Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşüncen çok güzel. Bu forumda bu dizliklere gerçekten ihtiyacı olan bir çok arkadaşımız vardır mutlaka ama ben bir tanesini bildiğim için sana onun kullanıcı adını özelden göndereceğim. Gerisi sana kalmış.

2 gün önce ilk motorumu aldım skyteam supermoto ve elimde olan biten tüm parayı motora verdiğim için üstüme başıma bişi alıcak durumda diilimm uzun bi süre belki hayırlı olsun hediyesi vermek istersin :) talihlisi başkası olursada hayırlı olsun kıymetini bilsin böle arkadaşlar herzaman heryerde karşımıza çıkmaz:cat:

motora okadar yeni başladımki iki şey sorduk diye adam anamıza küfür etcekti yazık yaa alcam param olursa dizlik bi tane 15 kaat falandı ama para yok daha 100 kaat bulabilirsem tamir ettircem peyy

hala özel el yapımı flash diskle takas ederim :p

abi benim hiç çamurlugum olmadı şey pardon dizliğim :salut: Sende almıyorsun bana hiç :salut: bende anadolu çocuğum bende fakirim :salut:

Akşama konserde para toplucam Ali'cim beni göremeyebilirsiniz parasızlık napayım :salut:

Arkadaşım senin Anadoluyla ilgili bir sorunun mu var?

Dur biraz bekle biraz buyuk sehirdesin sen her zaman bulabilme sansin var boyle seyleri. Anadoluda yasayan, motosiklet sevdalisi ve ciddi ihtiyacı olan belki durumu iyi olmayan bir arkadas dusunuyorum ben öncelikle. Çıkmazsa boyle bir arkadas olmadi ayarlariz sana bişiler.

Arkadaşım senin Anadoluyla ilgili bir sorunun mu var?
. .

Evet bütün güzellikler bütün doğal hayat orda, ben memnunum anadolulu olmaktan ya sen ?

:) Ben de memnun ve mutluyum tabiki Anadolulu olmak güzeldir.

Sen ne güzel bulursun
Gezsen Anadolu yu.
Dertlerden kurtulursun
Gezsen Anadolu yu.

Billur ırmakları var
Buzdan kaynakları var.
Ne hoş toprakları var
Gezsen Anadolu yu.

Orda bahar başkadır
Yazlar kışlar başkadır.
Ahh...bu diyar başkadır
Gezsen Anadolu yu.

Vasco de Gama'yı bilmek için Google'a ihtiyaç duymam ben canım...:rendeer:

böölemi yazılıyomuş, ben başka biliyodum :p

bundan 12 yıl önce neci oldugunu bılmıyordum o zamanlar googıl yoktu, nıckı kullanmaya basladıktan 6 yıl sonra öğrendim kim oldugunu hemde googıldan :queen:

bak ali kâşif olanla alakası yokmuş kendi diyo, küçükken sanayide çalışıyoken ustası "vasko dök ama sıçatma kırarım kafanı" falan diye diye kazımış aklına,
bu foruma uyarlanmış masum hali, ben sana orjinal hikayesini toplantıda anlatırım gitarcım :queen:

topiğe uygun bir msj vermeden gitmeyeyim, ihtiyacı olana gitsin dizlik

böölemi yazılıyomuş, ben başka biliyodum :p

bak ali keşif olanla alakası yokmuş kendi diyo, küçükken sanayide çalışıyoken ustası "vasko dök ama sıçatma kırarım kafanı" falan diye diye kazımış aklına,
bu foruma uyarlanmış masum hali, ben sana orjinal hikayesini toplantıda anlatırım gitarcım :queen:

yardın beni gene Mustafa abi :queen: sanayi nerden çıktı =) hemen belirtelim Vasco denizci ayriyetten:p

Abi konuyu dağıtmayın, :queen: dizlik yollucak arkadas bana,

Teklifim geçerli Kargo bana ait pirina özelden msj at adresi yazayım canım :bounce::queen:

bana yollasın vasco sana nie yolluo:silent: hem ben dzlik başına 10 ytl de ücret öderim :p

vaybe bukadar ilgi goruyomus demek:cherry:
:partik belediye onumuzdeki secimlerden once komur yerine dizlik kask vs dagisin:queen::queen:

o dizliğe bende talibim diyicem ama bu kadar kişi içinden bana yollamaz ki :salut: yalovada yaşıyorum.hyosung GT 250 R motorsikletim var.HAdi bakalım bi şans işte :(

o dizliğe bende talibim diyicem ama bu kadar kişi içinden bana yollamaz ki :salut: yalovada yaşıyorum.hyosung GT 250 R motorsikletim var.HAdi bakalım bi şans işte :(

ya önümüzü kapama kardeşim :p gittin motosikletine sıfır lastikler aldın sen zenginsin bak bize scootercıyız :p hadi anam haftaya :p

Dizlik değilde kask olsa talip olurdum.Dizliği takmam ben büyük ihtimal.Sıkılırım çünkü, o kadar motorcu olamadım daha:)

dizliğe ihtiyacın olmasına sevindim , çünkü hyo ya taktığın lastikleri alış fiyatını epey kıskanmıştım
banada kendine aldığın fiyattan o lastiklerden ayarla sana dizliklerimi hediye edecem, nasıl teklif, beleş dizliğin olacak :wiinkk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar