Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bir düşünce :)

İNŞALLAH ihtiyaç sahibi bir alır:)

2008Ninja 250r aldım, yaklasik 4-5 gun icinde bursada olucak istanbuldan aldım ve onlar transfer edecekler. vede bursadayım. ihtiyacımda var dizlige, ama dizlik tulumun altını giymedigim zamanlarda kullanmak icin arıyorum yani pantolon gitceim zamanlar icin yoksa tulumum var, yani eminim benden cok ihtiyacı olan vardır.

Ama olmazsa neden olmasın, sonucta ihtiyacım var mı var :)

2008Ninja 250r aldım, yaklasik 4-5 gun icinde bursada olucak istanbuldan aldım ve onlar transfer edecekler. vede bursadayım. ihtiyacımda var dizlige, ama dizlik tulumun altını giymedigim zamanlarda kullanmak icin arıyorum yani pantolon gitceim zamanlar icin yoksa tulumum var, yani eminim benden cok ihtiyacı olan vardır.

Ama olmazsa neden olmasın, sonucta ihtiyacım var mı var :)

:mrgreen::mrgreen: hacı naptın benım Kawasaki 250 R' ım olacak çıplak binerim yahu :mrgreen::mrgreen: hacı önümüzü kapama yarın gel :p

Dizlik Çok önemli arkadaşlar

HErkesin buna gercekten ihtiyacı var bence. Kim alırsa alsın gercekten kullanacaksa alsın. Güzel dizlik bence. MAfsallı olusuda harika. Bir gün benim de niyetim bu model. :)

Abi öncelikle bu davranışınız sizi tebrik ediyorum.Benim dizliğe de ihtiyacım var açıkçası hiç de olmadı ama o kadar kişi içinden bana gelmesi çok küçük bir ihtimal olsa gerek.Ben motosiklete gönül vermiş biri olarak sizi tekrar kutluyorum.Kazasız sürüşler, saygılarımla.:bounce:

guzel dusunce gercekten. ne kadar ogrencı olsamda snrm fıyatı cok yuksek bısı deıl..

arkadaslar abi büyük motorların ihtiyacı olan kisilere verecem diyor mıllet 100 cc 150cc bahsediyor....

arkadaslar abi büyük motorların ihtiyacı olan kisilere verecem diyor mıllet 100 cc 150cc bahsediyor....

bizde diyoruzku buyuk makına yanı 600 500 250 cc ler en ucuzu 7 mılyardan baslar o motosıkletı alabılen adam dusunur herhalde demı dızlıgını dedık ? bız garıban çin scootercısıyız hor görülmek istemiyoruz, :p

hakkımızı arıyoruz :queen: ben dizliğimi arıyorum pirinada kalmıs sanırım kargo bana ait unutma :p

:rendeer:

satarken bile bu kadar detaylı ilan koyan yok.

helal olsun walla tebrik ederim

kardes iyilik yapıyorsunda bu kadarda gerek yok insanları oynatmaya ver birine gitsin isterse scooter olsun onunkide can oda 4 tekerlekli degil sevabı kalsın biraz yaptıgın iyiligin

Düşünce güzel uygalama gerçekten saççmalık,
Reklam kokuyor,
Arkadaşım vermek istiyorsan çevrende hiç mi motor kullanan adam yok,
Ayrıca vereceksen kriter belirlemene ne gerek var, yok 150 cc üstü olsun,
Yok küçük kasabada yaşasın, gerçekten üzüldüm yani,
Motor motordur illa 200 le mi gitmesi gerekiyor, herkes düşünce ayakları dizlere yere vurur yaralanır, illa forumdan mı birine vermen lazım,
Çevrende bilinçli bir motorcuya verebilirsin....
Vereceksende Vasco1925 e verebilirsin çocuk o kadar istemiş, peşinden koşmuş,
Derdin ne ki büyükşehirde oturması, küçük cc li motoru olması ihtiyacı olmadığı anlamına gelmiyor..

Son kazadan sonra ölen arkadaşımızın parçalanan dizini gördükten sonra bende dizlik almaya karar vermiştim.Gerekirse uygun bi ödemede yapabilirim dizlikler için. profilde yaşadığınız yer İst. yazıyo , Hala ist'temisiniz. Ben kırklarelinde yaşıyom
Ayrıca kullandığım motosiklet 125 Bisan Shalter

Vereceksende Vasco1925 e verebilirsin çocuk o kadar istemiş, peşinden koşmuş,
Derdin ne ki büyükşehirde oturması, küçük cc li motoru olması ihtiyacı olmadığı anlamına gelmiyor..

Helal olsun kardeşim konuş azından bal damlıyor :cherry:

Beklemedeyim gece 1e kadar online' im :p

abi ben elazığ dayım bi tane suziki hayabusam var hemide turbolu bi adette golving var ha unutmadan 1 adette k 1200 r uyarmı benim krıterler

Arkadaslar şimdi yeni firsat bulabildim net'e girmeye, konu almiş basini gitmiş ve bazi arkadaslarimizin yorumlari ise beni gercekten üzdü. İyi niyetle dile getirdigim bu konunun "reklam amacli" vs gibi amacindan sapmiş ve saptirilmiş yorumlara daha fazla sahne olmasini istemiyorum.

Dizlik duruyor ve tam 11 adet özel msj gelmiş. Öncelikle belirtmek isterim benim için herkes eşit, herkes aynı, herkesin canı can mutlaka. Nacizhane dusuncem ank, ist, izmir gibi buyuk sehirlerde bu tarz aksesuarlara nispeten çok daha rahat ulasilabildiginden anadoluda yasayan ve gercekten ihtiyaci olan bir motorcu arkadasımıza dizlikelrin gitmesini kendimce uygun gordum. Zira oralarda bu tarz aksesuarlarina ulaşmanın zorlugunu az çok tahmin ettigimden anlatmak istedigim buydu sadece..

* Konu daha fazla çarpitilmadan ve uzamadan dizliklerin kime verilecegi konusunda cozum önerilerinizi bekliyorum? Herkes eşit sartlarda olacagından yapilacak secim kesinlikle adil olmali. Benim fikrim kabul ederseniz gercekten ihtiyacı olan arkadasların isimlerini bir kagida yazarak kız arkadasıma burada bir kura cektirmek?

Artik kimin ismi çıkarsa sans, kısmet diyecegiz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar