Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla abi bana verirsen çok sevaba girersin:)borç harç bi motor alıcam.dizlik kask mont hiçbişeyim yok bi süre korumasız binicem zaten.:pale:

KÜTAHYA/ASLANAPA
Şartlarım tutuyorsa şimdiden teşekkürler

ben isterim abi kaça verceksin bnm motor eski ruslardan o yüzden kask falanda alamadım uucuza verirsen alırım abi walla yada sana CD falan çekim elektronik eşya flash diskim war kabul edersen

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Güzel bir düşünce, hoş bir motorcu dayanışması.. tabi ortada bir katakulli yoksa... Umarım gerçekten ihtiyaç hisseden ve samimi olarak kullanmayı arzu eden birine gider.

Mesela benim dizliğim falan yok ama olmasını da istemem, zira asla kullanmam. Geçen yıllarda Honda Özen'den bir mont almıştım. İçindeki orijinal koruma aparatlarının (dirseklik, omuzluk, bellik, sırtlık vesaire) tamamını çıkarıp attım. Sevmiyorum yahu, zorla mı... ? Ama hata etmişim; keşke bu arkadaşımız gibi ince düşünceli olsaydım ve ihtiyacı olan bir arkadaşa ulaştıra bilseydim.

Tebrik ederim gercekten boyle dayanismada olman ve iyi niyetin. Gercek bir motorcu dostu .

kadın programı gibni oldu bu topic göz yaşları içersinde okumaya devam edicem herkez bi anda anadolulu oluverdi :mrgreen: ben aslında vanlıyım ama babamın babası 3 yaşında manisaya gelmiş babamda askerlıgını ızmırde yapmıs begenınce buraya yerlesmıs yanı kokenım vandan gelıyor :p bende anadoluluyum benimde dizliğim yok :salut: bak kargo ücreti bana ait ona göre iyi düşün pirina :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250cc jinlun war.
motorla başım belada . bilen bilir ..
su alcak param yok bu yüzden. :) hiç bir korumam da yok. tek korumam Allah..=)
şansım ne kadar :)

Güzel düşünce, ama burada birine vreceksin, gerisi esef edecek... işin zor bu dakikadan sonra...

Kasko, pek bi çamur gördüm seni bugün, akşama görüşürüz...

Yarışmaya Çeşme kütüklü olarak katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.:queen:

vallahi helal olsun insallah ihtiyacı olan birine gider tebrikler tekrardan

Kasko, pek bi çamur gördüm seni bugün, akşama görüşürüz...

abi benim hiç çamurlugum olmadı şey pardon dizliğim :salut: Sende almıyorsun bana hiç :salut: bende anadolu çocuğum bende fakirim :salut:

Akşama konserde para toplucam Ali'cim beni göremeyebilirsiniz parasızlık napayım :salut:

@Pininfarina

Hocam bu kütüklere aldırma sen:queen:... Bunlarda korunma bilinci var, almaya niyet yok... Yeni başlayan birine versen daha hayırlı olur...

Bizim Vasco mesela, koskoca ENJOY A.Ş.'nin sahibi, kendini fakir göstermek için scooter'a biniyor... Yoksa onda neler vaRR :p

Son düzenleme:
Esim ve ben surekli uzun yoldayi her ne kadar buyuk hacimli motorumuz olmasada 120 ortalama ile gidiyorus :)

@Pininfarina

Hocam bu kütüklere aldırma sen:queen:... Bunlarda korunma bilinci var, almaya niyet yok... Yeni başlayan birine versen daha hayırlı olur...

Bizim Vasco mesela, koskoca ENJOY A.Ş.'nin sahibi, kendini fakir göstermek için scooter'a biniyor... Yoksa onda neler vaRR :p

ya yapma allah aşkına ocağıma incir ağacı diktin be hacı ya yapma yaw :salut:

teklifim geçerli kargo bana ait pirina iyi düşün :queen:

Şu anda tek eksiğim bir çift dizlik ama alamayacak durumda değilim. Daha fazla ihtiyacı olan biri alır umarım.
Bu arada böyle bir davranış için tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar