abi benim hiç çamurlugum olmadı şey pardon dizliğim :salut: Sende almıyorsun bana hiç :salut: bende anadolu çocuğum bende fakirim :salut:
Akşama konserde para toplucam Ali'cim beni göremeyebilirsiniz parasızlık napayım :salut:
Dur biraz bekle biraz buyuk sehirdesin sen her zaman bulabilme sansin var boyle seyleri. Anadoluda yasayan, motosiklet sevdalisi ve ciddi ihtiyacı olan belki durumu iyi olmayan bir arkadas dusunuyorum ben öncelikle. Çıkmazsa boyle bir arkadas olmadi ayarlariz sana bişiler.
. .Arkadaşım senin Anadoluyla ilgili bir sorunun mu var?
Adam Ümit Burnu'nu keşfetti ama gözü hala Anadolu'da... :mrgreen:
pek googılcı gördüm seni :queen::rendeer:
ben alabilirim![]()
Vasco de Gama'yı bilmek için Google'a ihtiyaç duymam ben canım...:rendeer:
ben alabilirim![]()
Sana yok sen kazana düştün:queen::queen:Arkadaşıda tebrik ediyorum
:rendeer:
Vasco de Gama'yı bilmek için Google'a ihtiyaç duymam ben canım...:rendeer:
bundan 12 yıl önce neci oldugunu bılmıyordum o zamanlar googıl yoktu, nıckı kullanmaya basladıktan 6 yıl sonra öğrendim kim oldugunu hemde googıldan :queen:
böölemi yazılıyomuş, ben başka biliyodum
bak ali keşif olanla alakası yokmuş kendi diyo, küçükken sanayide çalışıyoken ustası "vasko dök ama sıçatma kırarım kafanı" falan diye diye kazımış aklına,
bu foruma uyarlanmış masum hali, ben sana orjinal hikayesini toplantıda anlatırım gitarcım :queen:
o dizliğe bende talibim diyicem ama bu kadar kişi içinden bana yollamaz ki :salut: yalovada yaşıyorum.hyosung GT 250 R motorsikletim var.HAdi bakalım bi şans işte![]()
o dizliğe bende talibim diyicem ama bu kadar kişi içinden bana yollamaz ki :salut: yalovada yaşıyorum.hyosung GT 250 R motorsikletim var.HAdi bakalım bi şans işte![]()