Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar şanslıyım bana çıktı yaaaaaaaaaaaa :queen:

pirina zaten motor çin işkencesi yapıyor çinçançon oldugu için bide sen çin işkencesi yapma bize yaw :queen:
abcd0001wd5.jpg

By vasco1925, shot with W810i at 2008-05-30

Son düzenleme:
kardes iyilik yapıyorsunda bu kadarda gerek yok insanları oynatmaya ver birine gitsin isterse scooter olsun onunkide can oda 4 tekerlekli degil sevabı kalsın biraz yaptıgın iyiligin

Oynatmak? İşten, güçten ancak şimdi firsat buldum net'e girebildim. Bir yorum yapmadan önce ltf daha etraflıca ve geniş dusunelim..
Saglicakla...

@VaScO1925, bir kac saat daha beklicem, isteyen arkadaslar cozum önerimi okuyup sayet "cogunluk razı olursa" dedigim gibi yapicam. Bu arada pm msj'larimi okuyorumda bir yandan gelen her msj sahibinin CİDDEN İHTİYACI VAR BU DİZLİKLERE! Bende şaşirdim açikcasi kime verecegimi! Neyse sanirim dedigim yontem EN ADİL VE MANTIKLI ÇÖZÜM YÖNTEMİ OLACAK GİBİ...

Son düzenleme:
Ben olsam böyle birşeyi bu şekilde aleni değilde kendi çapımda yapardım. Yanlış anlama ama hepiniz motor düşkünüsünüz mutlaka etrafınızda böyle birşeye ihtiyacı olan vardır. Zaten herkes yakın çevresine yardımcı olsa zor durumda kalan arkadaşlarımız olmazdı

abı ben ogrencı adamım eger ıstersen bana verebılırsın vermessende canın saolsun ne dıyeyım bırıktırır harçlıgımızı almaya calısırız

valla dedım bı sıteye gırem bakam ne oluyo anca odev falan baktım dızlık dedım bende bı sansımı deneyeyım

Arkadaslar konu daha fazla uzamadan özel msj ve topic kanalı ile ulasarak dizlige ihtiyacı olan asagida isimleri yazılı 20 arkadasin isimlerini bir kagıda yazdım. Birazdan kura ile kız arkadasıma kavanozdan bir tane kagit cektiricem, şansına kimin ismi çıkarsa dizligi o arkadasa göndericem.

@VaScO1925
@mates
@scarface5
@yuzak
@headhunter251
@HeadbaNgeR
@CrazyDream
@deli_mavi
@playboy_77
@croner
@Ömercik
@Bolu'lu Lynx
@X__utku__X
@zekai
@By_StaR
@SmirnouF
@ kazurat
@cemalkurc
@SeRHaTeKiNci
@nahzuvay

Herkese iyi şanslar diliyorum...

Son düzenleme:
forumda bugun dünyaya gelenlerın yaş gunu olanlaın ısımlerı var oradan takıp edip ıhtıyacı olan bırıne yollasan olmazmı mutlu edersın karsı tarafı.

spirnoff kardeşime yolla derim zamanında kitleme operasyonlarında birbirimize çok destek olmuştuk:cat:

Arkadaslar konu daha fazla uzamadan özel msj ve topic kanalı ile ulasarak dizlige ihtiyacı olan asagida isimleri yazılı 20 arkadasin isimlerini bir kagıda yazdım. Birazdan kura ile kız arkadasıma kavanozdan bir tane kagit cektiricem, şansına kimin ismi çıkarsa dizligi o arkadasa göndericem.

@VaScO1925
@mates
@scarface5
@yuzak
@headhunter251
@HeadbaNgeR
@CrazyDream
@deli_mavi
@playboy_77
@croner
@Ömercik
@Bolu'lu Lynx
@X__utku__X
@zekai
@By_StaR
@SmirnouF
@ kazurat
@cemalkurc
@SeRHaTeKiNci
@nahzuvay

Herkese iyi şanslar diliyorum...

benım ısmın yazmıyor top 20 de :wiinkk:

kpss sonuçları gıbı dızlık kura cekılısı sonuçlarını heyecanla beklıyoruz pınınfarına bılgı verırmısın talıhlı kım acaba..?

Pininfarina arkadaş:cat:
son zamanlarda TV de meşhur olan yarışmalara benzemiş yaaaa:mrgreen:

Açalım Artıkın Paravanı:p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar