle, işi olmaz !

Ben kimseyi bişi için kullanmam bilader..İşkillenmeye gerek yok..

+1000000000000000 katılıyorum kefiliyim!

bastan kura cekelım .

ya biz sus oglum genemi sen !!!!!!!!!

YAkında yeni bir de kask alicam, bence sen asıl o zaman gor beni. Zira suan ki kaskım orjinal italyan benden soylemesi :cherry:

kafamı buluyon milletle ? yarın 10 tane kask alıp dağıtacam burada.! heryerin italyan olsa nolur? birisinin kafasından cıkan kaskı alan adama tiksinerek bakarım... hastalığı var şeysi var şusu var.....!

Eklemek istiyorum.Cemalkurca herhangi bir gıcığım kıllığım olmamasına rağmen,mt03 gibi bir motoru olana değilde "gerçekten" ihtiyacı olan birine verilmesini tercih ederdim..Büyük hacimli motorlara binip daha sert rüzgara maruz kalan nasıl saçma birşeydir? Yüksek hacimli motora binen adam onu da kendi alır zaten..

aynen katılıyorum benımde sevdıgım bir abim! MT-03 topiğinde de motorunun bilgilerini severek okurum tecrübelerini..! ama pek ihtiyacının oldugunu sanmıyorum....

Dostum @Mete_Han istanbulda sen ise adanada nasil msj atabiliyor aynı posttan? Sifreni mi verdin yoksa @Mete_Han'a hayatının hatasını yapmissin bence :queen:

:p :)

EDİT; bu yorumlar ve tepkiler bu gidisle yeni bir kura cektirir bana sanki! :)

metehanda bende suan online.... hemen yazdıklarını aslında paste edebirimde boşver... metehana kkredi kartımın şifrelerini bile veririm zira yanlış bir adam değil..

neden tequ hayatının hatasını yapmış olsun ?

abı benım ıhtıyacım vaqr ıste sen gel onu bana ver param yok ogrencı adamım yada kaskın ıcın soz versen he abım

ee noldu sımdı kura bastan mı yoksa devam mı

sen daha yenı kask almadın mı amma beleşçisin be bilader bi sus !

Tartışılmayacak konuyu tartışma Mehmet Ali abi..
Kalplerinizi kırdıgınıza degmez..

+1000000000000000000000000 Serhatcım... değmez..

Sen bi kere hiç konuşma!! :p Benzin zamlarını protesto ettiğimiz başlıklarda "çok şükür benim öyle bi sorunum yok, babam benzin istasyonu sahibi" diyen sen değil miydin??? :jocolor: Bikaç litre fazladan benzin satılırsa alıverirsin dizliğini noolcakk??

hoppa ben bunu bilmiyodum , ancak yuhhh deyebilirim :farao::farao::farao::farao::farao:

elinize alacaksınız bir parça kuru ekmek ve diyeceksiniz ki günlerdir yemek yemeyene verecegim vede yeni lokantadan çıkmış kebap yemiş insana o ekmegi vereceksiniz al arkadaş bu ekmek senin olurmu böyle bir şey akıllara zara verir

Sen bana karşı servis dışıydın hani :p

Servis kapasitesini aşan bir yorum oldu arkadasım soyledigin laf... Neyse daha afzla uzamasın mesele.

@VaScO1925,
Bir de internet cafeciyim diye geciniyorsun :) VErdigim site bir video upload sitesi degil dosya indirmek icin kullanilan dunyanın en tanınmış, guvenilir ve basarılı isviçre kokenli bir dosya upload sitesidir. Sitede premium hesabın yoksa çıkan sayfada Free'ye basip dosyayı download edip pc'ne seyredebilirsin...

Son düzenleme:
ya video mideo hikaye böle iş olmaz ki :mad: buldugun siyeyede giremedim izleyemedim olmaz sayılmaz :silent:

abi neyini tebrik etcen reklam etti kendini propaganda bunlar yahuu

1neye çare hiç bir derdime çare olamadın ki :salut:

ya sen bi sus yarın gel :pr:

bak gene yarından sonra gellllll :pr:

cemalkurch mu :pr::pr: abi 178565 tane dizlik alır o motosikletle :queen::queen:

bak genemi sen delirtme leyn beni çık dışarı :pr:

Metehan' ının adını azına alırken besmele cek.. Tequ' nun o işlerle, işi olmaz !

+1000000000000000 katılıyorum kefiliyim!

ya biz sus oglum genemi sen !!!!!!!!!

kafamı buluyon milletle ? yarın 10 tane kask alıp dağıtacam burada.! heryerin italyan olsa nolur? birisinin kafasından cıkan kaskı alan adama tiksinerek bakarım... hastalığı var şeysi var şusu var.....!

aynen katılıyorum benımde sevdıgım bir abim! MT-03 topiğinde de motorunun bilgilerini severek okurum tecrübelerini..! ama pek ihtiyacının oldugunu sanmıyorum....

metehanda bende suan online.... hemen yazdıklarını aslında paste edebirimde boşver... metehana kkredi kartımın şifrelerini bile veririm zira yanlış bir adam değil..

neden tequ hayatının hatasını yapmış olsun ?

sen daha yenı kask almadın mı amma beleşçisin be bilader bi sus !

+1000000000000000000000000 Serhatcım... değmez..

Smir bak birde bana sinirli diyorsun :p

VaScO1925 sen neden taktın bana ben kaskı alalı 2 ay oldu nerdeyse he bu arada babam dısıplınlı oldugu ıcın haftalıktan 5 kurus fazla para vermıyo

"Burjuva duzen" PArdon açarmısın bu konuyu mumkunse biraz ne demek istedigini anlayamadım?
Ben anlatmaya çalıştım bir önceki mesajımda ama anlayamadıysanız suç bizim mi?

[NOT]
Banada yok mu?..:mrgreen: :p

.
pakistan_1210_aphaber.jpg
[/NOT]

tartışma iyice dalaşmaya döndü
bu iş tatlıya bağlansın , lütfen , rica ediyorum !!
Eger bana karsı biraz iyi niyetiniz varsa şu meseleyi bitirin. Yakışmıyo Mt.Net dostluğuna :farao:

Smir bak birde bana sinirli diyorsun :p

sakinim ben abicim alsancaktan geliyorum konser var deşarj oldum :queen:

tartışma iyice dalaşmaya döndü
bu iş tatlıya bağlansın , lütfen , rica ediyorum !!
Eger bana karsı biraz iyi niyetiniz varsa şu meseleyi bitirin. Yakışmıyo Mt.Net dostluğuna :farao:

birdaha çekiliş istiyorum :mrgreen:

benim hiç dizliğim olmadı amca :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar