Ücretsiz Kaliteli, Mafsalli Dizlik Vericem ihtiyaci Olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eklemek istiyorum.Cemalkurca herhangi bir gıcığım kıllığım olmamasına rağmen,mt03 gibi bir motoru olana değilde "gerçekten" ihtiyacı olan birine verilmesini tercih ederdim..Büyük hacimli motorlara binip daha sert rüzgara maruz kalan nasıl saçma birşeydir? Yüksek hacimli motora binen adam onu da kendi alır zaten..

Ben kimseyi bişi için kullanmam bilader..İşkillenmeye gerek yok..

Dostum @Mete_Han istanbulda sen ise adanada nasil msj atabiliyor aynı posttan? Sifreni mi verdin yoksa @Mete_Han'a hayatının hatasını yapmissin bence :queen:

:p :)

EDİT; bu yorumlar ve tepkiler bu gidisle yeni bir kura cektirir bana sanki! :)

Son düzenleme:
YAkında yeni bir de kask alicam, bence sen asıl o zaman gor beni. Zira suan ki kaskım orjinal italyan benden soylemesi :cherry:

Ah sende orjinal olsan biraz daha güzel olacak herşey ama..

"sevgili pinin hoca ben Mete Han...TEQU dan rica ettim topiği yeni gördüm...selam saygılar...numaram..537 335 22 33..kısmet olmadı..."
Bunu da mete abi ısrar ettiği için kopyaladım..

Dostum @Mete_Han istanbulda sen ise adanada nasil msj atabiliyor aynı posttan? Sifreni mi verdin yoksa @Mete_Han'a hayatının hatasını yapmissin bence :queen:

:p :)

Msn die bir icatın farkında olmaman beni içten içe üzüyor..

Son düzenleme:
abı benım ıhtıyacım vaqr ıste sen gel onu bana ver param yok ogrencı adamım yada kaskın ıcın soz versen he abım

hayırlı olsun :)
ayrıca pininfarina usta,bu davranıştan dolayı seni tebrik ediyorum :wiinkk:

Sevgili @Tequ,

Yine stres yapmaya basladin relax pls. Evt ben orjinal degilim oldukca sıradan bir adamim ve 600 yıllık şanlı geçmişi olan bir halkın en gururlu insanlarından biriyim. Tum bunlar bana kafi be ustad... :)

Son düzenleme:
Sevgili @Tequ,

Yine stres yapmaya basladin relax pls. Evt ben orjinal degilim oldukca sıradan bir adamim ve motosiklet'e gonul vermis 600 yıllık geçmişi olan bir halkın uyesiyim. Tum bunlar bana kafi be ustad... :)

Sıradanlık orjinal olmamaya engel değildir.Sıradan olup orjinal olan çok şey var.. Sen 600 yıllık türksün biz moğolistandan mı göç ettik?
3 kuruşluk dizlik için insanları mı kullanıcam ben ? Yada izni olmadan başkasının ağzından mı yazıcam ? 600 yıllık geçmişi olan bir milletin üyesisinde "relax pls" kelimesi de bu kültüre ait de bizmi farkında değiliz ?

bence büyük cc motoru olanlara vermeyecektin o arkadaşların bence o dizlige ihtiyacı yoktur ögrenci olan arkadaşlara verseydin daha iyi olurdu mesela benim gibi ben motorsikletimi 1200 ytl ye aldım ama onu almak için 2 ay baraj inş. çalıştım tüm paramı ona verdim benim gibi çok arkadaşlar var onlara vermeliydin açıkcası çok darıldım

Sıradanlık orjinal olmamaya engel değildir.Sıradan olup orjinal olan çok şey var.. Sen 600 yıllık türksün biz moğolistandan mı göç ettik?
3 kuruşluk dizlik için insanları mı kullanıcam ben ? Yada izni olmadan başkasının ağzından mı yazıcam ? 600 yıllık geçmişi olan bir milletin üyesisinde "relax pls" kelimesi de bu kültüre ait de bizmi farkında değiliz ?

Tartışılmayacak konuyu tartışma Mehmet Ali abi..
Kalplerinizi kırdıgınıza degmez..

---------------

Şunu da eklemeden geçemeyeceğim.
Bunu senden ihtiyacı olanlar istediyse, bunu GERÇEKTEN ihtiyacı olan birisine vermen gerekir..
60 YTL olsun 600 YTL olsun.
Bir dizlik için yalvarmam ben kimseye.
Yaşım 17 bile olsa..
Gerekirse gider bi adidas tekmelik alırım. (15 YTL)
Onu dürer büker dizime geçiririm.

----------------------------

Verdigin adam YBR ile motosiklet hayatına başlamış.
Daha sonra HONDA CBR 600RR almış. Ondan sonra da Yamaha MT-03 almış.
Sen inanıyorsan ihtiyacın olduğuna kimse bişey diyemez..

Son düzenleme:
3 kuruşluk dizlik için insanları mı kullanıcam ben ? Yada izni olmadan başkasının ağzından mı yazıcam ? Yazık..

An itibari ile sevgili @Tequ arkadasimizin "nedensiz agresif tutum ve davranısları" yuzunden kendileri ile olan diyalogum "gecici olarak" bu topicde hizmet ve servis dısı kalmıstır.

YEni bir topicde bulusuncuya degin saglikli, mutlu ve RELAX gunler diliyorum kendilerine :rendeer:

bence büyük cc motoru olanlara vermeyecektin o arkadaşların bence o dizlige ihtiyacı yoktur ögrenci olan arkadaşlara verseydin daha iyi olurdu mesela benim gibi ben motorsikletimi 1200 ytl ye aldım ama onu almak için 2 ay baraj inş. çalıştım tüm paramı ona verdim benim gibi çok arkadaşlar var onlara vermeliydin açıkcası çok darıldım

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Tartışılmayacak konuyu tartışma Mehmet Ali abi..
Kalplerinizi kırdıgınıza degmez..
Peki Serhat :p
An itibari ile sevgili @Tequ arkadasimizin "nedensiz agresif tutum ve davranısları" yuzunden kendileri ile olan diyalogum "gecici olarak" bu topicde hizmet ve servis dısı kalmıstır.

YEni bir topicde bulusuncuya degin saglikli, mutlu ve RELAX gunler diliyorum kendilerine :rendeer:

Takipçinim.Bir sonraki anlam yüklü topiğinde görüşmek üzere:cat:

yaw boşuna yaygara yapıyonuz . ne war bu kadar büyütecek
@Tequ ,biraz sakinleş loo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar